کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
بچه ها من 7 جولای مصاحبه دارم انکارا اما گذرنامم دو یا سه هفته دیگه میاد. برای وقت مدیکال شماره گذرنامه خواسته چکار کنم بدون وارد کردن شماره میتونم وقت بگیرم?
تشکر کنندگان:
سلام به همگی ، جهت اطلاعتون ما هم نامه دوم رو دریافت کردیم . ما دبگه کلا رفتیم تاپیک امارات . ضمنا تاریخ همونی بود که گفته بودن
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: Mahboy ، shayan seyfi ، shahin2737 ، bahar101
(2015-06-03 ساعت 10:08)s0053 نوشته:  بچه ها من ۷ جولای مصاحبه دارم انکارا اما گذرنامم دو یا سه هفته دیگه میاد. برای وقت مدیکال شماره گذرنامه خواسته چکار کنم بدون وارد کردن شماره میتونم وقت بگیرم?

سلام دوست عزیز شما از تاپیک وقت دکتر پیگیری کنید . اما کلا دوستان میگفتن حتی خیلی ها بدون وقت قبلی میومدن پیش دکتر . شما یه شماره بزن سپس روزی که دکتر میرید اصل پاسپورت دستتونه با اون شماره جایگزین میشه .
نگران نباشید چیز مهمی نیست
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان:
با آرزوی موفقیت برای همتون... انشا الله هرچه سریع تر به تاپیک "سفر به امریکا" مهاجرت کنید Smile Smile Smile
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: nimanoush ، bahar101
دوستان من یه ماهی میشه 260 رو پر کردم.کیسم هست 27xx .یه ایمیل زدم به kccکه مشکل داشتم و نتونستم فرمم رو سر وقت سابمیت کنم که جواب درستی بهم نداد.حالا به نظرتون چیکار کنم؟چی بهشون بگم که نامه دومم زود بیاد.کلا چقدر طول میکشه تا نامه دومم بیاد؟
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی Smile
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 15:21)alireza_iv نوشته:  دوستان من یه ماهی میشه 260 رو پر کردم.کیسم هست 27xx .یه ایمیل زدم به kccکه مشکل داشتم و نتونستم فرمم رو سر وقت سابمیت کنم که جواب درستی بهم نداد.حالا به نظرتون چیکار کنم؟چی بهشون بگم که نامه دومم زود بیاد.کلا چقدر طول میکشه تا نامه دومم بیاد؟
میشه بگین چه جوابی داد؟
نگران نباشین انشالا آگوست یا سپتامبر میرین مصاحبه
تشکر کنندگان: alireza_iv ، bahar101
(2015-06-03 ساعت 15:36)َalikh نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 15:21)alireza_iv نوشته:  دوستان من یه ماهی میشه 260 رو پر کردم.کیسم هست 27xx .یه ایمیل زدم به kccکه مشکل داشتم و نتونستم فرمم رو سر وقت سابمیت کنم که جواب درستی بهم نداد.حالا به نظرتون چیکار کنم؟چی بهشون بگم که نامه دومم زود بیاد.کلا چقدر طول میکشه تا نامه دومم بیاد؟
میشه بگین چه جوابی داد؟

این هم جواب KCC .من که چیزی نفهمیدم.Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of July. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Interviews for the DV 2015 program will begin in October 2014 and conclude on September 30, 2015. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers beginning August 2014. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.
کارنت شدن:
دیافت کلیرنس:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
میشه بگین چه جوابی داد؟

سپتامبر دیر نیست؟به نظرتون شانسی دارم؟.کاری هم که کردم واکسن هامو زدم.میشه راهنمایی کنید که چه کارایی انجام بدم تو این مدت
کارنت شدن:
دیافت کلیرنس:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 15:45)alireza_iv نوشته:  
میشه بگین چه جوابی داد؟

سپتامبر دیر نیست؟به نظرتون شانسی دارم؟.کاری هم که کردم واکسن هامو زدم.میشه راهنمایی کنید که چه کارایی انجام بدم تو این مدت
جواب اکیه , به احتمال زیاد آکوست میرین شایدم با احتمال کم همین جولای
دیر بودنش بستگی به ای پی خوردن و وضعیت شغلی و سربازی داره
(2015-06-03 ساعت 16:02)َalikh نوشته:  
میشه بگین چه جوابی داد؟

داداش میای خصوصی؟من نمیتونم پیام بدم.کلی سوال دارم.من هیچ کاری نکردم.اگه تجربه دارید میتونید راهنماییم کنید؟

میشه بگین چه جوابی داد؟

من نه شغل دولتی داشتم نه سربازی رفتم. :|
کارنت شدن:
دیافت کلیرنس:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
دوست عزيزSoo53 من چند بار سعي كردم جواب شما رأبدم ولي خطا ميداد . احتياطي به تايىپ نيست من خودم دستي نوشتم چند تا از دوستاني كه بأمن بدون چك خوردن ازشون فرم 9 و cv نخواست
تشکر کنندگان: shahin2737 ، bahar101
(2015-06-03 ساعت 00:34)Mykufo نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 19:49)narganzist نوشته:  سلام به همه مهاجر سراي ها نميدونيد اينجا توانكارا چه وضعيتيه استرس وحشتناك بالاست هم شادي وهم خوشحالي هم ناراحتي و غم من امروز مصاحبه داشتم خدا رو شكر يك ضرب گرفتم . برگشتم يه سفر نامه حسابي با عكس و وكلي تجربه براي بچه ها ميزارم تا شايد كمي از ديني كه أين سايت به گردنم داره جبران بشه . به أميد اينكه همتون يك ضرب بگيرد و زود كلير بشن و هر چي دوست داريد بهش برسيد . از مديران مهاجر سرا هم متشكرم

هر سوالي داريد اگه من اطلاع داشتم در خدمتم

تبریک می گم بهتون، می شه بپرسم کدوم هتل رفتید شما؟ همچنین کدوم مرکز PPT رو انتخاب کردید که خوب و راحت باشه؟ سوم اینکه با چه پستی مدارکتون رو فرستادید آنکارا؟ دی اچ ال؟

ممنون من الان هتل best هستم دقيقا روبروي سفارت هتل خوبي ولي كمي قديمي و كوچيك ٤ ستاره است ولي به نظر من ٣ ستاره بيشتر نميشه بهش داد صبحانه عادي بد هم نيست فقط موقعيتش دسترسي به دكتر و سفارت عاليه ولي زياد فرقي نميكنه اگه نزديك بلوار اتاتورك باشه چند دقيقه بيشتر پياده روي نداره . من با توجه به توصيه بچه ها مهاجر سرا yenishhir ptt را انتخاب كردم امروز هم رفتيم اونجا نزديك ميدان kizila هست و أز همه مهمتر شنبه ها تا ٤ بأزه . من با Dhl اصلي از خ وزراء فرستادم. فقط يه نكته به بچه ها اگه أين هفته مياد اينجا هوا باروني وسرد يه كاپشن با خودتون بياريد چون تهران خيلي گرمه من جو گير شدم تابستاني تابستاني أومدم . هر سوالي باشه در خدمتم .
تشکر کنندگان: َalikh ، shahin2737 ، Memolk ، bahar101
(2015-06-03 ساعت 16:06)alireza_iv نوشته:  
میشه بگین چه جوابی داد؟

داداش میای خصوصی؟من نمیتونم پیام بدم.کلی سوال دارم.من هیچ کاری نکردم.اگه تجربه دارید میتونید راهنماییم کنید؟

میشه بگین چه جوابی داد؟

من نه شغل دولتی داشتم نه سربازی رفتم. :|
انشالا به احتمال زیاد یه ضربی کار خاصی بود پی ام بده
سلام . Smile
من یه سوال دارم
یکی از مدارکی که برای مصاحبه ببریم دیدم نوشن که فرم 260 - من فقط فرم رو تکمیل کردم و پرینت نگرفتم و الان که تاریخ مصاحبم مشخص شده دیگه قابل باز کردن نیست .. باید چیکار کنم ؟

در صورت امکان لینک فرم 9 و رزومه رو برام بفرستین .

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
تشکر کنندگان:
اون ایمیل کانفرمیشنی ک موقع ثبت نام به ایمیل براتون اومد پرینت بگیرین ببرین
میتونین دوباره ورود کنین و ریویو رو بزنین پرینت بگیرین!

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: َalikh ، m.ghoreishi ، Shahram914 ، bahar101 ، toosi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان