کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان، برای من ایمیل از noreply@state.gov اومده، با همون مظمونی که در این صفحه نوشته اید. اما نامه دوم هنوز جای اولی رو نگرفته و فقط همون نامه ی اول رو می بینم. این اتفاق برای دیگران هم افتاده؟ باید منتظر باشم یا بهتره با KCC تماس بگیرم؟

شماره کیس 60XX و کارنتی در بولتن جولای
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mojgan m
(2015-05-22 ساعت 16:12)Mykufo نوشته:  دوستان، برای من ایمیل از noreply@state.gov اومده، با همون مظمونی که در این صفحه نوشته اید. اما نامه دوم هنوز جای اولی رو نگرفته و فقط همون نامه ی اول رو می بینم. این اتفاق برای دیگران هم افتاده؟ باید منتظر باشم یا بهتره با KCC تماس بگیرم؟

شماره کیس 60XX و کارنتی در بولتن جولای

بله واسه خيلى ها اين اتفاق افتاده از جمله من :/ همه منتظر امشبيم ولى اگر ميخواين تماس بگيرين نتيجه رو هم به ماها بگين

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ریحانا ، babisondes ، ARSAMNEW ، mojgan m ، bahar101
سلام
مبارک دوستان باشه نامه دوم
بله اول ایمیل میزنن بعد نامه دوم جاگزین میشه
لطفا اگر تغییر سفارت داشتین امضا هاتون رو اپدیت کنید.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، babisondes ، Alex 2014 ، mojgan m ، shahin2737 ، bahar101 ، ریحانا ، Memolk
چرا نمیاد ؟.شاید این جمعه بیاید شاید
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: mojgan m ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Memolk
(2015-05-22 ساعت 20:08)ARSAMNEW نوشته:  چرا نمیاد ؟.شاید این جمعه بیاید شاید

الان بازم چک کردم نیومده. عجب بچه بدی شده این کی سی سی.
اگه مثل قدیما نامهارو به پای کفتر میبستن زودتر از این خطوط اینترنت میرسیدBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Arshia2000 ، mojgan m ، ARSAMNEW ، ریحانا ، Memolk
یعنی خوابن ؟؟؟ Big Grin

این همه آدم منتظریماااا Big Grin
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، babisondes ، bahar101 ، Memolk
دوستان خبری از نامه دوم نشد؟ خواهشمند است ما رو از آخرین اخبار مطلع سازید
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
(2015-05-22 ساعت 21:39)mohsen64 نوشته:  دوستان خبری از نامه دوم نشد؟ خواهشمند است ما رو از آخرین اخبار مطلع سازید

نه هنوز اپديت نشده

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101
این هفته long weekend هستش تو آمریکا، دوشنبه هم تعطیل هستش. فکر کنم از الان کارمندان kcc ذوق این تعطیلی رو دارن. پس اگه تا آخر امشب نیومد نامه دوم دوستان، دیگه میره تا سه شنبه شب، دوشنبه فتیله...
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: mojgan m ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Memolk
(2015-05-22 ساعت 22:37)omid_bl نوشته:  این هفته long weekend هستش تو آمریکا، دوشنبه هم تعطیل هستش. فکر کنم از الان کارمندان kcc ذوق این تعطیلی رو دارن. پس اگه تا آخر امشب نیومد نامه دوم دوستان، دیگه میره تا سه شنبه شب، دوشنبه فتیله...
امید اینقدر به این سیمون گیر نده. اون بدبخت هی میگه ببینیم چی میشه تو هی اصرار میکنی که بالای 3000 تا ویزا میدن.Tongue
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، omid_bl ، mojgan m ، bahar101 ، Memolk
برای من هم انگار دو روز پیش 20 می اومده و به ایروان تغییر دادن
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mojgan m ، َalikh ، bahar101 ، Memolk
سلام به همه دوستان برای نامه دوم ما این متن اومده که کمی ما رو گیج کرده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشیم
Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. All DV-2016 applicants must use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application. Paper forms will not be accepted.

Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.

If you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) about your case, you may write to KCCDV@state.gov. When writing to KCC, you must always include your name and case number as they appear below. You must also include your complete date of birth as stated on your original entry. You may call the Kentucky Consular Center at (+1) 606-526-7500 between 7:30am and 4:00pm EST
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 23:46)میثم هاشملو نوشته:  سلام به همه دوستان برای نامه دوم ما این متن اومده که کمی ما رو گیج کرده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشیم
Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. All DV-۲۰۱۶ applicants must use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application. Paper forms will not be accepted.

Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.

If you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) about your case, you may write to KCCDV@state.gov. When writing to KCC, you must always include your name and case number as they appear below. You must also include your complete date of birth as stated on your original entry. You may call the Kentucky Consular Center at (+۱) 606-526-7500 between ۷:30am and ۴:00pm EST

اين همون نامه اولتون هست و هنوز نامه دوم براتون نيومده

تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101 ، Memolk
(2015-05-22 ساعت 22:57)shahin2737 نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 22:37)omid_bl نوشته:  این هفته long weekend هستش تو آمریکا، دوشنبه هم تعطیل هستش. فکر کنم از الان کارمندان kcc ذوق این تعطیلی رو دارن. پس اگه تا آخر امشب نیومد نامه دوم دوستان، دیگه میره تا سه شنبه شب، دوشنبه فتیله...
امید اینقدر به این سیمون گیر نده. اون بدبخت هی میگه ببینیم چی میشه تو هی اصرار میکنی که بالای 3000 تا ویزا میدن.Tongue

حالا آخر سپتامبر معلوم میشه حرف من درسته یا سیمون. من میگم سناریو 2014 برای ایران تکرار نمیشه اون یه جور دیگه فکر میکنه. الانم که kcc تنبل شده، نامه ها رفت تا سه شنبه شب.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، آزاده_امین ، shahin2737 ، mojgan m ، bahar101 ، Memolk
دوستانی که هنوز نامه دومشون جایگزین نشده اگر مایلند زنگ بزنن کی سی سی بپرسند تاریخ و مکان مصاحبشون رو
با توجه به اینکه این هفته دوشنبه هم تعطیل هست تا سه شنبه شب باید صبر کنین تا در صورت درست شدن سیستمهاشون تاریختون رو ببینید! یه زنگ ساده رو توصیه میکنم Big Grin

شماره کی سی سی 0016065267500 هستش و از شما کیس نامبر و تاریخ تولد را میپرسند.
اگر میخواهید امشب تماس بگیرید حداکثر تا ساعت 12:30 فرصت دارید
اگر زبانتون خوب نیست نگران نباشید خیلی راحت با شما صحبت میکنن و جوری صحبت میکنن که حتما متوجه بشین.
میتونین سوالتون را روی کاغذ بنویسید و از روی اون بخونین

یه توصیه واسه کسانی که میخواهند با موبایل تماس بگیرند اینکه اگر با خط ایرانسل یا همراه اول تماس میگیرد بجای 001 از 0201 استفاده کنین هزینه ی تماس دقیقه ای 65 تومن میشه براتون
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ladank ، ARSAMNEW ، babisondes ، Mahmood129 ، shahin2737 ، mojgan m ، bahar101 ، Memolk ، AliReza.Sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان