کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-24 ساعت 23:42)MJAVADIAN نوشته:  نامه دوم ما هم اومد. Smile
باید از فردا شروع کنم به خوندن سفرنامه های دبی. اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم. Rolleyes
استرس گرررررررررررفتم
مبارکه
کار خوبی میکنی دوست عزیز
فقط یه نکته میگم شاید بدرد بخوره
من سفرنامه زیاد خوندم ولی الان حس میکنم هیچی نخوندم Smile
شما از ۲۰۱۴ شروع کن برو پایین، البته اکثرشون تکرارین
ولی به نظرم
اگه حوصله داری یه دفترچه بردار و نکات بدردبخورو بنویس مثل آدرس، سوالات مصاحبه ، تاریخای کیسای نزدیک خودتونو ...
اگه حالم نداری یه فایل ورد درس کن و شروع کن کپی پیست Smile
البته خیلی نمیخاد وقت بزارین اگه مشغله زیاد دارین
تا اونجایی ک من دیدم تا حالا هیچ کس از سختی مصاحبه و رفت و آمد و.. ننالیده Smile
گودلاک

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: ریحانا ، fa15 ، bahar101 ، MJAVADIAN ، varchandi
دوستان ما به سایت CEAC رفتم هنوز در حالت At NVC هستم, کسی از بچه هایی که نامه دوم گرفتن هست که این حالت به Ready یا In Transit تغییر کرده باشد؟ و اصولا چقدر بعد از نامه دوم سایت CEAC ما را می شناسه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: sad_sad
دوست عزیز حالت in transit خیلی سریع اتفاق میفتهBig Grin
ولی حالت ready برای ما کارنتی های فوریه فرق داشت
بچه های ایروان فک کنم نهایت ده روزه رفتن تو حالت ready ولی بروبچ ابوظبی فکر کنم کمتر از ده روزه ک رفتن تو این حالت ready
شما اصلا نگران نباشین تا یک ماه قبل از تاریخ مصاحبه به احتمال ۹۰٪ به حالت آماده تبدیل میشین
ب امید خداRolleyes
گودلاک
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: khalilkhah ، bahar101 ، sad_sad ، نیلان
دوستانی که برای مصاحبه خودشون رو اماده میکنند کوچکترین نگرانی نداشته باشن اسون ترین کار همین مصاحبه است مدارکتون کامل باشه فقط حقیقتو بگید هیچ مشکلی نییست جو سفارت جوریه که بیشتر میخواهند کار شما راه بیوفته نه اینکه سنگی جلوی پای شما بندازن جو این مصاحبه با اون مصاحبه هایی که تو ایران تجربه کردید فرق داره به امید یه ضرب گرفتن همتون
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، sad_sad ، rbrb-2015 ، varchandi ، نیلان
(2015-03-25 ساعت 00:00)khalilkhah نوشته:  دوستان ما به سایت CEAC رفتم هنوز در حالت At NVC هستم, کسی از بچه هایی که نامه دوم گرفتن هست که این حالت به Ready یا In Transit تغییر کرده باشد؟ و اصولا چقدر بعد از نامه دوم سایت CEAC ما را می شناسه

راس میگیدا ، چرا هنوز تو ان وی سی هستیم
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: sad_sad
(2015-03-25 ساعت 00:00)khalilkhah نوشته:  دوستان ما به سایت CEAC رفتم هنوز در حالت At NVC هستم, کسی از بچه هایی که نامه دوم گرفتن هست که این حالت به Ready یا In Transit تغییر کرده باشد؟ و اصولا چقدر بعد از نامه دوم سایت CEAC ما را می شناسه

با سلام
میشه آدرس این سایت CEACرو بنویسین...ممنون از شما
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-03-25 ساعت 01:17)endeavour نوشته:  

با سلام
میشه آدرس این سایت CEACرو بنویسین...ممنون از شما

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: endeavour
(2015-03-24 ساعت 23:02)رضا2015 نوشته:  به به چقدر نامه اومده!
مباركا باشد. دوستان در صورت امكان امضا ها رو اپ ديت كنيد كه سوال ها شروع ميشه بهتر بتونيم راهنمايي كنيم

بابا آقا رضا از وقتی مدیر شدی دیگه کمتر میای تو سایت ، پس کجایی برادر ؟؟؟؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
تبریک به همه مصاحبه شوندگان ماه مه (می)

از دوستان کسی هست که کارنت شده باشه و نامه دوم نگرفته باشه؟ اگر بعله زمان ارسال فرمش چه تاریخی بوده؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7 ، rbrb-2015 ، Alex 2014 ، laleht
دوستاني كه ايروان مصاحبه داشتند و ويزاي يكضرب گرفتن ميشه بگن چند روز بعد از مصاحبه ويزا براشون صادر شده ؟يعني بعد مصاحبه چند روز ايروان موندن ؟ از دوستان مطلع هم ممنون ميشم جواب بدن
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: varchandi ، mandikhanum
(2015-03-24 ساعت 23:57)Iaccept نوشته:  
باید از فردا شروع کنم به خوندن سفرنامه های دبی. اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم. Rolleyes
استرس گرررررررررررفتم
مبارکه
کار خوبی میکنی دوست عزیز
فقط یه نکته میگم شاید بدرد بخوره
من سفرنامه زیاد خوندم ولی الان حس میکنم هیچی نخوندم Smile
شما از ۲۰۱۴ شروع کن برو پایین، البته اکثرشون تکرارین
ولی به نظرم
اگه حوصله داری یه دفترچه بردار و نکات بدردبخورو بنویس مثل آدرس، سوالات مصاحبه ، تاریخای کیسای نزدیک خودتونو ...
اگه حالم نداری یه فایل ورد درس کن و شروع کن کپی پیست Smile
البته خیلی نمیخاد وقت بزارین اگه مشغله زیاد دارین
تا اونجایی ک من دیدم تا حالا هیچایوای از سختی مصاحبه و رفت و آمد و.. ننالیده Smile
گودلاک

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

آره حتما یاداشت برمیدارم. برا ترکیه هم همینکارو کرده بودم. Sad
در مورد سفرنامه 2014 .... باهاتون موافقم. و البته اول از همه باید ببینم میشه بدون اون خانومه (ملیکا؟!) رفت سفارت یا نه . Cool
در هر صورت آرزوی موفقیت و سفری خوش دارم برای شما و الباقی Smile
کیس نامبر: 2015AS49xx / ارسال فرم اول: 26 May / تعداد افراد کیس: 2نفر / سفارت: آنکارا -> دبی / تاریخ مصاحبه: 4 May
تشکر کنندگان:
تبریک به همه عزیزان منتظر نامه دوم که چشمشون به جمال این نامه دوم روشن شد
به امید ویزای یک ضرب واسه همتون
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: sarasara1
استرس گرررررررررررفتم

اصلاً نگران نباش دوست من
کلی فرصت داری و هر وقت خواستی من و حتماً دوستان دیگر درخدمتم
کار اصن سختی نیست

دوست من سلام
نگران سایت نباش تا چند روز دیگه میشین In Transit و نزدیک مصاحبه میشین Ready
مهم نامه دومه که گرفتین
کلی کار دیگه دارین که باید انجام بدین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: MJAVADIAN ، bahar101
(2015-03-25 ساعت 08:09)behdadK نوشته:  تبریک به همه مصاحبه شوندگان ماه مه (می)

از دوستان کسی هست که کارنت شده باشه و نامه دوم نگرفته باشه؟ اگر بعله زمان ارسال فرمش چه تاریخی بوده؟

آقا بهداد این طرفا
کلاً اونقد مشغله داری که ماهی یه بار سر میزنین به ما
ان شا ا... که خیر باشه

(2015-03-25 ساعت 09:03)mel نوشته:  دوستاني كه ايروان مصاحبه داشتند و ويزاي يكضرب گرفتن ميشه بگن چند روز بعد از مصاحبه ويزا براشون صادر شده ؟يعني بعد مصاحبه چند روز ايروان موندن ؟ از دوستان مطلع هم ممنون ميشم جواب بدن

سلام
نامه دومتون مبارک باشه
من یه دوستی داشتم 2 سال پیش ایروان بود فکر کنم 3 روزه ویزاش رو دادن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: mandikhanum ، bahar101 ، Aghaman
دوستان بنده In Transit شدم Big Grin
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: نیلان ، varchandi ، khalilkhah ، mandikhanum ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان