کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام دوستان.هزینه تمدید مدیکال در انکارا چقدر است؟کسی که کیس نامبرش حدود 1900 هست کی به مضاحبه دعوت میشه؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 15:28)a4542 نوشته:  سلام دوستان.هزینه تمدید مدیکال در انکارا چقدر است؟کسی که کیس نامبرش حدود 1900 هست کی به مضاحبه دعوت میشه؟
برا هزینه به تاپیک خودش مراجعه کنین
بهااحتمال زیاد اکتبر یا نوامبر حدود دو ماه دیگه معلوم میشه
تشکر کنندگان:
دوست خوبم که جواب دادی بسیار سپاسگزارم.یه سوال دیگه داشتم اینکه من اذرماه سال 95 باز نشسته میشوم و همسرم برنده است آیا راهی وجود دارد که اگر به ما ویزا تعلق گرفت من بتوانم تا ان موقع ایران بمانم.چون دوستان میگویند برای دریافت پاس سفید کلیه افراد کیس باید وارد ا م ر ی ک ا بشوند.که به نظرم برای چهار نفر بلیط رفت و برگشت حداقل 40 میلیون تومان تمام میشود.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 15:07)babisondes نوشته:  به اینkccdv@state.gov ادرس هم ایمیل زدم همونجا ایمیل اومد در جوابش که همون نامه اول رو چک کنین و بزودی جایگزین میشهSad

اون جواب اتوماتيك هستش واسه همه مياد

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: babisondes
(2015-05-28 ساعت 15:51)ladank نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 15:07)babisondes نوشته:  به اینkccdv@state.gov ادرس هم ایمیل زدم همونجا ایمیل اومد در جوابش که همون نامه اول رو چک کنین و بزودی جایگزین میشهSad

اون جواب اتوماتيك هستش واسه همه مياد

یعنی جوابش میاد بعدا?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ladank
(2015-05-28 ساعت 15:50)a4542 نوشته:  دوست خوبم که جواب دادی بسیار سپاسگزارم.یه سوال دیگه داشتم اینکه من اذرماه سال 95 باز نشسته میشوم و همسرم برنده است آیا راهی وجود دارد که اگر به ما ویزا تعلق گرفت من بتوانم تا ان موقع ایران بمانم.چون دوستان میگویند برای دریافت پاس سفید کلیه افراد کیس باید وارد ا م ر ی ک ا بشوند.که به نظرم برای چهار نفر بلیط رفت و برگشت حداقل 40 میلیون تومان تمام میشود.
شما حتما باید وارد خاک آمریکا بشید تا گرین کارتتون ضادر بشه بعد پاس سفید بگیرید
اگه واقعا براتون مشکل بتون پیشنهاد میکنم فقط همسرتون بره مصاحبه و ویزا بگیره و بعدا برا شما و خانواده درخواست گرین کارت کنه که این باعث میشه شما چند سالی وقت داشته باشین و از طرفی ویزا به یکی که الان احتیاج داره برسه
تشکر کنندگان:
دوستان سایتhttps://ceac.state.gov/IV/Login.aspx هم واسه شماها تغییر کرده? امروز کیس نامبرو زدم ازم تاریخ تولد خاست و یک سوال ۳ گزینه ای خاست ۱: applicant
۲: attorney
۳: third-party agent
آیا شما هم دیدین?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 18:21)babisondes نوشته:  دوستان سایتhttps://ceac.state.gov/IV/Login.aspx هم واسه شماها تغییر کرده? امروز کیس نامبرو زدم ازم تاریخ تولد خاست و یک سوال ۳ گزینه ای خاست ۱: applicant
۲: attorney
۳: third-party agent
آیا شما هم دیدین?
صبح بخیر اینو که از روز اول میخاست دفعه اولته میبینی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 08:26)a4542 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم برای گرفتن پاس سفید ایا باید همه افراد خانواده به آمریکا بروند یا رفتن فرد برنده کافی است؟
ممنون از پاسختون فقط شش قطعه عکس رو بنظرم نیاز نیست ، آنکارا که خودشون عکس میگیرن و دوبی هم مدیر فرمودند دو تا عکس کافیه
(2015-05-28 ساعت 08:41)ریحانا نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 22:42)Sushiant نوشته:  دوستان میشه لطفا لیست دقیق مدارکی که باید روز مصاحبه ارائه بدیم رو بزارید
ممنون میشم .

مدارک لازم جهت ارائه در مدیکال :
۱- پاسپورت + کپی
۲- ۶ قطعه عکس ۴*۳ (پشت نویسی شده با نام و شماره کیس و امضا)
۳- کارت زرد واکسیناسیون ممهور به مهر و امضا پزشک که با مشخصات پاسپورت یکی باشد+ کپی ( ممکنه کپی را قبول و اصل را به شما برگردانند و بعد لازمتون بشه)
۴- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
۵- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۶- نامه تست آنتی بادی به زبان لاتین(برای آبله مرغان Varicella Zoster Virus هر دو نوع IGG و IGM )
۷- پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی
۸- پول نقد بابت هزینه مدیکال ( مثلا برای ایروان افراد بالای 15 سال مبلغ 45000 درام و زیر 15 سال 31.500 درام که از بابت هزینه ویزیت پزشک و عکس های قفسه سینه و آزمایش خون می باشند)

برای سفارت:
۱- پاسپورت + کپی و اگر پاسپورت جدید گرفتید کپی پاسپورتهای قبلی بهمراه ببرید.
۲- کلیه صفحات شناسنامه + ترجمه + کپی
۳- کارت ملی + ترجمه + کپی (البته ظاهرا نمی گیرند ولی خب ریسک نمی کنیم و می بریم)
۴- کارت پایان خدمت/معافیت +ترجمه + کپی
۵- مدارک تحصیلی کلیه سطوح شامل دیپلم- پیش دانشگاهی- لیسانس- ... برای برنده (من آخرین مدرک همراه را هم می برم)+ ترجمه + کپی
۶-پرینت نامه بارکد دار قبولی در لاتاری( من خودم پرینت سوابق شرکت در لاتاری که شامل آن کدی است که قبولیمان را چک کردیم را هم می برم. )
۷- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۸- اصل تمکن مالی
(نکات : عدد رند نباشد- مبلغش زیادی نباشد که خود همان سئوال بر انگیز است از کجا آوردید پس طبق فرمول خط فقر باشد)ارسال دوم درفوروم نداشتن اسپانسر و راه حل ها را مطالعه کنید البته ارقام سال ۲۰۱۵ اندکی فرق دارند)-
بدون درج تاریخ واریز و گردش حساب- با سربرگ بانک و مهر برجسته - طبق بررسی هایی که کردم ترجیحا قیدشود قابل انتقال به خارج کشور+ ابتدای آن درج شود
To whom it may concern پس مخاطب با عنوان سفارت و غیر نباشد- چک کنید که با مشخصات پاسپورت یکی باشد و ضمنا لاتین که نیازی به ترجمه نباشد.)
۹- پرینت فرم مشخصات (260) که در سایت پرکردید.
۱۰- پاکت مدیکال
11- عکس ۵*۵ هرنفر دو قطعه پشت نویسی شده (اسم و فامیل و شماره کیس و سال تولد )واضافه تر همراه داشته باشید
12- 330 دلار پول نقد به ازای هر نفر که در سفارت پرداخت میشود
13- دو نسخه ترجمه از سند ازدواج(یکی برای پرونده شما و دیگری برای پرونده همسرتان)
14-اختیاری: فرم ۹ سئوالی(شامل تاریخچه سفرهاتون به خارج کشور) و رزومه (هر دو اینها را اگر لازم دانستید تهیه و همراه داشته باشید)
15-اختیاری: پرینت کلیه ایمیلهای ارسالی و دریافتی از kcc و سفارت (اگردیگر خیلی وسواس دارید که بعید می دانم لازم باشد)
16- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
(فقط اگر آنکارا باشید دو هفته زودتر مدارک را می فرستید و ثبت نام در CEAC هم دارید که تایید آنرا هم باید ببرید بهرحال فوروم مدارک را هم ببینید.)
(کلیه ترجمه ها ممهور به دارالترجمه باشد کافیست )
اصل مدارک فارسی و کپی شان را هم همراه داشته باشید .
من روی همه مدارک سمت راست بالا هم شماره کیس و هم سال تولدرا در گوشه نوشتم.
این چکیده کلی مطلب که در سایت خوندم به امید موفقیت همه دوستان

(2015-05-28 ساعت 08:26)a4542 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم برای گرفتن پاس سفید ایا باید همه افراد خانواده به آمریکا بروند یا رفتن فرد برنده کافی است؟
ممنون از پاسختون فقط شش قطعه عکس رو بنظرم نیاز نیست ، آنکارا که خودشون عکس میگیرن و دوبی هم مدیر فرمودند دو تا عکس کافیه
(2015-05-27 ساعت 22:42)Sushiant نوشته:  دوستان میشه لطفا لیست دقیق مدارکی که باید روز مصاحبه ارائه بدیم رو بزارید
ممنون میشم .

۱- پاسپورت + کپی
۳- کارت زرد واکسیناسیون ممهور به مهر و امضا پزشک که با مشخصات پاسپورت یکی باشد+ کپی ( ممکنه کپی را قبول و اصل را به شما برگردانند و بعد لازمتون بشه)
۴- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
۶- نامه تست آنتی بادی به زبان لاتین(برای آبله مرغان Varicella Zoster Virus هر دو نوع IGG و IGM )
۸- پول نقد بابت هزینه مدیکال ( مثلا برای ایروان افراد بالای 15 سال مبلغ 45000 درام و زیر 15 سال 31.500 درام که از بابت هزینه ویزیت پزشک و عکس های قفسه سینه و آزمایش خون می باشند)

برای سفارت:
۳- کارت ملی + ترجمه + کپی (البته ظاهرا نمی گیرند ولی خب ریسک نمی کنیم و می بریم)
۵- مدارک تحصیلی کلیه سطوح شامل دیپلم- پیش دانشگاهی- لیسانس- ... برای برنده (من آخرین مدرک همراه را هم می برم)+ ترجمه + کپی
۶-پرینت نامه بارکد دار قبولی در لاتاری( من خودم پرینت سوابق شرکت در لاتاری که شامل آن کدی است که قبولیمان را چک کردیم را هم می برم. )
۸- اصل تمکن مالی
(نکات : عدد رند نباشد- مبلغش زیادی نباشد که خود همان سئوال بر انگیز است از کجا آوردید پس طبق فرمول خط فقر باشد)ارسال دوم درفوروم نداشتن اسپانسر و راه حل ها را مطالعه کنید البته ارقام سال ۲۰۱۵ اندکی فرق دارند)-
بدون درج تاریخ واریز و گردش حساب- با سربرگ بانک و مهر برجسته - طبق بررسی هایی که کردم ترجیحا قیدشود قابل انتقال به خارج کشور+ ابتدای آن درج شود
To whom it may concern پس مخاطب با عنوان سفارت و غیر نباشد- چک کنید که با مشخصات پاسپورت یکی باشد و ضمنا لاتین که نیازی به ترجمه نباشد.)
۱۰- پاکت مدیکال
11- عکس ۵*۵ هرنفر دو قطعه پشت نویسی شده (اسم و فامیل و شماره کیس و سال تولد )واضافه تر همراه داشته باشید
13- دو نسخه ترجمه از سند ازدواج(یکی برای پرونده شما و دیگری برای پرونده همسرتان)
14-اختیاری: فرم ۹ سئوالی(شامل تاریخچه سفرهاتون به خارج کشور) و رزومه (هر دو اینها را اگر لازم دانستید تهیه و همراه داشته باشید)
15-اختیاری: پرینت کلیه ایمیلهای ارسالی و دریافتی از kcc و سفارت (اگردیگر خیلی وسواس دارید که بعید می دانم لازم باشد)
16- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
(فقط اگر آنکارا باشید دو هفته زودتر مدارک را می فرستید و ثبت نام در CEAC هم دارید که تایید آنرا هم باید ببرید بهرحال فوروم مدارک را هم ببینید.)

ممنون میشم .

۱- پاسپورت + کپی

برای سفارت:
۸- اصل تمکن مالی
۱۰- پاکت مدیکال
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: bahar101
ببخشید جواب من به خانم ریحانا بود ، در مورد عکس بنظرم نیاز به تصحیح داره شش قطعه عکس در مورد ترکیه و ابوظبی برای مدیکال نیاز نیست
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: َalikh
دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
خدا لعنتشون کنه ( بابی ایلگاز) منو تو کف گذاشتن Big Grin
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
خب زنگ زدی ؟!!
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی
تشکر کنندگان: bahar101 ، nimanoush
سلام دوستان. يه سوال خيلي مهم كه شديدا ذهن مارو درگير كرده ممنون ميشم اگر جواب بدين. آدرسي كه من براي امريكا داده بودم تغيير كرده و من نخواستم كه فرم رو انلاك كنم كه مصاحبم عقب بيفته. هفته ديگه هم مصاحبه دارم و از آنكارا ايميل اومده كه اگه تغييري ميخاهيد تو فرمتون ايجاد بشه در بخش contact form اطلاع بديد. اگر اينكارو بكنيم ممكنه يهو مصاحبه رو لغو كنن؟ يا مشكلي پيش نمياد؟ قبل قسم بگيم چي

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 18:57)َalikh نوشته:  
نمیبخشمتون Tongue
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

اره دیشب زنگ زدیم گفت تو سایت اعلام میشه Sad
تشکر کنندگان: ladank

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان