کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
تبریک به همه دوستانی که نامه دوم شون اومده.ایشالا ما هم به زودي به شما می پیوندیم
کيس نامبر:××2015AS79 _برنده اصلي:خودم_تعداد افراد کيس:2 _کارنت:؟ دريافت نامه دوم:؟ تاريخ مصاحبه:؟ مقصد:؟ دريافت گرين کارت:؟
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، camel_60 ، Memolk ، mojgan m ، bahar101 ، nimanoush
تبریک تبریک به همتون بالاخره نامه ها اومد منم از خوندن خبرای خوبتون کلی هیجانی شدم ایشا... ماه بعد ما ته کلاسیا میام اینجا خوشحالی میکنیم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، camel_60 ، 123a ، Memolk ، mojgan m ، َalikh ، bahar101 ، nimanoush
  دوستام این ایمیل بعنی چی؟چی رو اپدیت کردن؟من چک کردم هنوز نامه دومم نیومده
لطفا جواب بدین
  You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/E
SC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-21 ساعت 10:52)ملايي نوشته:    دوستام این ایمیل بعنی چی؟چی رو اپدیت کردن؟من چک کردم هنوز نامه دومم نیومده
لطفا جواب بدین
  You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/E
SC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

خوب براى يك سرى هنوز نامه دوم آپديت نشده نگران نباشين همين روزا نامه دوم ما هم مياد

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: babisondes ، ican2015 ، Memolk ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-21 ساعت 10:55)ladank نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 10:52)ملايي نوشته:    دوستام این ایمیل بعنی چی؟چی رو اپدیت کردن؟من چک کردم هنوز نامه دومم نیومده
لطفا جواب بدین

خوب براى يك سرى هنوز نامه دوم آپديت نشده نگران نباشين همين روزا نامه دوم ما هم مياد

ببخشید این ایمیل معنیش چی هست؟
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
با سلام و تبريك به همه
دوستان اين ايميل براي من هم اومده ولي نميدونم كدوم شماره رو براي بررسي بزنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
(2015-05-21 ساعت 11:43)ahuraee نوشته:  با سلام و تبريك به همه
دوستان اين ايميل براي من هم اومده ولي نميدونم كدوم شماره رو براي بررسي بزنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV تو این سایت کیس نانبر بزنین مثلا 2015as6298
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
ممنون از راهنماييتون

شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
تشکر کنندگان: babisondes ، ladank ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-21 ساعت 03:46)camel_60 نوشته:  سلام دوستان دیشب نامه من و همسرم اومد
مشخصات کیس من هم این هست.

کیس: **67/ رویت قبولی ۲ May /ارسال فرم : 14 nov ۲۰۱۴ /سفارت : ترکیه انکارا تغییر به ابوظبی /تعداد افراد منظور در کیس: ۲نفر /کارنت شدن :12 May/ نامه دوم : 20 May/مصاحبه:02 July
دوستانی که تو این تاریخ مصاحبه دارن اگه تمایل دارن بیشتر برای سفر با هم هماهنگ باشیم پیغام خصوصی بدن.

جالبه شما کیس نامبرتون حدود 100تا از کیس نامبر ما بالاتره...و فرم هاتون را هم دیر ارسال کردید ولی تاریخ مصاحبتون 3 هفته از ما جلوتره....ما آخرهای جولای مصاحبه داریم.Cool
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ican2015 ، babisondes ، mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
سلام
دوستانی که نامه دوم گرفتید لطفا ، اونایی که سفارتشون تغییر کرده به مدیر تاپیک یه پیغام بدن ایشون آمار دستش بیاد که چقدر تغییر سفارت داریم به بقیه اطلاع رسانی بفرمایند اگر زحمتی نیست .
ممنون
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: babisondes ، Memolk ، mojgan m ، nimanoush ، bahar101
دوستان کیس خانوادگی با شماره حدود 6200 که 260 رو آبان فرستاده هنوز نامه دوم دریافت نکرده. بنظر شما منتظر بمونه یا نامه پیگیری بفرسته؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: mojgan m ، setin ، ARSAMNEW
سلام دوستان
الان خواستم چک کنم ببینم نامه دوم اومده یا نه؛دیدم نمیشه وارد سایت شد فکر کنم دارن روش کار میکنن واسه نامه دوم.میشه شما هم چک کنین ببینید میتونید داخل سایت بشید واسه چک کردن نامه دوم یا نه؟
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
به همه اونهايي كه نامشون اومده تبريك ميگم اميدوارم بقيه هم زودتر نامشون بياد
در ضمن من ديشب آرزو كردم نامه ها بياد رتبه فراموش نشه حالا كه مستجاب الدعوه شدم
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mojgan m ، Memolk ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان