کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
نوبتی هم باشد نامه ماهم آمد می, ابوظبی اهلا و سهلا یاحبیبی
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 2015reza ، sad_sad ، Iaccept ، bahar101 ، Officer
تبریک دوستان ، نامه منم اومد ? امضامو کجا کامل کنم؟؟!!
تشکر کنندگان: 2015reza
(2015-03-24 ساعت 21:54)behzadsh نوشته:  تبریک دوستان ، نامه منم اومد ? امضامو کجا کامل کنم؟؟!!

بالای صفحه نوشته کنتل پنل کاربرعزیز اونجا میتونید کامل کنید، تبریک به همه ی دوستانی که نامه ی دوم رو دریافت کردن، ما هم باید هفته ی اخر بریم دبی گویا، از ترکیه انداختنمون ال دبی .
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: sad_sad ، Iaccept ، bahar101
(2015-03-24 ساعت 21:12)omid man نوشته:  یک خواهش از دوستانی که ماه اپریل و می مصاحبه دارن لطفا بعد مصاحبه حتما نتیجه مصاحبه رو تو این صفحه در میان بذارین تا با هم خوشحال بشیم انشالله
ایشالا اگر قسمت ما بود که با موفقیت مصاحبه رو پشت سر بگذاریم حتما سفر نامه و هر سوالی بود برای نفرات بعد در خدمتیم.
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: sad_sad ، Iaccept ، bahar101 ، omid man
یوهههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووو
نامه دوم ما هم اومد از آنکارا به دبی ---دبی دبی با هم میرم دبی دبی--از اونجا مستقیم بی واسطه ک ا ل ی ف رنیا---- همه مهاجر سرایی ها رو اونجا میبینم
فعلا شادی امشبو با شما تقسیم میکنم.Big Grin
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: Iaccept ، behjat ، bahar101
تبریک میگم به همه عزیزان بابت دریافت نامه دوم و مشخص شدن تاریخ های مصاحبه ـتون...

پیشنهاد بنده به شما این هست که همین روحیه خوب رو تا روز مصاحبه حفظ کنید و از همین الان تمرین کنید که هرگونه استرس و افکار منفی رو از خودتون دور کنید چون این تمرین در ادامه مسیر خیلی بدردتون میخوره. از طرفی مطمئنا هر شخصی شرایط کیس ـش متفاوت هست و قاعدتا نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچید ولی چند نکته رو حتما مدنظر داشته باشید؛ یکی اینکه حتما برای انتخاب هتل و گرفتن تور یا بلیط وقت کافی بگذارید و با حوصله بهترین موارد رو برای خودتون انتخاب کنید تا از هرگونه ضرر مالی و اعصاب خوردی احتمالی جلوگیری بشه. مورد دیگه اینکه برای سفارت آنکارا تقریبا 20 روز قبل از مصاحبه حتما مدارکتون رو ترجیحا با پست DHL به سفارت ارسال کنید اگر مدارک رو دیر ارسال کنید احتمال اینکه نرسن اونها رو به موقع بررسی کنند افزایش پیدا میکنه که این اصلا خوب نیست. و مورد آخر هم اینکه نامه تمکن مالی رو هم میتونید اصلش رو ارسال کنید و هم کپی ـش رو؛ اگر کپی ـش رو ارسال کنید روز مصاحبه اصلش رو هم از شما میخواند.

امیدوارم مصاحبه و سفر خوبی داشته باشید، و ایشالا که یکضرب بگیرید، حقیقتا نمیخوام از الان استرس بهتون بدم ولی خب واقعیتی هست که اگر از الان باهاش به صورت منطقی روبرو بشید خیلی بهتر میتونید باهاش مقابله کنید و از هرگونه استرس و ناراحتی احتمالی بعد از مصاحبه هم جلوگیری میشه و اونم اینه که دوستانی که سربازی، یا شغل دولتی و یا رشته تحصیلی حساس دارید از همین الان احتمال رو برروی کلیرنس خوردن بگذارید تا اگر یکضرب گرفتید که واقعا خوشحال بشید و اگر هم کلیرنس خوردید به هیچ وجه ناراحت نشید، کلیرنس هم یک مرحله از این مسیر هست که طی میشه و اصلا نیاز نیست نگرانی و استرس بیخود برای خودتون درست کنید و از طرفی تا پایان پروسه لاتاری وقت به اندازه کافی هست و مطمئنا همگی کلیر میشید و جای هیچ نگرانی نیست مخصوصا که در ماههای پایانی سرعت کلیر شدن به شدت افزایش پیدا میکنه.

براتون آرزوی بهترین هارو میکنم...
کیس نامبر: 2015AS9XX | سفارت: آنکارا | تعداد اعضای کیس: 1 نفر | مصاحبه: 13 نوامبر | تاریخ کلیر شدن: April 03, 2015 بعد از 141 روزCool

تشکر کنندگان: mehdi1989 ، Iaccept ، SomeOneX ، 2015reza ، ریحانا ، fa15 ، bahar101
(2015-03-24 ساعت 20:44)sad_sad نوشته:  مال ما هم اومد بالاخره ماه می ابوظبی

مبارکه دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Iaccept ، sad_sad
(2015-03-24 ساعت 22:07)sarasara1 نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 21:54)behzadsh نوشته:  تبریک دوستان ، نامه منم اومد ? امضامو کجا کامل کنم؟؟!!

بالای صفحه نوشته کنتل پنل کاربرعزیز اونجا میتونید کامل کنید، تبریک به همه ی دوستانی که نامه ی دوم رو دریافت کردن، ما هم باید هفته ی اخر بریم دبی گویا، از ترکیه انداختنمون ال دبی .

والا کلشو گشتم نبود ، کجاشه ؟؟؟!!!
تشکر کنندگان: sad_sad
(2015-03-24 ساعت 22:30)behzadsh نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 21:54)behzadsh نوشته:  تبریک دوستان ، نامه منم اومد [SMILING FACE WITH SMILING EYES] امضامو کجا کامل کنم؟؟!!

دوست عزیز شما اولا فکر کنم برای امضا درس کردن باید حداقل ده ارسال داشته باشین
بعد زمانی که وارد کنترل پنل میشین سمت راستتون چنتا گزینه هست که با کلیک روی تغییر امضا میتونین اطلاعاتتونو آپدیت یا امضا درست کنین
گودلاک

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: sad_sad ، sarasara1
نامه دوم من هم اومد،تایخ مصاحبم اواسط می هستش و همونطور که خودم خواسته بودم همون ایروان
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101
(2015-03-24 ساعت 22:37)Iaccept نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 22:30)behzadsh نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 21:54)behzadsh نوشته:  تبریک دوستان ، نامه منم اومد [SMILING FACE WITH SMILING EYES] امضامو کجا کامل کنم؟؟!!

دوست عزیز شما اولا فکر کنم برای امضا درس کردن باید حداقل ده ارسال داشته باشین
بعد زمانی که وارد کنترل پنل میشین سمت راستتون چنتا گزینه هست که با کلیک روی تغییر امضا میتونین اطلاعاتتونو آپدیت یا امضا درست کنین
گودلاک

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

بله درست شد ممنون .....
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101
به به چقدر نامه اومده!
مباركا باشد. دوستان در صورت امكان امضا ها رو اپ ديت كنيد كه سوال ها شروع ميشه بهتر بتونيم راهنمايي كنيم
تشکر کنندگان: 2015reza ، sad_sad ، sarasara1 ، ریحانا ، bahar101
(2015-03-24 ساعت 23:02)رضا2015 نوشته:  به به چقدر نامه اومده!
مباركا باشد. دوستان در صورت امكان امضا ها رو اپ ديت كنيد كه سوال ها شروع ميشه بهتر بتونيم راهنمايي كنيم

آقا رضا مدیریت شما هم مبارک باشه
و از همه کمک هاتون ممنون
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: 2015reza ، HERMES7 ، sad_sad ، ریحانا ، bahar101
تبریک به همه دوستانی که برای ماه می به مصاحبه میرن
امیدوارم همگی با ویزا یکضرب سورپرایز بشید Wink
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Iaccept ، sad_sad ، khalilkhah ، bahar101 ، varchandi ، نیلان ، fa15
نامه دوم ما هم اومد. Smile
باید از فردا شروع کنم به خوندن سفرنامه های دبی. اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم. Rolleyes
استرس گرررررررررررفتم
کیس نامبر: 2015AS49xx / ارسال فرم اول: 26 May / تعداد افراد کیس: 2نفر / سفارت: آنکارا -> دبی / تاریخ مصاحبه: 4 May
تشکر کنندگان: khalilkhah ، sad_sad ، bahar101 ، varchandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان