کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام، دوستان کسی هست که ار حالت at nvc در اومده باشه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. يه سوال از دوستاني كه مداركشون رو به آنكارا پست كردن. از تركينگ سيستم فقط ميشه فهميد كه به آنكارا فرستاده شده و شخصي به نام آقاي محمت تورك تحويل گرفته ولي حرفي از اينكه به سفارت رسيده زده نشده. شماهايي هم كه فرستاديد توسط همين فرد تحويل گرفته شده؟ از كجا ميشه مطمئن شد؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
دوستان منتظر مصاحبه سلام ، میدونم تو خان n ام منتظرید ، پیشنهاد میکنم این فایل پی.دی. اف که تولینک زیر هست رو دقیقا مطالعه کنین هم اطلاعاتتون راجع آمریکا کاملتر میشه هم یکم از استرس خارج میشین که اگه رفتین با چشم بازتری بتونید عمل کنید
http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-618.pdf
اسمش هست welcome to the united states , a guide for new immigrants
به زبانتون هم کمک میشه و با هم منتظر میشیم تا نامه دوممون بیاد .
اگه دوست داشتین رتبه هم بدید ، این رتبه ه تکونی بخوره
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: babisondes ، Memolk ، mojgan m ، hamed shayan ، bahar101 ، Macy
سلام.یه درخواست داشتم.گویا برای کیسهایی که مدرک تحصیلی بالاتر از لیسانس دارن رزومه ای با فرمت خاص سفارت باید نوشته بشه . و محض احتیاط همراه ببریم.قبلا در مهاجرسرا دیده بودم فرمت رو و نحوه پر کردنش رو و جواب دادن به سوالاتش رو.اما الان هرچی گشتم پیداش نکردم.اگر دوستان کسی فرم رو و نحوه پاسخگویی بهش رو داره ممنون میشم اینجا بذاره

نمیدونستم باید این درخواست رو کجا بنویسم.اگر مرتبط با موضوع نیست عذر خواهی میکنم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-19 ساعت 16:59)haskari301 نوشته:  سلام.یه درخواست داشتم.گویا برای کیسهایی که مدرک تحصیلی بالاتر از لیسانس دارن رزومه ای با فرمت خاص سفارت باید نوشته بشه . و محض احتیاط همراه ببریم.قبلا در مهاجرسرا دیده بودم فرمت رو و نحوه پر کردنش رو و جواب دادن به سوالاتش رو.اما الان هرچی گشتم پیداش نکردم.اگر دوستان کسی فرم رو و نحوه پاسخگویی بهش رو داره ممنون میشم اینجا بذاره

نمیدونستم باید این درخواست رو کجا بنویسم.اگر مرتبط با موضوع نیست عذر خواهی میکنم

شما اگه سابقه كار دارين ممكنه ازتون CV بخوان ولي احتمالش خيلي كمه حتي ممكنه بگن واسشون ايميل كنين ولي ميتونين تو گوگل سرچ كنين CV انواع فرمتش رو مياره منم قبلا ديده بودم متاسفم كه پيدا نكردم واستون بزارم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، bahar101
سلام ۲۰۱۶_۷۰۰۰
ممنون از لطف همگی
یه سوال
اینکه مصاحبه با چه زبانی صورت بگیرد اهمیت دارد در روند مصاحبه یا گرفتن ویزا
انجام مصاحبه احتمالا انکارا
کيس نامبر**72 2016As
تعداد افراد كيس:سه نفر
تاريخ مصاحبه: ۱۹جون یا ۱۳ماه رمضان یا ۳۰خرداد
از انکارا به ابوظبی
تاريخ دريافت ويزا:
ورود به آمریکا:
احتمالا به قصد دالاس
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 18:29)ازیتیدین نوشته:  سلام ۲۰۱۶_۷۰۰۰
ممنون از لطف همگی
یه سوال
اینکه مصاحبه با چه زبانی صورت بگیرد اهمیت دارد در روند مصاحبه یا گرفتن ویزا
انجام مصاحبه احتمالا انکارا

خیر دوست عزیز تاثیری نداره مصاحبه برای ما ایرانی ها توی تموم سفارتهای ایروان آنکارا و ابوظبی به.زبون فارسیه.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
(2015-05-19 ساعت 16:48)gholamrezaei نوشته:  دوستان منتظر مصاحبه سلام ، میدونم تو خان n ام منتظرید ، پیشنهاد میکنم این فایل پی.دی. اف که تولینک زیر هست رو دقیقا مطالعه کنین هم اطلاعاتتون راجع آمریکا کاملتر میشه هم یکم از استرس خارج میشین که اگه رفتین با چشم بازتری بتونید عمل کنید

لینکی که گذاشتید باز نمیشه عزیز
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی Big Grin | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود

*سفرنامه ابوظبی*

تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 16:59)haskari301 نوشته:  سلام.یه درخواست داشتم.گویا برای کیسهایی که مدرک تحصیلی بالاتر از لیسانس دارن رزومه ای با فرمت خاص سفارت باید نوشته بشه . و محض احتیاط همراه ببریم.قبلا در مهاجرسرا دیده بودم فرمت رو و نحوه پر کردنش رو و جواب دادن به سوالاتش رو.اما الان هرچی گشتم پیداش نکردم.اگر دوستان کسی فرم رو و نحوه پاسخگویی بهش رو داره ممنون میشم اینجا بذاره

سلام دوست گرامی.
گشتم نبود، نگرد نیست!!!!!!من مونوم توش، همه دوستان ادعای رفاقت و دوستی دارن ولی وقتی یک چیز میخوای مثل نمونه cv انگار نه کسی میبینه نه کسی....من این تقاقا این تقاضا رو یک ماه پیش داشتم.اگه من پیدا کردم شما هم ایشالا پیدا میکنید.ببخشیدکه دلم پر بود
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 22:11)gonbad61 نوشته:  

سلام دوست گرامی.
گشتم نبود، نگرد نیست!!!!!!من مونوم توش، همه دوستان ادعای رفاقت و دوستی دارن ولی وقتی یک چیز میخوای مثل نمونه cv انگار نه کسی میبینه نه کسی....من این تقاقا این تقاضا رو یک ماه پیش داشتم.اگه من پیدا کردم شما هم ایشالا پیدا میکنید.ببخشیدکه دلم پر بود

رزومه فرمت خاص نداره توی گوگل سرچ بزن پیدا می کنی, برای فرم 9 سوالی هم به صفحه خاصی که برایش طراحی شده برو
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: َalikh
هنوز کسی نامه دوم رو نگرفته؟

تشکر کنندگان:
نمیدونم چرا اینبار اینقدر طول مشید امیدوارم فردا شب بیاد
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk
(2015-05-19 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 22:11)gonbad61 نوشته:  

سلام دوست گرامی.

رزومه فرمت خاص نداره توی گوگل سرچ بزن پیدا می کنی, برای فرم ۹ سوالی هم به صفحه خاصی که برایش طراحی شده برو

من خودم رزومه به زبان انگليسى نوشتم اگ دوست دارين ايميلتون رو برام پيام خصوصى بفرستين براتون ارسال كنم فكر نميكنم فرمت خاصى داشته باشه

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ریحانا
از توي اينترنت ميتونين فرمت هاي مختلفشو دانلود كنين ولي اينكه چه جوري بنويسين و از چه كلماتي استفاده كنين، خوب كيس با كيس فرق داره خواستيد پي وي پيام بدين براتون بنويسم

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-05-19 ساعت 21:45)sarasara1 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 16:48)gholamrezaei نوشته:  دوستان منتظر مصاحبه سلام ، میدونم تو خان n ام منتظرید ، پیشنهاد میکنم این فایل پی.دی. اف که تولینک زیر هست رو دقیقا مطالعه کنین هم اطلاعاتتون راجع آمریکا کاملتر میشه هم یکم از استرس خارج میشین که اگه رفتین با چشم بازتری بتونید عمل کنید

لینکی که گذاشتید باز نمیشه عزیز
سلام
اگه خواستید تو خصوصی ایمیلتون رو بدید تا براتون ایمیل کنم
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان