کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان لطفا امضاء های خود را آپدیت کنند . دوستانی هم که نساختن هنوز امضا را بسازند .
سپاس
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: َalikh ، Mahboy ، bahar101 ، shahin2737 ، Shahram914
(2015-06-02 ساعت 10:02)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:48)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:17)ican2015 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:13)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 08:58)s0053 نوشته:  انکارا ۷ جولای
جالبه آنکارا هنوز آپدیت نکرده

چي رو آپديت نكرده؟
جدول زمانبندی مصاهبه هارو
لینک:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
من نامه دومم اومده ولی چرا هنوز at NVC هستم.همینطور توی این لینکی که دادید کیسم نیست!
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-02 ساعت 09:49)amirabas93 نوشته:  سلام
خواهش میکنم کسایی که اطلاعاتشون بالاست کمکم کنن.
با توجه به اینکه من نقدینگی زیاد ندارم و با توجه به کیس نامبرم که 6300 هستش و با توجه به اینکه مجرد هستم، به نظر شما کدوم سفارت رو انتخاب کنم که هم سخت گیری کمتری داشته باشن، هم هزینه کمتری داشته باشه، هم پزشک معتمد سفارت سختگیری کمتری داشته باشه؟
واسه پر کردن فرم DS 260 زیاد فرصت ندارم
توروخدا یه نفر جوابمو کامل بده
(فکر میکنم سفارت ایروان از همه نظر مناسب باشه، نظر بقیه چیه؟)
خواهش میکنم باز قدیمی تر ها کامنت نذارن که "اگر شما یکم بیشتر تاپیک ها رو مطالعه میکردی جواب سوال هاتو میگرفتی!!! " بخدا نصف تاپیک هارو خوندم اما نتونستم جمع بندی کنم چون حالت مقایسه ای بین سفارت ها نبوده)

سلام دوست عزیز . اول اینکه این پست به اینجا مربوط نمیشه. برادر من شما خودت در آخر جواب خودت را دادی که اگر مقایسه میکردم !!!

به هر حال پاسخ شما داده میشه به امید اینکه استرس نداشته باشید .
ببین شما اگر سفرنامه 3 سفارت را بخونی راحت دستت میات حدود چقدر خرجت است .
کلا سفارت ایروان ارزونتر در میات . شما با هزینه کمتر از مرز زمینی میتونی بری ایروان + دکتر های مدیکال اونجا هم واکسن هات کامل باشه + اگر آبله گرفتی تیتر آبله مرغان را با خودت ببری احتمال زیاد هیچ واکسنی نمیخوری و کلا حدود 150 دلار شاید بشه مدیکال شما .

موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes

تشکر کنندگان: Mahboy ، َalikh ، ریحانا ، ARSAMNEW ، babisondes ، bahar101 ، Amir.AA
(2015-06-02 ساعت 10:11)s0053 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 10:02)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:48)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:17)ican2015 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:13)َalikh نوشته:  جالبه آنکارا هنوز آپدیت نکرده

چي رو آپديت نكرده؟
جدول زمانبندی مصاهبه هارو
لینک:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
من نامه دومم اومده ولی چرا هنوز at NVC هستم.همینطور توی این لینکی که دادید کیسم نیست!
سایت سیس هنوز آپدیت نشده احتمالا تا آخر هفته میشه
انکارا هم احتمالا همینطور نگران نباشیم مهم نامه هستش
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101
سلام
دوستان نامه دوم هم اومد
تشکر کنندگان: Mahboy ، َalikh ، shayan seyfi ، bahar101
با تبريك به همه دوستاني كه دارن آماده ميشن برن براي مصاحبه.
يادتون نره مصاحبه كاملا فرماليته است و تكليف پرونده شما همين الان هم روشنه، پس بدون استرس و بدون نگراني از اينكه چي بپوشم Big GrinWinkWink بريد و از يك مسافرت خوب چند روزه لذت ببريد.
با آرزوي ويزاي يكضرب براي همه شما دوستان گلم. Rolleyes
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
سلام وتبريك به همه افرادي كه نامه دومشان اومده!كسي ميتونه منو راهنمايي كنه براي وقت پزشك چه مراحلي بايدطي شودباتوجه به اينكه دوتا بچه دارم؟!
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 13:46)homayoon1972 نوشته:  سلام وتبريك به همه افرادي كه نامه دومشان اومده!كسي ميتونه منو راهنمايي كنه براي وقت پزشك چه مراحلي بايدطي شودباتوجه به اينكه دوتا بچه دارم؟!

سلام دوست عزیز

شما در سایت خود دکتر انگان برید خودش تاریخ میده .
فقط 30 روز قبل مصاحبه باید برید تاریخ بگیرید .

از شما میپرسه که آیا بچه دارید و یا خیز مدت زمان را مشخص میکنه که مثال فلان تاریخ ها بازه بیاید

ولی کلا با بچه حدود 4 روز زمان می بره .

برای کسب اطلاعات بیشتر برید به این تاپیک

تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101
سلام
ميگن يكي از مدارك لازم براي ارسال به سفارت آنكارا، پرينت ثبت نام در سيس است؟ اين ثبت نام چگونه است؟‌ايا الان كه در سيس nvc هستيم ميشه؟ البته 4 روز كه موفق به باز كردن سيس نشدم. لطفا راهنمايي كنيد. در ضمن پست آنكارا را چه زمان و چگونه بايد انتخاب كرد .من كارنتي جديد هستم و در هفته اول جولاي در آنكارا مصاحبه دارم ممنون
تشکر کنندگان:
من زنگ زدم پرسيدم ، ٩ جولاي ..ابوظبي
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-06-02 ساعت 09:49)amirabas93 نوشته:  سلام
خواهش میکنم کسایی که اطلاعاتشون بالاست کمکم کنن.
با توجه به اینکه من نقدینگی زیاد ندارم و با توجه به کیس نامبرم که 6300 هستش و با توجه به اینکه مجرد هستم، به نظر شما کدوم سفارت رو انتخاب کنم که هم سخت گیری کمتری داشته باشن، هم هزینه کمتری داشته باشه، هم پزشک معتمد سفارت سختگیری کمتری داشته باشه؟
واسه پر کردن فرم DS 260 زیاد فرصت ندارم
توروخدا یه نفر جوابمو کامل بده
(فکر میکنم سفارت ایروان از همه نظر مناسب باشه، نظر بقیه چیه؟)
خواهش میکنم باز قدیمی تر ها کامنت نذارن که "اگر شما یکم بیشتر تاپیک ها رو مطالعه میکردی جواب سوال هاتو میگرفتی!!! " بخدا نصف تاپیک هارو خوندم اما نتونستم جمع بندی کنم چون حالت مقایسه ای بین سفارت ها نبوده)
دوست عزیز شما که کیس نامبرتون 6300 هست اولا عجله نکن تو پر کردن یه وقت مجور نشی آنلاک کنی چون شما سال دیگه اردیبهشت احتمالا کارنت میشی. دوما شما اگه نقدینگیتون بای حساب بانکی کمه می تونی تا موقع مصاحبه یه مبلغو میتونی بزاری تو حسابو برداری بزار گردش حسابت بالا بره. اما از نظر هزینه سفر بخوای حساب کنی ایروان خیلی ارزونتر از ترکیست خیلی خیلی ارزونتره چون هم ارزش درام خیلی پایین تر از لیره هم زمینی خیلی راحت می تونی بری ایروان
تشکر کنندگان: Amir.AA
سلام
دوستان مصاحبخ من افتاده 9 جولای آنکارا
چند تا سوال
1- تقویم رسمی آنکارا برای دیدن آیام تعطیل را کجا پیدا کنم . تو نت چیز قابل استنادی پیدا نکردم
2- واکسن آنفلانزا بری این فصل نیازی هست بازم ؟
3- کدوم هتل اون جا برم که هم خوب باشه هم مناسب نه گرون نه ارزون
تشکر کنندگان:
سلام به همه مهاجر سراي ها نميدونيد اينجا توانكارا چه وضعيتيه استرس وحشتناك بالاست هم شادي وهم خوشحالي هم ناراحتي و غم من امروز مصاحبه داشتم خدا رو شكر يك ضرب گرفتم . برگشتم يه سفر نامه حسابي با عكس و وكلي تجربه براي بچه ها ميزارم تا شايد كمي از ديني كه أين سايت به گردنم داره جبران بشه . به أميد اينكه همتون يك ضرب بگيرد و زود كلير بشن و هر چي دوست داريد بهش برسيد . از مديران مهاجر سرا هم متشكرم

هر سوالي داريد اگه من اطلاع داشتم در خدمتم
(2015-06-02 ساعت 19:49)narganzist نوشته:  سلام به همه مهاجر سراي ها نميدونيد اينجا توانكارا چه وضعيتيه استرس وحشتناك بالاست هم شادي وهم خوشحالي هم ناراحتي و غم من امروز مصاحبه داشتم خدا رو شكر يك ضرب گرفتم . برگشتم يه سفر نامه حسابي با عكس و وكلي تجربه براي بچه ها ميزارم تا شايد كمي از ديني كه أين سايت به گردنم داره جبران بشه . به أميد اينكه همتون يك ضرب بگيرد و زود كلير بشن و هر چي دوست داريد بهش برسيد . از مديران مهاجر سرا هم متشكرم

هر سوالي داريد اگه من اطلاع داشتم در خدمتم

تبریک می گم بهتون، می شه بپرسم کدوم هتل رفتید شما؟ همچنین کدوم مرکز PPT رو انتخاب کردید که خوب و راحت باشه؟ سوم اینکه با چه پستی مدارکتون رو فرستادید آنکارا؟ دی اچ ال؟
(2015-06-02 ساعت 08:44)ladank نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 03:01)mojtabatavana نوشته:  مثل اينكه واسه همه اومده.همونجورى كه گفتن ٢٩ جولاى ابوظبى
كسى نبود؟ Smile

منم كه يه روز بعد شما هستم Smile

ايشالا پس ببينيم همو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان