کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
28 جولای کسی هست برا مصاحبه در ابوظبی ؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 13:02)narganzist نوشته:  Fati نه متاسفانه پايم خصوصي چون 25 إرسال نداشتم نمي تؤنستم جواب بدم نه هنوز شنبه مياد من امروز إيميل دريافت كردم گفت ظرف ٢ روز كاري بيانين ptt تبريك مي گم موفق باشيد

سلام من ساعت ٣ گرفتم
تشکر کنندگان:
سلام از دوستان هستن كساني كه يه ضرب گرفته باشن؟؟؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
دوستان ما هم يه ضرب گرفتيم ولي توي سايت سيس وضعيتمون به administrative processig تغييركرده كسي از دوستان يه ضرب گرفته تجربه اي در اين خصوص داره؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان: khalilkhah ، Mahmood129 ، bahar101
(2015-06-04 ساعت 18:02)narganzist نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 13:02)narganzist نوشته:  Fati نه متاسفانه پايم خصوصي چون 25 إرسال نداشتم نمي تؤنستم جواب بدم نه هنوز شنبه مياد من امروز إيميل دريافت كردم گفت ظرف ٢ روز كاري بيانين ptt تبريك مي گم موفق باشيد

سلام من ساعت ٣ گرفتم
منم امروز ساعت ١و نيم رفتم و باسبورت و مداركمو تحويل كرفتم بهتون تبريك ميكم
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: Mahmood129 ، bahar101
(2015-06-04 ساعت 22:39)fati.d نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 18:02)narganzist نوشته:  

سلام من ساعت ٣ گرفتم
منم امروز ساعت ١و نيم رفتم و باسبورت و مداركمو تحويل كرفتم بهتون تبريك ميكم

سلام
ما فردا برمي گرديم به سلامتي به شما هم تبريك مي گم
تشکر کنندگان:
Yekta
نه إيميلي نمياد فقط ٢ روز بعد يه نامه از ptt مياد ميگه بيا أين ويزا را بگيرد دست از سر ما برداريد بعد از يك سال ، اون طبيعي وضعيت من هم همينطور بود با ويزا گرفتي برو حال كن الكي دنبال استرس نباشيد تمام شد
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 21:48)yekta2015 نوشته:  دوستان ما هم يه ضرب گرفتيم ولي توي سايت سيس وضعيتمون به administrative processig تغييركرده كسي از دوستان يه ضرب گرفته تجربه اي در اين خصوص داره؟

مباركه تمام شد چند روز ديگه صبر كني پاس و گرفتي با ويزا الان فقط جشن بگير
تشکر کنندگان: bahar101
دوستانی که دارن میزن مصاحبه ..... کم لطفی نکنن .... سفرنامه حتما بگذارن !!!
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-05 ساعت 00:44)narganzist نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 21:48)yekta2015 نوشته:  دوستان ما هم يه ضرب گرفتيم ولي توي سايت سيس وضعيتمون به administrative processig تغييركرده كسي از دوستان يه ضرب گرفته تجربه اي در اين خصوص داره؟

مباركه تمام شد چند روز ديگه صبر كني پاس و گرفتي با ويزا الان فقط جشن بگير

بچه ها قدر أين شأ نس يك ضرب گرفتن را بدونيد دو نَفَر الان با ما تو أين هتل هستن چك خوردن أصلا يك حالي دارن . خيلي سخته و حال گيري من خودم اينقدر دوست داشتم كه أين دوستان هم يكضرب بگيرن أصلا خوشحالي خودم را فراموش كردم . ديگه استرس تمام شد بقيه آش فقط شاد باشيد استرس را فراموش كنيد همه چيز درست ميشه البته تقصير ما نيست به ما ياد دادن الكي استرس داشته باشيم
تشکر کنندگان: yekta2015 ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 00:55)Mahmood129 نوشته:  دوستانی که دارن میزن مصاحبه ..... کم لطفی نکنن .... سفرنامه حتما بگذارن !!!
سلام
مدير فقط يه راهنمايي مي كني من چطور سفرنامه كه عكس داره و نقشه را براتون تو سايت بزارم تو word بزنم !??كمي راهنمايي لطفا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 01:01)narganzist نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 00:55)Mahmood129 نوشته:  دوستانی که دارن میزن مصاحبه ..... کم لطفی نکنن .... سفرنامه حتما بگذارن !!!
سلام
مدير فقط يه راهنمايي مي كني من چطور سفرنامه كه عكس داره و نقشه را براتون تو سايت بزارم تو word بزنم !??كمي راهنمايي لطفا

سلام

دوست عزیز شما برای آپلود عکس ها میتونید راحت برید به یکی از سایت های آپلود عکس مثال ( http://8pic.ir ) عکس خودتونو آپلود کنید .

بعد خواستید وسط نوشته هاتون اون عکس را بگذارید از عکس زیر دمبال کنید .
لینک عکس آپلود شده را میگذارید در قسمت مشخص شده در عکس زیر.

[عکس: 82l8ikn7x5o6f0ww7we1.jpg]

پیروز و موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes

تشکر کنندگان: hilda60 ، narganzist ، p00ya2001 ، shahin2737 ، bahar101 ، areb1356
(2015-06-05 ساعت 01:19)Mahmood129 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 01:01)narganzist نوشته:  
سلام

سلام

دوست عزیز شما برای آپلود عکس ها میتونید راحت برید به یکی از سایت های آپلود عکس مثال ( http://8pic.ir ) عکس خودتونو آپلود کنید .

بعد خواستید وسط نوشته هاتون اون عکس را بگذارید از عکس زیر دمبال کنید .
لینک عکس آپلود شده را میگذارید در قسمت مشخص شده در عکس زیر.

[عکس: 82l8ikn7x5o6f0ww7we1.jpg]

پیروز و موفق باشید

مدیر جان من چند روز دیگه ارمنستان مصاحبه دارم. یکی از دوستان نقشه شماتیک فرودگاه و بیمارستان و .. رو گذاشته بود که قبلا دیده میشد.. اما الان همون عکس ها باز نمیشن... میشه مجدد واسم بگذاریدشون؟؟؟ خیلی نیازشون دارم....

ممنونم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101
سایت سیس را چک کردین? کیس ما in transit شده Smile
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: ladank ، ریحانا ، bahar101 ، َalikh
بله من از عصر که چک کردم اینجوری شده ....

موفق باشید Smile

تشکر کنندگان: bahar101 ، Memolk ، ladank ، ریحانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان