کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-18 ساعت 15:20)ملايي نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 14:08)آزاده_امین نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 15:18)ریحانا نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 15:06)آزاده_امین نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 14:34)babisondes نوشته:  http://pdfsr.com/pdf/contact-sheet-%DB%B3#

ممنون دوست عزیز، فقط‌این ارور میده نمیتونم بگیرم

این را هم امتحان کنید:
http://www.mohajersara.com/attachment.php?aid=3488

آره این یکی باز شد، خیلی ممنون
دوستان عزیز کاربرد این فرم چی هستش ؟
یکی به ما کمک کنه...Rolleyes کاربرد این فرم چیه؟!!!،
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان:
[quote

این را هم امتحان کنید:
http://www.mohajersara.com/attachment.php?aid=3488
[/quote]

دوستان عزیز کاربرد این فرم چی هستش ؟
[/quote]
آدرس پستی و تلفن شما در ایران و آمریکا برای تماس هست که جز مدارکی هست که باید تکمیل کرده اش را برای آنکارا بفرستید.(ظاهرا سایر سفارتها فرمش را خودشان میدهند) موسوم به Contact Sheet هست.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: shahin2737 ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-18 ساعت 10:03)hvac8008 نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 10:01)ریحانا نوشته:  خوبه دیگه مصاحبه مان جولای هست: علاوه بر Low Season بودن ، فصل واکسن آنفلو آنزا هم نیست، فصل گرما و آب هست، فصل تعطیلات هست اصلا خودمون خواستیم در این ماه بریم مصاحبه بخاطر کیس نامبرمون نبود Wink. درسته؟

اگه جولای باشه خوبه دیرتر نباشه که دیگه سکته میکنم چرا پس نامه نمیاد Sad

مسلمه که جولای هست همه کارنتی های این ماه جولای مصاحبه می شوند. حالا چه روزیش مهمه .
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: mojgan m ، babisondes ، bahar101
(2015-05-18 ساعت 15:50)ریحانا نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 10:01)ریحانا نوشته:  خوبه دیگه مصاحبه مان جولای هست: علاوه بر Low Season بودن ، فصل واکسن آنفلو آنزا هم نیست، فصل گرما و آب هست، فصل تعطیلات هست اصلا خودمون خواستیم در این ماه بریم مصاحبه بخاطر کیس نامبرمون نبود Wink. درسته؟

مسلمه که جولای هست همه کارنتی های این ماه جولای مصاحبه می شوند. حالا چه روزیش مهمه .

من فرمم 25 ژانویه پر کردم به نظرتون وقت مصاحبه به من میرسه با توجه به اینکه در سایت سیس هنوز وضعیتم NVT هست؟
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
تشکر کنندگان: mojgan m
دوستان منتظر مصاحبه
کسایی که شماره پایین داشتند خیلی زود رفتن مصاحبه و کلیر خوردن و در مدت کلیر خوردن واقعا اذیت شدند
کسانی که شماره پایین داشتند دیرتر رفتن مصاحبه و کمی زودتر کلیر شدند
کسانی که شماره بالا داشتند خیلی دیررفتن مصاحبه و باید خیلی زود کلیر شوند
کلا وسطی ها وضعیتشون از همه بهتره
برای هر سه گروه انرژی زیادی کلا گرفته شده است ولی همگی به یک نسبت این دوره لاتاری رو گذروندن
تصور کنید که ما شماره بالای ها مدت زمان کلیر هم طولانی داشتیم دیگه مرده بودیم :-D
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ریحانا ، Memolk ، Mahboy ، mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hamid99
(2015-05-18 ساعت 15:54)hvac8008 نوشته:  

من فرمم 25 ژانویه پر کردم به نظرتون وقت مصاحبه به من میرسه با توجه به اینکه در سایت سیس هنوز وضعیتم NVT هست؟

من خودم اینجا شنیده بودم از ارسال فرم 4 یا 5 ماه هم گذشته باشه اوکی هست نباید با این نامبر مشکلی باشه بنظر من قطعا بله در جولای میرید مصاحبه.
پارسال هم یکی از دوستانم که برنده 2014 بود دیر متوجه شد ولیکن با فاصله کمی از ارسال فرمش برای مصاحبه دعوت شد.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: hvac8008 ، Memolk ، Mahboy ، shahin2737 ، mojgan m ، bahar101

سلام
امكان داره برخي دوستان كه فرمهاي خودشونو تازه سابميت كرده باشند (كمتر از سه ماه گذشته) و 11 مي كارنت شدند تو ماه جولاي مصاحبه دعوت نشن.( نامه دومشون تو اين ماه نياد)
تشکر کنندگان: hvac8008 ، mojgan m ، Memolk
دوستان
کسی نامه دوم نگرفته؟!!!!
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
نه کسی نامه ی دوم نگرفته باید از امشب چک کنیم ببینیم چی می شه.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: Mahboy ، mojgan m ، ریحانا ، bahar101
دوستان
کسی تا حالا با کی سی سی تماس گرفته که جواب دقیقتری در مورد مصاحبه داده باشند؟. من یک سفر دیگه در پیش دارم که باید هر چه سریعتر مشخص کنم ولی میخواهم به مصاحبه تلاقی نکند که مجبور به جابجایی شوم. کسی ایده ای دارد؟
تشکر کنندگان:
چجوری وضعیتم رو تو سایت سیس چگ کنم ؟ لطفا لینکش رو برام بزارین ...Shy
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 08:58)houshym نوشته:  دوستان
کسی تا حالا با کی سی سی تماس گرفته که جواب دقیقتری در مورد مصاحبه داده باشند؟. من یک سفر دیگه در پیش دارم که باید هر چه سریعتر مشخص کنم ولی میخواهم به مصاحبه تلاقی نکند که مجبور به جابجایی شوم. کسی ایده ای دارد؟

فكر ميكنم در اوايل اين تاپيك كه سري اولي ها كارنت شده بودند يك نفر به kcc زنگ زده بود و چون زمان مصاحبه ايشان مشخص شده بود و فرم ٢٦٠ را زود ارسال كرده بود به ايشان زمان مصاحبه را تلفني گفته بودند ولي فكر كنم تا جمعه يا در بدبينانه ترين حالت دوشنبه ( ٢ هفته پس از اعلام كات اف) نامه مصاحبه تمام كارنتي هاي اين دوره كه فرم ٢٦٠ را بموقع پر كردند بياد
(2015-05-19 ساعت 09:07)ملايي نوشته:  چجوری وضعیتم رو تو سایت سیس چگ کنم ؟ لطفا لینکش رو برام بزارین ...Shy

Ceac.state.gov
تشکر کنندگان:

ببخشید وضعیت من هم NVT هستش . این یعنی چی ؟
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 09:37)ملايي نوشته:  

ببخشید وضعیت من هم NVT هستش . این یعنی چی ؟

اصلاح میکنم دوستان ببخشید NVC درست هست یعنی هنوز وقت مصاحبه در نظز گرفته نشده برامون دوست عزیز
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان