کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-02-16 ساعت 14:55)samane1363 نوشته:  بچه ها امشب میاد نامه ها؟
به نظر بنده جمعه شب ساعت 6 چون اخرین روز کاری هفته شونه.تا حالا اول هفته نامه نیومده .
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101
امیدوارم که فردا نامه ها بیاد!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-02-16 ساعت 15:48)SAAM_60 نوشته:  سلام دوستان

امیدوارم هر چه زودتر همه به مرادشون برسن

من یه مشکل یا شایدم بهتره بگم خوش یمنی برام پیش اومده

ما تازه فهمیدیم که خانم بنده باردار هستن و این جنین عزیز تازه پا به ۳ ماهگی گذاشته ، به نظر شما دوستان عزیزی که میتونید با تجربه شخصی‌ خودتون به من کمک کنید

۱. من باید به K C C ایمیل بزنم و براشون قضیه بارداری رو تاکید کنم ؟

۲.آیا شرایط بارداری در روند مصاحبه تغییری ایجاد می‌کنه ؟

۳.آیا ممکن روز مصاحبه به آفیسر بگم که خانم بارداره چون تا اون موقع جنین ۶ ماهه‌ می‌شه و شرایط پرواز سخت خواهد شد ؟

۴. اگه من AP بخورم به علت اینکه برنده اصلی‌ خودم هستم ممکنه خانمم همAP بخوره ؟

از کمک‌های دوستان مهاجرسرا بسیار متشکرم

تبریک میگم قربان.
شما اول چک کنید که سفر با این شرایط خطرناک نباشه چون یه بازه هایی نمیشه سفر هوایی داشت.
اگر مشکلی از بابت سفر دارید با سفارت درمیون بگذارید اونها هم برای شما زمان رو عقب می اندازند(جلو نمی اندازند متاسفانه)
به آفیسر در هنگام مصاحبه اطلاع بدید. اتفاقا خوب هم هست، اگر کلیرنس خوردید آفیسر توصیه میگذاره روی کیس شما که زودتر بررسی بشه (هرچند احتمال زیاد تاثیری نمیکنه اما باز هم ممکنه بی تاثیر نباشه)
اگر برنده اصلی شما باشید با کلیرنس خوردن شما خانمتون هم نمیتونه ویزا بگیره ولی برعکسش ممکنه که شما یکضربی باشد و خانم کلیرنس بخوره(به دلیل کار دولتی یا تشابه اسمی یا هر چیز دیگه) به همین شکل اگر خانم برنده باشه...
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: A_A ، SAAM_60 ، bahar101 ، rezasadeghi
(2015-02-16 ساعت 15:48)SAAM_60 نوشته:  سلام دوستان

امیدوارم هر چه زودتر همه به مرادشون برسن

من یه مشکل یا شایدم بهتره بگم خوش یمنی برام پیش اومده

ما تازه فهمیدیم که خانم بنده باردار هستن و این جنین عزیز تازه پا به ۳ ماهگی گذاشته ، به نظر شما دوستان عزیزی که میتونید با تجربه شخصی‌ خودتون به من کمک کنید

۱. من باید به K C C ایمیل بزنم و براشون قضیه بارداری رو تاکید کنم ؟

۲.آیا شرایط بارداری در روند مصاحبه تغییری ایجاد می‌کنه ؟

۳.آیا ممکن روز مصاحبه به آفیسر بگم که خانم بارداره چون تا اون موقع جنین ۶ ماهه‌ می‌شه و شرایط پرواز سخت خواهد شد ؟

۴. اگه من AP بخورم به علت اینکه برنده اصلی‌ خودم هستم ممکنه خانمم همAP بخوره ؟

از کمک‌های دوستان مهاجرسرا بسیار متشکرم

سلام

1- بنظرم نه تا زمان تولد نیازی نیست که به کی سی سی اعلام کنید! بعد کا نامه دومتون اومد باید به سفارت اعلام کنید و قبل از رفتن به مصاحبه شرایط تون رو بگید و سوال کنید کار خاصی باید انجام بشه یا نه.
2- نه مگر ماه اخر که امکان پرواز امکان پذیر نیست حضور خانم باردار در مصاحبه ایرادی ندارد ( وقت برای واکسن ها و معاینه دکتر دقت بفرمایید، مخصوصا ایکس ری که دکتر معتمد در انکارا یا ابوظبی بخواهند xray بگیرند باید پایین بدن ایشون شیلد ( محافظت ) بشه )
3- به افیسر بگین ولی بنظر من تاثیری در کلیرنس یا صدور ویزاتون نداره.
فقط بپرسین که بعد از کلیر اگر بچه به دنیا اومد چطوری میتونم به ویزام اضافه کنم.
4- احتمالش هست و ارتباطی با وضعیت فعلی ایشون نداره بیشتر اگر سابقه کار دولتی داشته کلیرنس میخوره .

موفق باشید.
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، bahar101
(2015-02-16 ساعت 16:29)neda733 نوشته:  امیدوارم که فردا نامه ها بیاد!

خدا کنه که بیاد اگر نیومد حتما جمعه میاد اینقدر صبر کردیم دو روز این ور اون ور مشکلی نیستBig Grin
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، ریحانا
بسیار ممنونم بهداد عزیز ،

در مورد مسافرت به سفارت مشکلی‌ نداریم چون ما محل زندگییمون دوبی‌ هستش.

من بیشتر می‌خواستم بدونم آیا الان من میل بزنم به K C C شرایط رو بهتر نمی‌کنه ؟

من فرمِ DS ۲۶۰ رو ۱۰ سپتامبر فرستادم و به احتماله زیاد باید ۲۰ فوریه نامه دومم بیاد

بازم ممنونم آقا بهداد عزیز و رضا هرمس عزیز

امیدوارم به بهترین ها برسین [/b]
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101
تولد دخترم اواسط جولای هست تا قبل این روندکارنتی فکر می کردم برای سالگردتولدش، دیزنی لند باشیم .با این اوضاع امیدوارم حداقل آن روز برای رفتن به مصاحبه ،فرودگاه امام باشیم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، bahar101 ، varchandi ، faravaz ، shahin2737 ، behjat ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، rezasadeghi ، nilgoon1982 ، laleht ، A_A
دوست عزیز ! از اعتبار پاسپورت ما هم نه ماه باقی مانده بود که در تماس تلفنی از کی سی سی پرسیدیم که آیا می توانیم پاسپورتمان را عوض کنیم و ان ها جواب دادند که ایرادی نیست فقط به سفارت اطلاع دهید .ما هم به سفارت ترکیه ایمیل زدیم و آن ها پاسخ ما را با تشکر دادند.البته پرینت ایمیل را همراه داشتیم که نیاز نشد .ضمن این که جهت اطلاع و درج شماره ی جدید پاسپورت، به انستیتو پاستور مراجعه کرده ، با خرید کارت زرد جدید، واکسن های تزریق شده ی قبلی به کارت جدید منتقل شد .چون مدارک از جمله فتو کپی پاسپورت جدید از طریق پست به سفارت ارسال شده بود از این رو ،وقتی خواستیم پاسپورت قدیمی را نشان دهیم پاسخ دادند که نیازی نیست .
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101 ، k1_m_1358
منظور از "انلاك" شدن چیه؟ اینه که توی سایت آنلاین ثبت نام حالت اپلیکیشن از "completed" خارج میشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 23:00)ریحانا نوشته:  تولد دخترم اواسط جولای هست تا قبل این روندکارنتی فکر می کردم برای تولد سال جدیدش، دیزنی لند باشیم .با این اوضاع امیدوارم حداقل آن روز برای رفتن به مصاحبه ،فرودگاه امام باشیم.

مطمئنم این کوچولو اونقد خوش قدم خواهد بود که همتون یک ضرب بگیرین
پیشاپیش تبریک
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: behjat ، bahar101 ، ریحانا
varchandi جان به دنيا اومده ها؛)
تشکر کنندگان: shahin2737 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، A_A
(2015-02-17 ساعت 00:13)pedro700 نوشته:  منظور از "انلاك" شدن چیه؟ اینه که توی سایت آنلاین ثبت نام حالت اپلیکیشن از "completed" خارج میشه؟

بله دوست عزیز اگر با ایمیل درخواست آنلاک داده باشید پس از مدتی فرم 260 برایتون باز میشه (آنلاک ) تا تغییرات موردنظرتون را اعمال و مجددا سابمیت کنید با ارسال مجدد دوباره به حالت کامپیلیت درمی آید.
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان من بالاخره متوجه نشدم ، نامه دوم تو اين چند روز مياد يا بي خيالش بشيم تا جمعه ...؟يعني تو اين چند روز قرار نيست اتفاقي بيافته...؟
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-02-17 ساعت 01:31)رضا2015 نوشته:  varchandi جان به دنيا اومده ها؛)

ممنون رضا جان
من از متن بد متوجه شدم
فکر کردم قراره جولای تازه به دنیا بیان
در هر صورت
تولدش پیشاپیش تبریک Big GrinBig GrinBig Grin

(2015-02-17 ساعت 09:30)بابراس نوشته:  دوستان من بالاخره متوجه نشدم ، نامه دوم تو اين چند روز مياد يا بي خيالش بشيم تا جمعه ...؟يعني تو اين چند روز قرار نيست اتفاقي بيافته...؟

دوست من شما پنجشنبه شب چک کنین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: HERMES7 ، بابراس ، mehdi1989 ، sad_sad
Varchandi عزیز ممنون از محبتتون بهم ویزا ندادندکه آنجا بدنیا بیاد ولی ظاهرا تقدیرش اینست که آنجا مدرسه بره.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، rezasadeghi ، r.bazargan ، sad_sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان