کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-22 ساعت 12:48)hamid1111 نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 12:11)مهدی هژ نوشته:  چشم میریم سر بحث اصلی اگه من باعثش بود عذرخواهی میکنم از دوستان

لطفا من را بخاطر بيان صريح موضوع ببخشيد .

حمید جان ماها هنوز باید تو تاپیک کارنت باشیم ، زیاد نیا این تاپیک استرس بیشتر نشهSmile
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، مهدی هژ
هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااا​اااااااااااااااااااااا بالاخره ویزای منم صادر شد.ای خدااااااااااااااا شکرت.به امید اینکه همه بچه های مهاجر سرا این احساس رو به زودی داشته باشند.جا دارد از مدیران و مسئولان مهاجر سرا تشکر کنم واسه همه راهنمایی هاشون.اقا ما رفتیم تیم ملی و منتظر تک تک بچه ها هستیم انشالله اون ور ببینمتون
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
(2015-04-22 ساعت 16:53)omid man نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااا​اااااااااااااااااااااا بالاخره ویزای منم صادر شد.ای خدااااااااااااااا شکرت.به امید اینکه همه بچه های مهاجر سرا این احساس رو به زودی داشته باشند.جا دارد از مدیران و مسئولان مهاجر سرا تشکر کنم واسه همه راهنمایی هاشون.اقا ما رفتیم تیم ملی و منتظر تک تک بچه ها هستیم انشالله اون ور ببینمتون
هوررررااااااااا....... زنده باد اميد جان. تبريك . آفرين به تو. نيويورك مي بينمت.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، fati.d ، hamid99 ، ریحانا ، omid man
(2015-04-22 ساعت 16:53)omid man نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااا​اااااااااااااااااااااا بالاخره ویزای منم صادر شد.ای خدااااااااااااااا شکرت.به امید اینکه همه بچه های مهاجر سرا این احساس رو به زودی داشته باشند.جا دارد از مدیران و مسئولان مهاجر سرا تشکر کنم واسه همه راهنمایی هاشون.اقا ما رفتیم تیم ملی و منتظر تک تک بچه ها هستیم انشالله اون ور ببینمتون
تبریک میگم، شادیتون روز افزون، واسه ما هم دعا کنید این حس زیبا رو تجربه کنیم...
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: hamid99 ، ریحانا ، omid man
همچنان خبری از ایمیل و نامه دوم نیست...
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:

واقعا مررررسی که شادیتون و با ما به اشتراک گذاشتید و باعث امید بیشتر ما شدید Big Grin
[font=Tahoma]شماره کیس: 2015ASxx53xx > تاریخ رویت قبولی: 1may2014 >کنسولگری: ایروان >تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر > ارسال فرمهای [/font]سری اول: 4 جولای > کارنت شدن کیس: 24 اپریل > مصاحبه: 8 جون >دریافت ویزا: یکضرب !!! 30 جون > ورود به آمریکا: نوامبر 2015سانفرانسیسکو > دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، omid man ، bahar101
تبریک میگم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: omid man
Smile
(2015-04-22 ساعت 17:35)2015reza نوشته:  
هوررررااااااااا....... زنده باد اميد جان. تبريك . آفرين به تو. نيويورك مي بينمت.

Smile اخ جون پس رضا معلومه که همشهری میشیم خیلی حال دادی مونده بودم تنهایی چه کنم انشالله که درست میشه

[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-04-22 ساعت 18:31)fati.d نوشته:  
تبریک میگم، شادیتون روز افزون، واسه ما هم دعا کنید این حس زیبا رو تجربه کنیم...
انشالله که رفتین تیم ملی هر روز سخت گیریشون کمتر میشه پس یک ضرب رفتین
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: fati.d ، babisondes ، bahar101
از کیسهای تا 5275 کسی هست هنوز که نامه دومش نیومده باشه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-04-22 ساعت 22:20)َalikh نوشته:  از کیسهای تا 5275 کسی هست هنوز که نامه دومش نیومده باشه ؟
فک نکنم از بچه های مهاجر سرا کسی باشه...
تشکر کنندگان: َalikh ، bahar101
(2015-04-22 ساعت 22:20)َalikh نوشته:  از کیسهای تا 5275 کسی هست هنوز که نامه دومش نیومده باشه ؟

نامه دوم ها که همه تو همون مارچ اومد ، حالا باید ببینیم کیا ردی شدن ، البته سفارت تا سفارت فرق داره ، اونایی که دبی هستن کسی ردی شده ؟
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان:
(2015-04-22 ساعت 21:11)omid man نوشته:  Smile
(2015-04-22 ساعت 17:35)2015reza نوشته:  

Smile اخ جون پس رضا معلومه که همشهری میشیم خیلی حال دادی مونده بودم تنهایی چه کنم انشالله که درست میشه

دعا کن ویزا به ما هم برسه ما هم ایشاا... نیویورکیم به امممممممید خداBig Grin
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101
ببخشید تو این تایپیک مینویسم : دوستای گلم یه چی میگم نخندینا من تازه امروز متوجه شدم کجا باید رتبه هارو ببینیم ممنون از رتبه هایی که بهم دادین ولی هرکاری کردم نتونستم رتبه بدم میشه یه نفر راهنماییم کنه روی رتبه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی بازم مرسی مرسی
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-04-23 ساعت 09:51)مهدی هژ نوشته:  ببخشید تو این تایپیک مینویسم : دوستای گلم یه چی میگم نخندینا من تازه امروز متوجه شدم کجا باید رتبه هارو ببینیم ممنون از رتبه هایی که بهم دادین ولی هرکاری کردم نتونستم رتبه بدم میشه یه نفر راهنماییم کنه روی رتبه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی بازم مرسی مرسی

سلام . روی رتبه فرد مورد نظر کلیک کنید سپس روی رکمه رتبه دادن کلیک کنید . یک پنجره کوچیک باز میشه در آن متن و نوع رتبه را مشخص کنید . تایید کنید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: مهدی هژ ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان