موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا امضاء های خود را آپدیت کنند . دوستانی هم که نساختن هنوز امضا را بسازند .
سپاس
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان نامه دوم هم اومد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وتبريك به همه افرادي كه نامه دومشان اومده!كسي ميتونه منو راهنمايي كنه براي وقت پزشك چه مراحلي بايدطي شودباتوجه به اينكه دوتا بچه دارم؟!
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميگن يكي از مدارك لازم براي ارسال به سفارت آنكارا، پرينت ثبت نام در سيس است؟ اين ثبت نام چگونه است؟ايا الان كه در سيس nvc هستيم ميشه؟ البته 4 روز كه موفق به باز كردن سيس نشدم. لطفا راهنمايي كنيد. در ضمن پست آنكارا را چه زمان و چگونه بايد انتخاب كرد .من كارنتي جديد هستم و در هفته اول جولاي در آنكارا مصاحبه دارم ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من زنگ زدم پرسيدم ، ٩ جولاي ..ابوظبي
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان مصاحبخ من افتاده 9 جولای آنکارا
چند تا سوال
1- تقویم رسمی آنکارا برای دیدن آیام تعطیل را کجا پیدا کنم . تو نت چیز قابل استنادی پیدا نکردم
2- واکسن آنفلانزا بری این فصل نیازی هست بازم ؟
3- کدوم هتل اون جا برم که هم خوب باشه هم مناسب نه گرون نه ارزون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-02 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-02 ساعت 19:51 توسط narganzist.)
سلام به همه مهاجر سراي ها نميدونيد اينجا توانكارا چه وضعيتيه استرس وحشتناك بالاست هم شادي وهم خوشحالي هم ناراحتي و غم من امروز مصاحبه داشتم خدا رو شكر يك ضرب گرفتم . برگشتم يه سفر نامه حسابي با عكس و وكلي تجربه براي بچه ها ميزارم تا شايد كمي از ديني كه أين سايت به گردنم داره جبران بشه . به أميد اينكه همتون يك ضرب بگيرد و زود كلير بشن و هر چي دوست داريد بهش برسيد . از مديران مهاجر سرا هم متشكرم
هر سوالي داريد اگه من اطلاع داشتم در خدمتم