کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-12 ساعت 08:52)ملايي نوشته:  سلام به همگی
منم اومدم اینجا
به امید اتفاقای خوب برای همگیمون

سلام منم امدم به این صفحه حالا باید چکار کنیم چقدر صبر کنیم تا روز مصاحبه معلوم بشه
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، fati.d ، Memolk ، p00ya2001 ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:03)hvac8008 نوشته:  
منم اومدم اینجا

سلام منم امدم به این صفحه حالا باید چکار کنیم چقدر صبر کنیم تا روز مصاحبه معلوم بشه

سلام باید سایت دی وی لاتری رو چک کنید و منتظر نامه دوم باشید که در اون سایت قرار داده میشه.
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk ، bahar101
برای ما جادارین ؟با اجازه همگی دوستان ما هم اومدیم این تاپیک .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، fati.d ، laleht ، Memolk ، ریحانا ، mojgan m ، babisondes ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:09)Alex 2014 نوشته:  برای ما جادارین ؟با اجازه همگی دوستان ما هم اومدیم این تاپیک .

قدمتون رو چشم خوش اومدین مهربون میشینیم شما هم جا بشی . بازم تبریک
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Memolk ، ریحانا ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:15)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 09:09)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  برای ما جادارین ؟با اجازه همگی دوستان ما هم اومدیم این تاپیک .

قدمتون رو چشم خوش اومدین مهربون میشینیم شما هم جا بشی . بازم تبریک

چاکریم آرسام جان و تبریک به همه عزیزان منتظر .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mojgan m ، bahar101
دوستان با تجربه
اونایی که کارنت میشن از کی سایت رو چک کنن. چیزی که یادم میاد همه میگفتن از دو هفته بعد باید نامه جایگزین بشه ایا درسته؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101
منم میخوام بیییییییییااااااامممممممم اینجا خونه خودمون خلوت شده
هیشکی نیست اونور
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، laleht ، Memolk ، ریحانا ، babisondes ، mojgan m ، Alex 2014 ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:53)مهدی هژ نوشته:  منم میخوام بیییییییییااااااامممممممم اینجا خونه خودمون خلوت شده
هیشکی نیست اونور
نگران نباش حداقل مطمئنی که ماه دیگه کارنت میشه 100%
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: مهدی هژ ، Memolk ، ریحانا ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:37)houshym نوشته:  دوستان با تجربه
اونایی که کارنت میشن از کی سایت رو چک کنن. چیزی که یادم میاد همه میگفتن از دو هفته بعد باید نامه جایگزین بشه ایا درسته؟
ببیند برای اینکه مدارک برای سفارت آنکارا باید سی روز قبل مصاحبه ارسال بشه و مصاحبه های این سری از اول جولای شروع میشه و امروز هم 12 می هست باید تو این یکی دو هفته آینده به تناوب نامه ها آپ بشه و ما هم دیگه از امروز هر روز چک باید بکنیم احتمالا تا قبل از اول جون نامه های دوم جایگزین میشه

(2015-05-12 ساعت 09:53)مهدی هژ نوشته:  منم میخوام بیییییییییااااااامممممممم اینجا خونه خودمون خلوت شده
هیشکی نیست اونور

ایشالا ماه دیگه کارنت میشی مطمعن باش ما هم حتما سر میزنیم میایم مهمونی خونه شما
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: مهدی هژ ، Memolk ، mojgan m ، bahar101
تبریک میگم به همه کارنتی های عزیز، خیلی خوش اومدین، ایشااله ماه آینده هم 7000 و 8000یهای عزیز از نگرانی بیان بیرون، به امید ویزای یکضرب برای همگی...
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Shahram914 ، Alex 2014 ، مهدی هژ ، laleht ، Memolk ، ریحانا ، babisondes ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 00:22)P.E نوشته:  سلام دوستان.یک سوال:من پارسال برج ۱۰ فارغ التحصیل شدم و برای اینکه بتونم مدرک موقتمو آزاد کنم باید دفترچه خدمت پست میکردم این کارو کردم و الان مدرک کارشناسی رو ترجمه کردم و بغیر از اینکه مشکله زمانی برای خروج دارم آیا افیسر از من بابته اینکه چطور از کشور خارج شدم یعنی معافیت تحصیلی که ندارم اما تا 45 روز قبل اعزام میتونم خارج شم و تو فرم 260 هم اخرین مدرکمو لیسانس زدم موقع مصاحبه سوال میکنه ک شما که معافیت نداری و سربازی نداری چطور از کشور خارج شدی من باید چی بگم ؟ ممنون میشمممممممممممممممم دوستاننننننننننننننننننننننننن جواببببببببببببببببببببب بدیننننننننننننننننننننننننننننن
شما هنگام خروج از کشور باید وثیقه بزارید. زمانی که پول را واریز کردین فیش واریزی را کپی بگیرید(اصل فیش را نظام وظیفه از شما میگیرد) و ترجمه کنین و همراه مدارک با خودتون ببرید.اگر از شما پرسید بگید هنوز سربازی نرفتم و وثیقه قرار دادم و اینم فیشش.مشکلی براتون پیش نمیاید
البته جای سوالتون اینجا هم نبود.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، Memolk ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:59)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 09:37)houshym نوشته:  دوستان با تجربه
ببیند برای اینکه مدارک برای سفارت آنکارا باید سی روز قبل مصاحبه ارسال بشه و مصاحبه های این سری از اول جولای شروع میشه و امروز هم 12 می هست باید تو این یکی دو هفته آینده به تناوب نامه ها آپ بشه و ما هم دیگه از امروز هر روز چک باید بکنیم احتمالا تا قبل از اول جون نامه های دوم جایگزین میشه

هیشکی نیست اونور

ایشالا ماه دیگه کارنت میشی مطمعن باش ما هم حتما سر میزنیم میایم مهمونی خونه شما

اره بیاین حتما سر بزنید من غریب شدم همتون رفتینSadSad
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: Memolk ، babisondes ، mojgan m ، bahar101
خوب به کارنتی های جدید تبریک میگم
برای همتون آرزوی یک ضرب دارم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Memolk ، ریحانا ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 09:03)hvac8008 نوشته:  
منم اومدم اینجا

سلام
يكي دوهفته ديگه ايميل تعين وقت سفارت مياد با توجه به نفرات كيس و محل و زمان مصاحبه تعين وقت مديكال ويزا و بليط و هتل و ارز رو آماده كنينBig Grin
به همين سادگي
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Memolk ، ریحانا ، ican2015 ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 08:01)ARSAMNEW نوشته:  [quote='mojgan m' pid='610409' dateline='1431400524']
[quote='babisondes' pid='610353' dateline='1431379072']
ب
بین علما اختلاف افتاده من میگم 12 يکی میگه 11 یکی دیگه 13

من میگم 11 می درسته به یک توافق برسیم همه امضامونو یکی کنیم
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، sinapco ، ican2015 ، mojgan m ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان