کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-20 ساعت 23:41)behrayan نوشته:  سلام دوستان، مثل اينكه امشب تعدادى نامه دوم رو دريافت كردند ، و تعدادى هم ايميل براشون اومده ولى سايت آپ نشده براشون ، منم جزء همين دسته هستم!! اميدوارم تا فردا تكليف ما هم معلوم بشه
اما نكته جالب اينه كه اونايى كه براشون نامه اومده اكثرا و اگه اشتباه نكنم همه سفارتاشون تغيير كرده
من تو CEAC هم رفتم ولى هنوز AT NVC هستم !
كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى

دوستانى كه نامه دوم دريافت كردند در چند روز اينده به وضعيت in transit تبديل ميشن و ٣-٤ روز قبل از مصاحبه به ready و بعد مصاحبه انشالا issued و دوستانى كه كليرنس ميخورن به administrative processing يا همون ap تبديل ميشن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، Memolk ، Shahram914 ، ARSAMNEW ، mojgan m ، babisondes ، Alex 2014 ، gholamrezaei ، nimanoush
سلام دوستان دیشب نامه من و همسرم اومد
مشخصات کیس من هم این هست.

کیس: **67/ رویت قبولی ۲ May /ارسال فرم : 14 nov 2014 /سفارت : ترکیه انکارا تغییر به ابوظبی /تعداد افراد منظور در کیس: 2نفر /کارنت شدن :12 May/ نامه دوم : 20 May/مصاحبه:02 July
دوستانی که تو این تاریخ مصاحبه دارن اگه تمایل دارن بیشتر برای سفر با هم هماهنگ باشیم پیغام خصوصی بدن.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ARSAMNEW ، mojgan m ، khalilkhah ، Memolk
سلام تا چه كيس نامبري اعلام شده ؟

تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-21 ساعت 04:55)Ruzbehtp نوشته:  سلام تا چه كيس نامبري اعلام شده ؟

تا شماره 6850 Cool
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، Memolk
(2015-05-20 ساعت 15:46)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 15:10)ریحانا نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 04:08)babisondes نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 18:52)ریحانا نوشته:  جناب babisondes ضعیف عمل می کنید پس کی شمارش معکوس وصول نامه دوم را شروع میکنید

تورو خدا تشویقم نکنید دست و پامو گم میکنم اشتباه میکنم تاریخو ،Smile
ایشالا تا ۲۰tom میاد نامهاBig Grin

پس چی شد؟؟؟/Wink

احتمالا بیست خرداد رو گفته ...خخخ

بابی بیا که ضایع شدم درست زدی وسط خال ...نکنه تو هم مثل من ایمیل اومده برات و نامه اپ نشده ؟
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: babisondes ، Memolk ، mojgan m
مرسی از تشویق همتون بابت حدس درستم Big Grin
هستم در خدمتتون جایی نرفتم ، طبق معمول هر شب دنبال رفیق بازی های شبانه بودم نشد بیام همراهیتون کنم Smile
ایمیل اومده اما نامه جایگزین نشده ، جالبه دوستی که ۶۷۰۰ بوده و نوامبر ارسال کرده فرماشو نامش اومده و ۲ جولای مصاحبشه!
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ican2015 ، ARSAMNEW ، gholamrezaei ، Memolk ، mojgan m
(2015-05-21 ساعت 06:43)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 04:08)babisondes نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 18:52)ریحانا نوشته:  جناب babisondes ضعیف عمل می کنید پس کی شمارش معکوس وصول نامه دوم را شروع میکنید

پس چی شد؟؟؟/Wink

بابی بیا که ضایع شدم درست زدی وسط خال ...نکنه تو هم مثل من ایمیل اومده برات و نامه اپ نشده ؟
دشمنت ضایع بشه حاجی اوه ببخشید کربلایی . Smile
من با همون دوست سیمون که تو kcc ابدارچیه در ارتباطم و اون به من خبر داد Big Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk ، mojgan m
[/quote]

پس چی شد؟؟؟/Wink
[/quote]
بابی شما کجایی ؟؟؟نکنه واقعا دست و پاتو گم کردی ؟ حدست درست بود...Wink
[/quote]

هستم در خدمت تان خواهر جان . من قویه حدسی یم خوب کار میکنه Big Grin
تشکر کنندگان: gholamrezaei ، Memolk ، mojgan m
سلام دوستان من هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم نگران شدم . توی سایتceacرفتم اما دقیق نمیدونم کدوم گزینها رو باید برم که از وضعیتم مطلع بشم لطفا اگه ( میدونه منو راهنمایی کنه.
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-21 ساعت 07:59)setin نوشته:  سلام دوستان من هنوز نامه دوم رو دریافت نکردم نگران شدم . توی سایتceacرفتم اما دقیق نمیدونم کدوم گزینها رو باید برم که از وضعیتم مطلع بشم لطفا اگه ( میدونه منو راهنمایی کنه.

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV شماره کیسو اینحا وارد کنید

مثلا 2015as6723
تشکر کنندگان: setin
(2015-05-21 ساعت 07:49)babisondes نوشته:  مرسی از تشویق همتون بابت حدس درستم Big Grin
هستم در خدمتتون جایی نرفتم ، طبق معمول هر شب دنبال رفیق بازی های شبانه بودم نشد بیام همراهیتون کنم Smile
ایمیل اومده اما نامه جایگزین نشده ، جالبه دوستی که ۶۷۰۰ بوده و نوامبر ارسال کرده فرماشو نامش اومده و ۲ جولای مصاحبشه!

سلام
دقيقا من هم همينو ميخواستم عنوان كنم، پس مبناي تعيين زمان مصاحبه چيه؟
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، Memolk ، nimanoush
(2015-05-21 ساعت 07:52)babisondes نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 04:08)babisondes نوشته:  تورو خدا تشویقم نکنید دست و پامو گم میکنم اشتباه میکنم تاریخو ،Smile

پس چی شد؟؟؟/Wink

من با همون دوست سیمون که تو kcc ابدارچیه در ارتباطم و اون به من خبر داد Big Grin

حالا که پارتی داری تو کی سی سی لطفا ازش بپرس این نامه مارو کی آپ می کنن زودتر برنامه ریزی کنیم Big Grin
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Memolk ، babisondes
(2015-05-21 ساعت 08:41)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 07:52)babisondes نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 15:10)ریحانا نوشته:  پس چی شد؟؟؟/Wink

حالا که پارتی داری تو کی سی سی لطفا ازش بپرس این نامه مارو کی آپ می کنن زودتر برنامه ریزی کنیم Big Grin
امروز مرخصیه ایشالا شنبه ازش میپرسمBig Grin
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk
من كه زخم كردم اين سايت رو از بس چك كردم Smile) هروقت نامه دوم ها باز اپديت شد بگين من نگاه كنم

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Memolk ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-21 ساعت 07:49)babisondes نوشته:  مرسی از تشویق همتون بابت حدس درستم Big Grin

چون ميخوان به ما يكضرب بدن عجله نميكنن واسه نامه هامون ؛)

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ican2015 ، babisondes ، camel_60 ، Memolk ، mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان