کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
ضمن عرض خوش امد به دوستان کارنت شده Wink پیشنهاد میکنم دوستان آنکارایی با توجه به اینکه بوی کلیر گروهی هم از آنکارا میاد Big Grin شرایط رفتن به مصاحبه در هر سه سفارت رو یه نگاهی بندازن که اگه سفارتتون از آنکارا تغییر کرد غافلگیر نشید Cool
ایشاالله همتون از اینجا یه راست تشریف میارید تایپیک اولین سفر در خدمتتون باشیم Big GrinBig GrinWinkWink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، bahar101
من که فردا دارم میرم پاستور تجریش که کارت زردهامون را بگیرم البته به اتفاق همسر عزیزم...مدارک را هم ترجمه کردیم ماه پیش...فقط آنتی بادی آبله مرغون را باید بریم انجام بدیم بعد هم بلیط و هتل و ویزا.
از ابوظبی کسی هست؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ریحانا ، ladank ، Mahboy ، ARSAMNEW ، babisondes ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 15:47)ican2015 نوشته:  سلام ريحانه خانم
ديشب شما بوديد كه با خانم گرو صحبت كرديد. درسته؟

نخیر من پای لپ تاپ با کلی قطع و وصلی فقط داشتم از سوالاتی که مطرح شده بود حرص میخوردمBig Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Mahboy ، Memolk ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 21:02)Memolk نوشته:  من که فردا دارم میرم پاستور تجریش که کارت زردهامون را بگیرم البته به اتفاق همسر عزیزم...مدارک را هم ترجمه کردیم ماه پیش...فقط آنتی بادی آبله مرغون را باید بریم انجام بدیم بعد هم بلیط و هتل و ویزا.
از ابوظبی کسی هست؟؟

منم ابوظبی هستم کارت زرد و آنتی بادی و همه رو گرفتم مدرکای دانشگاهیم هم اوکی هستش سوپیشینه از مالزی که سه سال بودم هم دارم فقط مونده ترجمه دیپلم و شناسنامه و بعد از اینم که نامه بیاد برگه تمکین مالی
دیگه چیزی نبود ؟ Wink
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Memolk ، shahin2737 ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 21:07)ladank نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 21:02)Memolk نوشته:  من که فردا دارم میرم پاستور تجریش که کارت زردهامون را بگیرم البته به اتفاق همسر عزیزم...مدارک را هم ترجمه کردیم ماه پیش...فقط آنتی بادی آبله مرغون را باید بریم انجام بدیم بعد هم بلیط و هتل و ویزا.
از ابوظبی کسی هست؟؟

منم ابوظبی هستم کارت زرد و آنتی بادی و همه رو گرفتم مدرکای دانشگاهیم هم اوکی هستش سوپیشینه از مالزی که سه سال بودم هم دارم فقط مونده ترجمه دیپلم و شناسنامه و بعد از اینم که نامه بیاد برگه تمکین مالی
دیگه چیزی نبود ؟ Wink
اوه درسته برگه ی تمکن مالی را من جا انداختم اونو کی بگیریم بهتره؟؟؟Shy
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ladank ، bahar101
(2015-05-12 ساعت 23:12)Memolk نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 21:07)ladank نوشته:  
از ابوظبی کسی هست؟؟

دیگه چیزی نبود ؟ Wink
اوه درسته برگه ی تمکن مالی را من جا انداختم اونو کی بگیریم بهتره؟؟؟Shy
والا من نوشته بچه هارو خوندم نوشته بودن نزدیک به سفر باشه بهتره بانک هم گفت یک روز طول میکشه تا بهم برگه رو بده فک میکنم دیگه تاریخ مصاحبه هامون که مشخص بشه بتونیم واسه اینم اقدام کنیم
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Mahboy ، m.ghoreishi ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، bahar101
نامه تمکن هرچی به تاریخ مصاحبه نزدیکتر باشه بهتر

نامه تکن را 1 ماه مونده با تاریخ خود مصاحبه میتونید بگیرید . موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: rezasadeghi ، مهدی هژ ، ریحانا ، Alex 2014 ، babisondes ، bahar101 ، ladank
(2015-05-12 ساعت 21:07)ladank نوشته:  [quote='Memolk' pid='610777' dateline='1431448354']

دیگه چیزی نبود ؟ Wink
ویزای یکضرب هم که منتظرتونه .
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: babisondes ، p00ya2001 ، bahar101 ، ladank
منی که اوایل پروسه خوشبین بودم برای تولد دخترم که 16 جولای هست میبرمش دیزنی لند دیگه این اواخر دعا دعا میکردم حداقل تا آن روز به فرودگاه امام مشرف بشیم و کلی ذوق که داریم میریم مصاحبه Big Grin
حالا امیدوارم روز تولدش ویزا تو پاسش بخوره . لطفا انرژی مثبت برامون بفرستید.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: babisondes ، shahin2737 ، ARSAMNEW ، HERMES7 ، p00ya2001 ، bahar101 ، ladank ، AliReza.Sh
آفیسر در وا کن مویوم این چه در وا کردنه این ویزا ماله مویه این ویزا مال مویهBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m ، Arshia2000
الانتظار الشد من الموت .
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، Alex 2014 ، bahar101 ، 123a ، mojgan m
نامه دومتون اومد بچه ها ؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 10:09)مهدی هژ نوشته:  نامه دومتون اومد بچه ها ؟

هنوز زوده عزیز، احتمالا اخر هفته دیگه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m
سلام به همگی
میشه راهنمایی کنین من کجا میتونم سفرنامه ها رو بخونم............پیداش نمیکنم ....
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-05-13 ساعت 08:56)ریحانا نوشته:  منی که اوایل پروسه خوشبین بودم برای تولد دخترم که 16 جولای هست میبرمش دیزنی لند دیگه این اواخر دعا دعا میکردم حداقل تا آن روز به فرودگاه امام مشرف بشیم و کلی ذوق که داریم میریم مصاحبه Big Grin
حالا امیدوارم روز تولدش ویزا تو پاسش بخوره . لطفا انرژی مثبت برامون بفرستید.

نگران نباش ريحانا جان انشاءالله سال ديگه ميبريش و سورپرايزش ميكنيSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان