کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
امیدوارم زودتر بررسی کنن. Sad
تماس گرفتم باهاشون . گفتن تو جون یا جولای تموم میشه احتمالا Rolleyes
زنگ زدن و پیگیر شدن باعث نمیشه زوتر کارو انجام بدن ؟
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
همون 5 ماه شد که ! که بعد اگوست یا سپتامبر برین مصاحبه
انشاله کلیرنس نخورین و ویزا بگیرین Smile
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، sunnyday ، bahar101
دوستان ممنون میشم سوال من رو پاسخ بدید
واسه بچه ها همون کارت واکسیناسیونشون کفایت می کنه؟ ضمنا مدارک تحصیلی بچه های ابتدایی هم باید ببریم یا نیازی نیست؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-23 ساعت 12:03)bahar101 نوشته:  دوستان ممنون میشم سوال من رو پاسخ بدید
واسه بچه ها همون کارت واکسیناسیونشون کفایت می کنه؟ ضمنا مدارک تحصیلی بچه های ابتدایی هم باید ببریم یا نیازی نیست؟
واسه سفارت لازم نیست ولی واسه ادامه تحصیل در امریکا لازمه
واسه ثبت نام تو مدرسه ظاهرا ریز نمرات و گواهی اینکه کدوم مقطع تحصیلی رو تمومم کرده باید از مدرسه بگیرین و ترجمه کنین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
(2015-05-23 ساعت 11:47)farzad.ch نوشته:  امیدوارم زودتر بررسی کنن. Sad
تماس گرفتم باهاشون . گفتن تو جون یا جولای تموم میشه احتمالا Rolleyes
زنگ زدن و پیگیر شدن باعث نمیشه زوتر کارو انجام بدن ؟
خب بازم اگه آگوست برین خیلی خووبه
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، bahar101
من هم با اینکه هم ایمیل گرفتم و هم نامه ی دومم جایگزین شده هنوز NVC هستم توی سیس...نگران نباشید تا چهارشنبه برای شماها هم میاد.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: َalikh ، ریحانا ، mojgan m ، bahar101
بچه ها این ماه تا الان اونایی که نامه دومشون اومده هیچکس مصاحبه اش انکارا نبوده؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
(2015-05-23 ساعت 13:24)مهدی هژ نوشته:  بچه ها این ماه تا الان اونایی که نامه دومشون اومده هیچکس مصاحبه اش انکارا نبوده؟
اکثر آنکارایی ها رو تغییر دادن بخصوص ریحانا
تشکر کنندگان: mojgan m ، مهدی هژ
(2015-05-23 ساعت 11:54)رضا2015 نوشته:  همون ۵ ماه شد که ! که بعد اگوست یا سپتامبر برین مصاحبه

نه دیگه من 7 می فرستادم. میشه دو ماه. البته خدا کنه بشه
(2015-05-23 ساعت 13:59)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 11:54)رضا۲۰۱۵ نوشته:  همون ۵ ماه شد که ! که بعد اگوست یا سپتامبر برین مصاحبه

نه دیگه من ۷ می فرستادم. میشه دو ماه. البته خدا کنه بشه
نگران نباش حتما مصاحبه میری فقط دعا کن Apنخوری
تشکر کنندگان: mojgan m ، farzad.ch
(2015-05-23 ساعت 11:28)َalikh نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:43)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:30)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:25)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 03:50)sunnyday نوشته:  سلام دوستان بزرگوارم.... سوم فوریه۲۰۱۵ فرم 260 را ارسال کردیم.... با توجه به کیس نامبرمون که 4800 هست به نظرتون نامه دوم کی میاد و کی وقت مصاحبه میتونه باشه؟؟؟
ممنون از همه......

واقعا هنوز نیومده؟ اگه بخوان اینقدر لفتش بدن که فاجعس. مطمعنی فرمتون درست ارسال شده ؟ به نظر من یه تماس بگیر با kccبپرس مرحله پروسس کارت به کجا رسیده. مام در جریان بذار

از زمان ثبت فرم در کی سی سی حدودا ۵ ماه طول میکشه تا نامه دوم شما برسه !
شما احتمالا برای اگوست یا سپتامبر برای مصاحبه دعوت میشید.
راستش من شنیدم ۲ تا ۶ هفته مرحله پروسس بیشتر طول نمیکشه. دوستی هم که پارسال فرمشو دیر ارسال کرده بود زیر ۲ ماه پروسس شد. با این حسابی که شما میگین که من اصلا دعوت نمیشم چون می ۲۰۱۵ فرستادم
البته ممکنه الان چون پروسس فرما ۲۰۱۵ تموم شده سریعتر اینکارو انجام بدن امیدوار باشین

ممنونم عزیزان.... پس به این زودی ها به مصاحبه نمی ریم..... !!!!!!!!! ای وای من.... چقدر استرس و سختی.... اگر سپتامبر یا اوت مصاحبمون باشه دیگه زمان خیلی خیلی کمی می مونه واسه AP .... چون خدمت سربازی هم هست و احتمال خیلی زیاد AP !!!!!!!!!!! SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
Cool
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
(2015-05-23 ساعت 14:47)sunnyday نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:25)farzad.ch نوشته:  واقعا هنوز نیومده؟ اگه بخوان اینقدر لفتش بدن که فاجعس. مطمعنی فرمتون درست ارسال شده ؟ به نظر من یه تماس بگیر با kccبپرس مرحله پروسس کارت به کجا رسیده. مام در جریان بذار

راستش من شنیدم ۲ تا ۶ هفته مرحله پروسس بیشتر طول نمیکشه. دوستی هم که پارسال فرمشو دیر ارسال کرده بود زیر ۲ ماه پروسس شد. با این حسابی که شما میگین که من اصلا دعوت نمیشم چون می ۲۰۱۵ فرستادم
البته ممکنه الان چون پروسس فرما ۲۰۱۵ تموم شده سریعتر اینکارو انجام بدن امیدوار باشین

ممنونم عزیزان.... پس به این زودی ها به مصاحبه نمی ریم..... !!!!!!!!! ای وای من.... چقدر استرس و سختی.... اگر سپتامبر یا اوت مصاحبمون باشه دیگه زمان خیلی خیلی کمی می مونه واسه AP .... چون خدمت سربازی هم هست و احتمال خیلی زیاد AP !!!!!!!!!!! SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
امیدوار باش این یه شانسه دیگه تا قبلش اصلا چیزی نبوده حالا یه دریجه امیدی باز شده
(2015-05-23 ساعت 10:25)farzad.ch نوشته:  واقعا هنوز نیومده؟ اگه بخوان اینقدر لفتش بدن که فاجعس. مطمعنی فرمتون درست ارسال شده ؟ به نظر من یه تماس بگیر با kccبپرس مرحله پروسس کارت به کجا رسیده. مام در جریان بذار

اوتی در کار نیست! نهایتا سپتامبر.
انشاله که زود بررسی میکنن و به مشکل نمیخورین و پروسه AP هم کوتاه باشه براتون .
نگران نباشید.
تشکر کنندگان: َalikh ، mojgan m
(2015-05-23 ساعت 14:54)رضا2015 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:30)رضا۲۰۱۵ نوشته:  از زمان ثبت فرم در کی سی سی حدودا ۵ ماه طول میکشه تا نامه دوم شما برسه !

ممنونم عزیزان.... پس به این زودی ها به مصاحبه نمی ریم..... !!!!!!!!! ای وای من.... چقدر استرس و سختی.... اگر سپتامبر یا اوت مصاحبمون باشه دیگه زمان خیلی خیلی کمی می مونه واسه AP .... چون خدمت سربازی هم هست و احتمال خیلی زیاد AP !!!!!!!!!!!
نگران نباشید.

رضا جان اوت که قبل از سپتامبر در کار هست Wink
زیادی درگیر کلیرنس دوستان شدی ها Tongue
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101 ، َalikh
(2015-05-23 ساعت 14:58)laleht نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 14:54)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:43)farzad.ch نوشته:  راستش من شنیدم ۲ تا ۶ هفته مرحله پروسس بیشتر طول نمیکشه. دوستی هم که پارسال فرمشو دیر ارسال کرده بود زیر ۲ ماه پروسس شد. با این حسابی که شما میگین که من اصلا دعوت نمیشم چون می ۲۰۱۵ فرستادم

ممنونم عزیزان.... پس به این زودی ها به مصاحبه نمی ریم..... !!!!!!!!! ای وای من.... چقدر استرس و سختی.... اگر سپتامبر یا اوت مصاحبمون باشه دیگه زمان خیلی خیلی کمی می مونه واسه AP .... چون خدمت سربازی هم هست و احتمال خیلی زیاد AP !!!!!!!!!!!
نگران نباشید.

رضا جان اوت که قبل از سپتامبر در کار هست Wink
زیادی درگیر کلیرنس دوستان شدی ها Tongue
نکنه نفوس بد زدی ؟Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان