موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
نوبتی هم باشد نامه ماهم آمد می, ابوظبی اهلا و سهلا یاحبیبی
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک دوستان ، نامه منم اومد ? امضامو کجا کامل کنم؟؟!!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-24 ساعت 22:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-25 ساعت 07:19 توسط Siavash-M.)
تبریک میگم به همه عزیزان بابت دریافت نامه دوم و مشخص شدن تاریخ های مصاحبه ـتون...
پیشنهاد بنده به شما این هست که همین روحیه خوب رو تا روز مصاحبه حفظ کنید و از همین الان تمرین کنید که هرگونه استرس و افکار منفی رو از خودتون دور کنید چون این تمرین در ادامه مسیر خیلی بدردتون میخوره. از طرفی مطمئنا هر شخصی شرایط کیس ـش متفاوت هست و قاعدتا نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچید ولی چند نکته رو حتما مدنظر داشته باشید؛ یکی اینکه حتما برای انتخاب هتل و گرفتن تور یا بلیط وقت کافی بگذارید و با حوصله بهترین موارد رو برای خودتون انتخاب کنید تا از هرگونه ضرر مالی و اعصاب خوردی احتمالی جلوگیری بشه. مورد دیگه اینکه برای سفارت آنکارا تقریبا 20 روز قبل از مصاحبه حتما مدارکتون رو ترجیحا با پست DHL به سفارت ارسال کنید اگر مدارک رو دیر ارسال کنید احتمال اینکه نرسن اونها رو به موقع بررسی کنند افزایش پیدا میکنه که این اصلا خوب نیست. و مورد آخر هم اینکه نامه تمکن مالی رو هم میتونید اصلش رو ارسال کنید و هم کپی ـش رو؛ اگر کپی ـش رو ارسال کنید روز مصاحبه اصلش رو هم از شما میخواند.
امیدوارم مصاحبه و سفر خوبی داشته باشید، و ایشالا که یکضرب بگیرید، حقیقتا نمیخوام از الان استرس بهتون بدم ولی خب واقعیتی هست که اگر از الان باهاش به صورت منطقی روبرو بشید خیلی بهتر میتونید باهاش مقابله کنید و از هرگونه استرس و ناراحتی احتمالی بعد از مصاحبه هم جلوگیری میشه و اونم اینه که دوستانی که سربازی، یا شغل دولتی و یا رشته تحصیلی حساس دارید از همین الان احتمال رو برروی کلیرنس خوردن بگذارید تا اگر یکضرب گرفتید که واقعا خوشحال بشید و اگر هم کلیرنس خوردید به هیچ وجه ناراحت نشید، کلیرنس هم یک مرحله از این مسیر هست که طی میشه و اصلا نیاز نیست نگرانی و استرس بیخود برای خودتون درست کنید و از طرفی تا پایان پروسه لاتاری وقت به اندازه کافی هست و مطمئنا همگی کلیر میشید و جای هیچ نگرانی نیست مخصوصا که در ماههای پایانی سرعت کلیر شدن به شدت افزایش پیدا میکنه.
براتون آرزوی بهترین هارو میکنم...
کیس نامبر: 2015AS9XX | سفارت: آنکارا | تعداد اعضای کیس: 1 نفر | مصاحبه: 13 نوامبر | تاریخ کلیر شدن: April 03, 2015 بعد از 141 روز
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-24 ساعت 20:44)sad_sad نوشته: مال ما هم اومد بالاخره ماه می ابوظبی
مبارکه دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
نامه دوم من هم اومد،تایخ مصاحبم اواسط می هستش و همونطور که خودم خواسته بودم همون ایروان
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
به به چقدر نامه اومده!
مباركا باشد. دوستان در صورت امكان امضا ها رو اپ ديت كنيد كه سوال ها شروع ميشه بهتر بتونيم راهنمايي كنيم
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-24 ساعت 23:02)رضا2015 نوشته: به به چقدر نامه اومده!
مباركا باشد. دوستان در صورت امكان امضا ها رو اپ ديت كنيد كه سوال ها شروع ميشه بهتر بتونيم راهنمايي كنيم
آقا رضا مدیریت شما هم مبارک باشه
و از همه کمک هاتون ممنون
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نامه دوم ما هم اومد.
باید از فردا شروع کنم به خوندن سفرنامه های دبی. اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.
استرس گرررررررررررفتم
کیس نامبر: 2015AS49xx / ارسال فرم اول: 26 May / تعداد افراد کیس: 2نفر / سفارت: آنکارا -> دبی / تاریخ مصاحبه: 4 May