کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-28 ساعت 18:58)yekta2015 نوشته:  سلام دوستان. يه سوال خيلي مهم كه شديدا ذهن مارو درگير كرده ممنون ميشم اگر جواب بدين. آدرسي كه من براي امريكا داده بودم تغيير كرده و من نخواستم كه فرم رو انلاك كنم كه مصاحبم عقب بيفته. هفته ديگه هم مصاحبه دارم و از آنكارا ايميل اومده كه اگه تغييري ميخاهيد تو فرمتون ايجاد بشه در بخش contact form اطلاع بديد. اگر اينكارو بكنيم ممكنه يهو مصاحبه رو لغو كنن؟ يا مشكلي پيش نمياد؟ قبل قسم بگيم چي

بهتره تغییری ندی هرچند تو مصاحبه میتونی به آفیسر توضیح بدی
مورد مهمی نیست دیگه ایشالا تو فرودگاه تغییر میدی

تشکر کنندگان: bahar101 ، hamed shayan
(2015-05-28 ساعت 19:00)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:58)yekta2015 نوشته:  سلام دوستان. يه سوال خيلي مهم كه شديدا ذهن مارو درگير كرده ممنون ميشم اگر جواب بدين. آدرسي كه من براي امريكا داده بودم تغيير كرده و من نخواستم كه فرم رو انلاك كنم كه مصاحبم عقب بيفته. هفته ديگه هم مصاحبه دارم و از آنكارا ايميل اومده كه اگه تغييري ميخاهيد تو فرمتون ايجاد بشه در بخش contact form اطلاع بديد. اگر اينكارو بكنيم ممكنه يهو مصاحبه رو لغو كنن؟ يا مشكلي پيش نمياد؟ قبل قسم بگيم چي

(2015-05-28 ساعت 18:59)babisondes نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:57)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
خدا لعنتشون کنه ( بابی ایلگاز) منو تو کف گذاشتن Big Grin
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

اره دیشب زنگ زدیم گفت تو سایت اعلام میشه Sad
یعنی تاریخ مصاحبتم نگفت ؟! به همه که تلفنی گفتن !!!

نه دایی نگفتن! گمونم از صدام خوشش نیومد. قبلا هم گفتم اصلا فارسیشون خوب نیست این دوستای کی سی سی مون Big Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:

(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-28 ساعت 19:03)babisondes نوشته:  [quote='َalikh' pid='617408' dateline='1432823440']
[quote='yekta2015' pid='617405' dateline='1432823294']
سلام دوستان. يه سوال خيلي مهم كه شديدا ذهن مارو درگير كرده ممنون ميشم اگر جواب بدين. آدرسي كه من براي امريكا داده بودم تغيير كرده و من نخواستم كه فرم رو انلاك كنم كه مصاحبم عقب بيفته. هفته ديگه هم مصاحبه دارم و از آنكارا ايميل اومده كه اگه تغييري ميخاهيد تو فرمتون ايجاد بشه در بخش contact form اطلاع بديد. اگر اينكارو بكنيم ممكنه يهو مصاحبه رو لغو كنن؟ يا مشكلي پيش نمياد؟ قبل قسم بگيم چي

نمیبخشمتون Tongue

[/quote]

نه دایی نگفتن! گمونم از صدام خوشش نیومد. قبلا هم گفتم اصلا فارسیشون خوب نیست این دوستای کی سی سی مون Big Grin
[/quote]
فک کنم میخان خودشون زنگ بزنن ازت مشتلق بگیرن Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 19:11)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 19:03)babisondes نوشته:  

(2015-05-28 ساعت 18:57)َalikh نوشته:  روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

یکی از دوستام که پارسال برنده شد و الان نیویورکه اومده ایران و داره میاد خونمون میخایم زنگ بزنیم اینبار دوستم صحبت کنه شاید زبون همو فهمیدن. Cool
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: َalikh ، bahar101 ، mojgan m
(2015-05-28 ساعت 19:15)babisondes نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 19:11)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 19:03)babisondes نوشته:  

(2015-05-28 ساعت 18:59)babisondes نوشته:  اره دیشب زنگ زدیم گفت تو سایت اعلام میشه Sad

یکی از دوستام که پارسال برنده شد و الان نیویورکه اومده ایران و داره میاد خونمون میخایم زنگ بزنیم اینبار دوستم صحبت کنه شاید زبون همو فهمیدن. Cool
بگو سفارش ما رو هم بکنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m
سلام دوستان
برای پرکردن برگه contact information sheet اگه آدرس قبلی آمریکا را بخواهیم تغییر بدهیم مشکلی نیست ؟ لطفا راهنمایی کنید که اگه آدرسی که در فرم 260 نوشتیم را بخواهیم اینجا تغییر بدهیم موردی نیست؟ در صورت تغییر روز مصاحبه اطلاع بدهیم ؟ ضمنا این فرم فقط واسه آنکاراست یا فرقی نمی کنه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: َalikh ، mojgan m ، hamed shayan
سایت زمانبندی آنکارا امروز آپدیت شد
جالبه از 1 تا 24 جولای فقط سه کیس رو برا وقت مصاحبه داده
یه جورایی عجیبه
کسی میدونه چرا سایت ceac رو آپدیت نمیکنن ؟ الان یه هشت روزی از اعلام تاریخ مصاحبه میگذره ولی به In Transit تغییر نکرده به نظرتون لازمه به KCC ایمیل بزنم؟
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
(2015-05-28 ساعت 22:18)saeed_ans نوشته:  کسی میدونه چرا سایت ceac رو آپدیت نمیکنن ؟ الان یه هشت روزی از اعلام تاریخ مصاحبه میگذره ولی به In Transit تغییر نکرده به نظرتون لازمه به KCC ایمیل بزنم؟
فک کنم یه مشکل فنی دارن چون نامه های مصاحبه هم نصفه نیمه اپدیت شده
(2015-05-28 ساعت 18:08)babisondes نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 15:51)ladank نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 15:07)babisondes نوشته:  به اینkccdv@state.gov ادرس هم ایمیل زدم همونجا ایمیل اومد در جوابش که همون نامه اول رو چک کنین و بزودی جایگزین میشهSad

اون جواب اتوماتيك هستش واسه همه مياد

یعنی جوابش میاد بعدا?

آره ظرف 24 ساعت اداری جوابت رو میدن که یعنی سه روز کاری
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
(2015-05-28 ساعت 14:01)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 14:00)shayan seyfi نوشته:  سلام به همه و آرزوی موفقیت برای همه
چند تا سوال
همه نامه دوم دریافت کردن؟
افرادی که دریافت نکردن و زنگ زدن تا متوجه بشن، چه سوالای پرسید؟
آخه من روز و ماه تولد در روز ثبت نام اشتباه نوشتم و در فرم 260 درست کردم
اگه از من تاریخ پرسید کدوم بگم؟
من ماه بعد کارنت می شم میترسم نامه نیاد و مجبورشم زنگ بزنم
لطفا راهنمایی کنین
برا تماس با کی سی سی همونی که زمان ثبت نام وارد کردید رو بگین
دوست عزیز. اطلاعات شما رو با فرم 260 مطابقت میدن. من خودم که تماس گرفتم دقیقا همین جمله رو بهم گفت
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان:
سلام ، منم امشب تماس گرفتم ، گفتند نامه ها تا آخر مى باز ميشه ، ولى سفارت من رو از آنكارا به ابوظبى تغيير دادن، و مصاحبه هفته دوم جولاى
كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : هنو باز نشده !! مصاحبه : هفته دوم جولاى - ابوظبى
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب Big Grin - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
تشکر کنندگان: 123a ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، mojgan m ، p00ya2001 ، َalikh
سلام ، به ما هم تلفنی جواب دادن و هم به ایمیلی که برای اطمینان فرستاده بودیم جواب دادن و تاریخ و محل مصاحبرو اعلام کردن. تو ایمیل هم نوشته سه روزه تا یک هفته بعد نامه ارسال میشه . نکرات نباشید به خدا توکل کنید همه چی درست میشه

سلام ، به ما هم تلفنی جواب دادن و هم به ایمیلی که برای اطمینان فرستاده بودیم جواب دادن و تاریخ و محل مصاحبرو اعلام کردن. تو ایمیل هم نوشته سه روزه تا یک هفته بعد نامه ارسال میشه . نکرات نباشید به خدا توکل کنید همه چی درست میشه

❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، َalikh ، mojgan m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان