موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای پرکردن برگه contact information sheet اگه آدرس قبلی آمریکا را بخواهیم تغییر بدهیم مشکلی نیست ؟ لطفا راهنمایی کنید که اگه آدرسی که در فرم 260 نوشتیم را بخواهیم اینجا تغییر بدهیم موردی نیست؟ در صورت تغییر روز مصاحبه اطلاع بدهیم ؟ ضمنا این فرم فقط واسه آنکاراست یا فرقی نمی کنه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
سایت زمانبندی آنکارا امروز آپدیت شد
جالبه از 1 تا 24 جولای فقط سه کیس رو برا وقت مصاحبه داده
یه جورایی عجیبه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه چرا سایت ceac رو آپدیت نمیکنن ؟ الان یه هشت روزی از اعلام تاریخ مصاحبه میگذره ولی به In Transit تغییر نکرده به نظرتون لازمه به KCC ایمیل بزنم؟
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-28 ساعت 18:08)babisondes نوشته: (2015-05-28 ساعت 15:51)ladank نوشته: (2015-05-28 ساعت 15:07)babisondes نوشته: به اینkccdv@state.gov ادرس هم ایمیل زدم همونجا ایمیل اومد در جوابش که همون نامه اول رو چک کنین و بزودی جایگزین میشه
اون جواب اتوماتيك هستش واسه همه مياد
یعنی جوابش میاد بعدا?
آره ظرف 24 ساعت اداری جوابت رو میدن که یعنی سه روز کاری
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، منم امشب تماس گرفتم ، گفتند نامه ها تا آخر مى باز ميشه ، ولى سفارت من رو از آنكارا به ابوظبى تغيير دادن، و مصاحبه هفته دوم جولاى
كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : هنو باز نشده !! مصاحبه : هفته دوم جولاى - ابوظبى
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-29 ساعت 09:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-29 ساعت 09:30 توسط gholamrezaei.)
سلام ، به ما هم تلفنی جواب دادن و هم به ایمیلی که برای اطمینان فرستاده بودیم جواب دادن و تاریخ و محل مصاحبرو اعلام کردن. تو ایمیل هم نوشته سه روزه تا یک هفته بعد نامه ارسال میشه . نکرات نباشید به خدا توکل کنید همه چی درست میشه
سلام ، به ما هم تلفنی جواب دادن و هم به ایمیلی که برای اطمینان فرستاده بودیم جواب دادن و تاریخ و محل مصاحبرو اعلام کردن. تو ایمیل هم نوشته سه روزه تا یک هفته بعد نامه ارسال میشه . نکرات نباشید به خدا توکل کنید همه چی درست میشه
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.