کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
اقای قریشی شما کارنت شدید?اگه اره بی زحمت با کی سی سی تماس بگیرید چون من تابلو شدم اونجا!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: sad_sad ، aidaz ، SAAM_60 ، bahar101
ببینید دوستان عزیز عجله نکنید تا حالا همیشه 5 شنبه یا جمعه اومده پس با کمال خونسردی برین به کارهای روزمره برسید تا جمعه ساعت 6 الی 6.5 که بریز به پاش میشه این صفحه به جاش مصاحبه زودتر میشه و زیاد طول نمیکشه یعنی فوقش 45 روز اولین مصاحبه کنندگان اپریل میره واسه مصاحبه .تازه 10 روز قبل نوروز و سیزده روز سال نو که مثل برق میگذره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، varchandi ، sad_sad ، bahar101
بازم که اینجا سکوته
شلوغش کنین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101
زنگ زدن به کی سی سی بیشتر آدم رو سرکار میگذاره بهتره صبر کنیم و منتظر روزهای خوب باشیم وبیخود جوابهای تکراری کی سی سی رو نشنویم
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: omid man ، varchandi ، bahar101
(2015-02-18 ساعت 16:46)varchandi نوشته:  بازم که اینجا سکوته
شلوغش کنین

چه جوری Big Grin
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101
بچه ها برای انرژی بیشتر یه مسابقه :
هر کسی تا فردا شب در مورد تاریخ مصاحبش حدس بزنه چطوره؟
از خودم شروع میشه من میگم اول اپریل......حالا بعدی ها اگر به نظرتون درسته این کار
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
(2015-02-18 ساعت 18:04)omid man نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 16:46)varchandi نوشته:  بازم که اینجا سکوته
شلوغش کنین

چه جوری Big Grin

منظورم شما نبودی دوست من
دوستانی که میرن و نزدیک صدور نامه ها میان و همشم انرژی منفی میدن و میگم
اینا رو میگم یکم انژی بدم به فروم
انرژی+++++++++++++++++++++++++++++++
قراره کلی نامه بیاد اینجاCoolBig Grin
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: omid man ، HERMES7 ، miyu ، bahar101 ، k1_m_1358
(2015-02-18 ساعت 18:07)omid man نوشته:  بچه ها برای انرژی بیشتر یه مسابقه :
از خودم شروع میشه من میگم اول اپریل......حالا بعدی ها اگر به نظرتون درسته این کار

من که 2 آپریلم
(قبلاَ خواب دیدم آخه 2 مارچهْ مارچ که نشد حداقال عدد 2 درست باشه)Big GrinBig GrinBig GrinCool
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101
(2015-02-18 ساعت 18:11)varchandi نوشته:  

من که 2 آپریلم
(قبلاَ خواب دیدم آخه 2 مارچهْ مارچ که نشد حداقال عدد 2 درست باشه)Big GrinBig GrinBig GrinCool

من تماس گرفتم همین الان
گفت مصاحبه ات تو آپریله گفتم چه روزی گفت هنوز زمانبندی نشده اما تا قبل از پایان این ماه ایمیل دریافت میکنین

فکر کنم بهتره امروز فردا منتظر نباشیم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: omid man ، bahar101
(2015-02-18 ساعت 18:28)r.bazargan نوشته:  

من که 2 آپریلم

من تماس گرفتم همین الان
گفت مصاحبه ات تو آپریله گفتم چه روزی گفت هنوز زمانبندی نشده اما تا قبل از پایان این ماه ایمیل دریافت میکنین

فکر کنم بهتره امروز فردا منتظر نباشیم
تشکر اقای بازرگان اما بهت قول میدم که روز جمعه ساعت 6.5 خوشحالیت رو میبینم.چون هفته بعد میشه تقریبا 27 که خیلی دیره.سوپرایزت میکنند
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
حتى تاريخ زمان بندى مصاحبه هم حساب كتاب نداره من كه سفارتم ابوظبى بود و كيس نامبرم پايين تاريخ مصاحبه ام بعداز كسانى هست كه سفارتشون آنكارا بود و به ابوظبى تغييركرد و كيس نامبر شون بالاتر از من
الان هفته آخر مارچ با هفته اول آپريل چه فرقى داره Wink
يه مدت دائم مثل ندا به Kcc زنگ زدم بعد احساس كردم دارم از دلهره ميميرم دو ماه آخر زنگ نزدم دو هفته مونده بود نامه ها بياد زنگ زدم ميدونين چى گفت داريم برنامه ريزى ميكنيم مصاحبت أوائل مارچ هست نامه اومد هفته آخر مارچBig Grin
اينا رو گفتم كه بگم تو اين فاصله هر كس هر سفارتى هست اگه احتمال تغيير ميده تاپيك سفر به اون سفارت هاى ديگه رو هم بخونه كه مثل بچه ها سرى قبل استرس نگيرين و حول كنين
ولى اعتراف ميكنم اينا همش حرفه خودمم تا ماه پيش همين حال و روز شما رو داشتم واسه همينم هنوز به اين تاپيك سر ميزنم
همگى موفق باشين هم قطار ان عزيز
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: miyu ، omid man ، bahar101 ، varchandi ، r.bazargan ، k1_m_1358 ، AliReza.Sh

من که 2 آپریلم
7 آپریل!!!Big Grin این خط اینم نشون (حسی عجیبی دارم به این 7!البته از خدامه که زودتر باشه )
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: bahar101 ، k1_m_1358
(2015-02-18 ساعت 18:50)miyu نوشته:  

من که 2 آپریلم
7 آپریل!!!Big Grin این خط اینم نشون (حسی عجیبی دارم به این 7!البته از خدامه که زودتر باشه )
انشالله زودتر بشه اما معلومه مثل من کریس رونالدو رو دوست داری Big Grin
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
(2015-02-18 ساعت 18:56)omid man نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 18:50)miyu نوشته:  

من که 2 آپریلم
انشالله زودتر بشه اما معلومه مثل من کریس رونالدو رو دوست داری Big Grin
خخخخ نه به اون حس خاصی ندارمTongue
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: omid man ، bahar101
سلام دوستان

با اجاز‌تون همین الان با K C C تماس گرفتم و اول از همه منو با خانم ندا اشتباه گرفتن

و خانم "ویکی" خیلی‌ خیلی‌ سلام رسوندن و گفتن نامه دوم رو نکست ویک دریافت خواهیم کرد

در مورد باردار بودن خانم هم گفتن روز مصاحبه به آفیسر اطلاع بدین

در آخر هم گفتن سلامِ ما رو به خانم ندا ۷۳۳ برسونید

با تشکر
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babisondes ، omid man ، r.bazargan ، m.ghoreishi ، bahar101 ، k1_m_1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان