موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون میشم سوال من رو پاسخ بدید
واسه بچه ها همون کارت واکسیناسیونشون کفایت می کنه؟ ضمنا مدارک تحصیلی بچه های ابتدایی هم باید ببریم یا نیازی نیست؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-23 ساعت 12:03)bahar101 نوشته: دوستان ممنون میشم سوال من رو پاسخ بدید
واسه بچه ها همون کارت واکسیناسیونشون کفایت می کنه؟ ضمنا مدارک تحصیلی بچه های ابتدایی هم باید ببریم یا نیازی نیست؟
واسه سفارت لازم نیست ولی واسه ادامه تحصیل در امریکا لازمه
واسه ثبت نام تو مدرسه ظاهرا ریز نمرات و گواهی اینکه کدوم مقطع تحصیلی رو تمومم کرده باید از مدرسه بگیرین و ترجمه کنین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با اینکه هم ایمیل گرفتم و هم نامه ی دومم جایگزین شده هنوز NVC هستم توی سیس...نگران نباشید تا چهارشنبه برای شماها هم میاد.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این ماه تا الان اونایی که نامه دومشون اومده هیچکس مصاحبه اش انکارا نبوده؟
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-23 ساعت 14:54)رضا2015 نوشته: (2015-05-23 ساعت 14:47)sunnyday نوشته: (2015-05-23 ساعت 11:28)َalikh نوشته: (2015-05-23 ساعت 10:43)farzad.ch نوشته: (2015-05-23 ساعت 10:30)رضا۲۰۱۵ نوشته: از زمان ثبت فرم در کی سی سی حدودا ۵ ماه طول میکشه تا نامه دوم شما برسه !
شما احتمالا برای اگوست یا سپتامبر برای مصاحبه دعوت میشید.
راستش من شنیدم ۲ تا ۶ هفته مرحله پروسس بیشتر طول نمیکشه. دوستی هم که پارسال فرمشو دیر ارسال کرده بود زیر ۲ ماه پروسس شد. با این حسابی که شما میگین که من اصلا دعوت نمیشم چون می ۲۰۱۵ فرستادم
البته ممکنه الان چون پروسس فرما ۲۰۱۵ تموم شده سریعتر اینکارو انجام بدن امیدوار باشین
ممنونم عزیزان.... پس به این زودی ها به مصاحبه نمی ریم..... !!!!!!!!! ای وای من.... چقدر استرس و سختی.... اگر سپتامبر یا اوت مصاحبمون باشه دیگه زمان خیلی خیلی کمی می مونه واسه AP .... چون خدمت سربازی هم هست و احتمال خیلی زیاد AP !!!!!!!!!!!
اوتی در کار نیست! نهایتا سپتامبر.
انشاله که زود بررسی میکنن و به مشکل نمیخورین و پروسه AP هم کوتاه باشه براتون .
نگران نباشید.
رضا جان اوت که قبل از سپتامبر در کار هست
زیادی درگیر کلیرنس دوستان شدی ها
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود