کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-23 ساعت 09:57)Mahmood129 نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 09:51)مهدی هژ نوشته:  ببخشید تو این تایپیک مینویسم : دوستای گلم یه چی میگم نخندینا من تازه امروز متوجه شدم کجا باید رتبه هارو ببینیم ممنون از رتبه هایی که بهم دادین ولی هرکاری کردم نتونستم رتبه بدم میشه یه نفر راهنماییم کنه روی رتبه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی بازم مرسی مرسی

سلام . روی رتبه فرد مورد نظر کلیک کنید سپس روی رکمه رتبه دادن کلیک کنید . یک پنجره کوچیک باز میشه در آن متن و نوع رتبه را مشخص کنید . تایید کنید

متچکرم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان:
از نامه دوم خبری نیس ؟ تا کی باید صبر کنیم؟
تشکر کنندگان:
امشب یا فردا شب نامه ها تون رو دریافت میکنید. Smile
تشکر کنندگان: fati.d ، bahar101
(2015-04-23 ساعت 14:12)رضا2015 نوشته:  امشب یا فردا شب نامه ها تون رو دریافت میکنید. Smile
ساعت کی سی سی به وقت نیویورکه یا واشنگتن؟!!
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان:
واشنگتن ، حدود 2 3 ساعت دیگه احتمال ارسالش شروع میشه الان 6 صبح هست
تشکر کنندگان: fati.d
بالاخره پس از مدتها انتظار کیس من به همراه 80 کیس دیکه که نامه مصاحبه در ابوظبی رو دریا فت کرده بودیم READY شد امروز پنجشنبه صبح 23 آوریل . یعنی 7روز قبل از شروع مصاحبه ها ، دیگه داشتم نگران میشدم ،امیدوارم کارهامون به خوبی پیش بره وبا ویزای یک ضرب این مرحله روپشت سر بگذرونیم قطعا دعا وآرزوی خیر شما بی تاثیر نیست
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: HERMES7 ، fati.d ، bahar101 ، khalilkhah ، faravaz ، omid man ، Alex 2014
(2015-04-23 ساعت 14:43)powermohsen نوشته:  بالاخره پس از مدتها انتظار کیس من به همراه 80 کیس دیکه که نامه مصاحبه در ابوظبی رو دریا فت کرده بودیم READY شد امروز پنجشنبه صبح 23 آوریل . یعنی 7روز قبل از شروع مصاحبه ها ، دیگه داشتم نگران میشدم ،امیدوارم کارهامون به خوبی پیش بره وبا ویزای یک ضرب این مرحله روپشت سر بگذرونیم قطعا دعا وآرزوی خیر شما بی تاثیر نیست

آری منم Ready شدم با تبریک به تمامی دوستانی که به این مرحله رسیدن
یک سوال, این آپدیت پایین Ready چیست؟
فکر کنم امروز نامه دوم کارنتی ها می آید
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان چند تا سوال ...
1_برای مصاحبه ابوظبی آیا رزومه نیازه
2_تو سایت کنسولگری گواهی پلیس«گواهی عدم سو پیشینه» اشاره کرده.آیا شامل ما هم میشه
3_مدرک اصل دیپلم و پیش و ریز نمرات نفر دوم نیازه یا مدرک و ریز نمرات لیسانس کافیه

2015as49xx
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
تشکر کنندگان:
(2015-04-23 ساعت 17:04)parsa.pormand@yahoo.com نوشته:  دوستان چند تا سوال ...
1_برای مصاحبه ابوظبی آیا رزومه نیازه
2_تو سایت کنسولگری گواهی پلیس«گواهی عدم سو پیشینه» اشاره کرده.آیا شامل ما هم میشه
3_مدرک اصل دیپلم و پیش و ریز نمرات نفر دوم نیازه یا مدرک و ریز نمرات لیسانس کافیه

2015as49xx
۱. بستگی داره آفیسر ازتون بخاد یا نه ، جزو مدارک ضروری نیست ولی پیشنهاد میشه اگر تحصیلات تکمیلی یا سابقه ی کاری تخصصی یا اقامت طولانی مدت خارج از کشور داشتید همراتون داشته باشید.
۲. گرچه از خانم لاله خواسته بودن ولی تو خود سایت کنسولگری نوشته برای ایران نمیخاد، البته اگر بیشتر از ۶ ماه خارج از کشور اقامت داشتید باید از پلیس محلی بگیرید و ببرید ولی تا نخاستن لازم نیست بدین .
۳. اساسا حتی برای همون نفر اول هم ملاک آخرین مدرک تحصیلی هست ولی پیشنهاد میکنم همراتون باشه، معمولا در باجه تحویل مدارک برش میگردونن بهتون .
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان:
(2015-04-23 ساعت 15:58)khalilkhah نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 14:43)powermohsen نوشته:  بالاخره پس از مدتها انتظار کیس من به همراه 80 کیس دیکه که نامه مصاحبه در ابوظبی رو دریا فت کرده بودیم READY شد امروز پنجشنبه صبح 23 آوریل . یعنی 7روز قبل از شروع مصاحبه ها ، دیگه داشتم نگران میشدم ،امیدوارم کارهامون به خوبی پیش بره وبا ویزای یک ضرب این مرحله روپشت سر بگذرونیم قطعا دعا وآرزوی خیر شما بی تاثیر نیست

آری منم Ready شدم با تبریک به تمامی دوستانی که به این مرحله رسیدن
یک سوال, این آپدیت پایین Ready چیست؟
فکر کنم امروز نامه دوم کارنتی ها می آید

یکیش روز ثبت نامتون هست یکیش هم همین امروزه دیگه که ردی شدین ، کلا اینجا رو بخونید خیلی چیزا دستگیرتون میشه .
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان:
(2015-04-23 ساعت 09:09)مهدی هژ نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 21:11)omid man نوشته:  Smile
(2015-04-22 ساعت 17:35)2015reza نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 16:53)omid man نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااا​اااااااااااااااااااااا بالاخره ویزای منم صادر شد.ای خدااااااااااااااا شکرت.به امید اینکه همه بچه های مهاجر سرا این احساس رو به زودی داشته باشند.جا دارد از مدیران و مسئولان مهاجر سرا تشکر کنم واسه همه راهنمایی هاشون.اقا ما رفتیم تیم ملی و منتظر تک تک بچه ها هستیم انشالله اون ور ببینمتون
هوررررااااااااا....... زنده باد اميد جان. تبريك . آفرين به تو. نيويورك مي بينمت.

Smile اخ جون پس رضا معلومه که همشهری میشیم خیلی حال دادی مونده بودم تنهایی چه کنم انشالله که درست میشه

دعا کن ویزا به ما هم برسه ما هم ایشاا... نیویورکیم به امممممممید خداBig Grin

ای بابا 13000 هزارشم امسال امید داره تو که سه ماه بعد یک ضرب تیم ملی هستی
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: fati.d
(2015-04-23 ساعت 20:34)fati.d نوشته:  یادش بخیر قدیما این تایپک یه neda733 ای داشت که اینجا رو میترکوند، الان انگار هیشکی جز من منتظر نامه دعوت به مصاحبش نیست Smile

میاد فاطمه خانم ، ماه پیش هم ساعت ۸ رب کم ۲۴ ام اومد ، نگران نباشین ، ایشالا نهایتا تا فردا همین موقع نامه ها اومده ، مطمئن باشین اولین نفری که ایمیل رو دریافت کنه اینجا کلا منفجر میشه ولی وقتی چیزی نیومده خب ملت چی بگن .

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: sorkhfam ، pouya007
سلام
ببخشید من این جریان READY را نمی دونم میشه یک کم راهنماییم کنید مربوط به چه مرحله ای میشه و کجا باید دید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان: pouya007
دعا میکنم فردا اول وقت نامه همه کارنتیها یکجا بیاد همه از انتظار توام با نگرانی بیان بیرون
تشکر کنندگان: fati.d ، sorkhfam ، faravaz ، bahar101
(2015-04-23 ساعت 22:30)narganzist نوشته:  سلام
ببخشید من این جریان READY را نمی دونم میشه یک کم راهنماییم کنید مربوط به چه مرحله ای میشه و کجا باید دید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
مربوط میشه به بررسی کیستون در سایت ceac که یه جورایی مثل وقتی یه چیزی پست میکنید میتونید بعد با یه کد رهگیری ببینید محمولتون کجاست و در چه وضعی هست اینم شبیه به همون هست ، با کیس نامبرتون از طریق * این لینک * میتونید بفهمید وضعیت کیستون چی هست، البته دقت کنید وقتی میخاید شماره کیستون رو وارد کنید بدون صفر و AS رو هم بزرگ وارد کنید مثلا اینجوری : 2015AS1235 , این یه مقدمه فعلا داشته باشید و * این لینک * رو مطالعه کنید تا کامل همه چیز رو متوجه بشید .

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان: mf1357 ، yekta2015 ، sorkhfam ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان