کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-19 ساعت 10:53)maryamg نوشته:  سلام،چطور باید اطلاع پیدا کنیم که تاریخ مصآحبه تغییر کرده؟ آیا ایمیل برامون میاد؟

بله اگربخواهندتغییربدهند ایمیل میدهند برای من که میخواستند جلوتر بیندازند ایمیل دادند و خواستند کانفرم کنم انشا الله تغییری نکنه و عقب نیندازند که فکرمیکنم واقعا هم احتمال عقب انداختن مصاحبه ها خیلی ضعیف باشه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101 ، آزاده_امین
(2015-06-18 ساعت 18:46)Manamehr نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 18:41)areb1356 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 18:37)Manamehr نوشته:  دوستان اونایی که برای آگوست کارنت شدن میشه بیان باهم منتطر باشیم؟
خیلی دوست دارم بدونم چند نفریم؟
میشه دوستان ۶۸۵۰ تا ۷۶۵۰ این پست منو لایک کنن باهم آشنا بشیم؟

سلام.
با هم منتظر بمونیم زودتر میگذره؟ Cool
بنطر من آره
[emoji121]
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، hamed shayan ، bahar101 ، sasanoush ، ahmad3ptop ، amirshariati
با سلام
میخواستم بدونم نامه دوم رو از چه سایتی باید چک کنم قبل از رسیدن ایمیلش ؟؟؟؟
و
با توجه به کارنت شدن کیس نامبر من برای ماه آکوست در بولتن اخیر ؛ از الان حدوداً چه مدت باید منتظر ایمیل - نامه دوم و تعیین تاریخ مصاحبه باشم ؟؟؟

لطفاً راهنمایی کنید

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 14:28)eastern phoenix نوشته:  با سلام
میخواستم بدونم نامه دوم رو از چه سایتی باید چک کنم قبل از رسیدن ایمیلش ؟؟؟؟
و
با توجه به کارنت شدن کیس نامبر من برای ماه آکوست در بولتن اخیر ؛ از الان حدوداً چه مدت باید منتظر ایمیل - نامه دوم و تعیین تاریخ مصاحبه باشم ؟؟؟

لطفاً راهنمایی کنید

با تشکر
نامه دوم میاد بهمون سایت که قبولی رو بار اول دیدید،جایگزین نامه قبولی میشه
ظاهرا گفته شده تا آخر جون میاد

دوستان کسی خبری از نامه دومها نداره؟
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101
اگه طبق روال چند ماه گذشته باشه که تقریبا بعد از ده روز نامه دوم میومد، انشاالله امشب و یا دوشنبه شب میشه نامه دوم رو زيارت کرد،
من یکی که واقعا خسته شدم دیگه، روزی صد بار دارم چک ميکنم
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101 ، mbsamani ، rezasadeghi
(2015-06-19 ساعت 15:04)mohammad_sepah نوشته:  اگه طبق روال چند ماه گذشته باشه که تقریبا بعد از ده روز نامه دوم میومد، انشاالله امشب و یا دوشنبه شب میشه نامه دوم رو زيارت کرد،

سلام.
امیدوارم توی این بازه زمانی که می گین نامه ها بیاد. اگه مثل ماه قبل بشه که باید حالا منتظر بمونیم.
نامه ها بیاد این خان رو رد کنیم بریم سر غول مرحله بعدی. Big Grin
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: bahar101 ، mbsamani
(2015-06-19 ساعت 16:19)areb1356 نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 15:04)mohammad_sepah نوشته:  اگه طبق روال چند ماه گذشته باشه که تقریبا بعد از ده روز نامه دوم میومد، انشاالله امشب و یا دوشنبه شب میشه نامه دوم رو زيارت کرد،

سلام.
امیدوارم توی این بازه زمانی که می گین نامه ها بیاد. اگه مثل ماه قبل بشه که باید حالا منتظر بمونیم.
نامه ها بیاد این خان رو رد کنیم بریم سر غول مرحله بعدی. Big Grin

انشاالله میاد . ماه پیش هم اگه بالای همین صفحه امضای ریحانا خانم رو ببینید نوشته 10 روز بعد از کارنت شدن اومده. ما هم امروز 9 روز میشه که کارنت شدیم. پس امید هست که امشب بیاد.
ایشالا همه مراحل به خوبی میگدره Smile
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101 ، shayan seyfi
(2015-06-19 ساعت 12:22)ریحانا نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 10:53)maryamg نوشته:  سلام،چطور باید اطلاع پیدا کنیم که تاریخ مصآحبه تغییر کرده؟ آیا ایمیل برامون میاد؟

بله اگربخواهندتغییربدهند ایمیل میدهند برای من که میخواستند جلوتر بیندازند ایمیل دادند و خواستند کانفرم کنم انشا الله تغییری نکنه و عقب نیندازند که فکرمیکنم واقعا هم احتمال عقب انداختن مصاحبه ها خیلی ضعیف باشه
ریحانا جون تاریخ مصاحبتون تغییر کرده؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 16:55)Memolk نوشته:  

پس اگه ایمیل نیاد باید تو همون تاریخ تعیین شده بریم؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 17:23)maryamg نوشته:  

پس اگه ایمیل نیاد باید تو همون تاریخ تعیین شده بریم؟
قاعدتا بله
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، ریحانا
دوستان معمولا نامه دوم با تاخیر میاد!واسه ما هم همینطور بود!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: mohammad_sepah ، farzad.ch ، Memolk ، bahar101 ، Hamraaz Jng
دوستان سلام
من يه چنتا نكته مى خواستم بگم و چنتا سوال داشتم خواهشن كسايى كه اطلاع كافى و مطمئنى دارن جواب بدن.من ٣١/٤/٩٣ فارغ التحصيل شدم و ١سال معافيت فراغت از تحصيل دارم.يعنى تا ٣١/٤/٩٤. من ٧/٥/٩٤ زمان مصاحبه من تو ابوظبى هستش.تنها راه ممكنه واسه من و امثال من اينكه دفترچه سربازى رو تو اون يك سال فراغت از تحصيل بفرسته و ترجيحا نزديك به تاريخ مصاحبه كه تاريخ اعزامش ديرتر شه.چون اگر غيبت نداشته باشين تا ٤٥ روز قبل از اعزام ميتونيد خارج شيد از كشور.و چيزى كه به من گفتن اينكه هر چند بار كه بخواى به شرط اينكه غيبت نداشته باشى و سر تايم ايران باشى و تا ٤٥ روز قبل اعزام ميتونى خارج شى از كشور.اون دوستان عزيزى كه ميگن فقط ١بار ميشه خارج شد يا دوبار همش الكيه.نه داشگاه و نه نظام وظيفه مشكلى واسه خروج نداره.فقط اون كسى كه فراغت از تحصيل داره بايد حواسش باشه كه تا دو ماه قبل اون يك سال ميتونه خارج شه.٢ماه اخر نميتونه مگر اينكه دفترچه رو پست كنه ك دوباره يه تايميو تا ٤٥ روز قبل از اعزام بخره كه دوباره خارج شه.
حالا سوال من اينكه من اگه بخوام با وثيقه براى مصاحبه برم امارات و اگه ويزا يكضرب بگيرم و با وجود داشتن اقامت در امارات(چون اگه يك روزم بگذره از اقامتتون دردسراى زيادى و جريمه هاى سنگينى باس بدين)ايا مىتونم از امارت برم امريكا يا خير؟دوستان مطلع جواب بدن.چون من هم شنيدم ميشه هم شنيدم نميشه و نميزارن از امارات برى ا م ر ي ك ا و هم جريمه و هم زندانى داره.بايد برگردين ايران دوباره وثيقه و از اين داستانا.كسى اطلاعى داره كه ميشه يا نه؟
واينكه واسه ويزاى نيمه علمى چيكار بايد كرد كه بجاى ١٥ ميليون ٨ ميليون بديم؟
واسه تعويق اعزام به خدمت چي باس كرد؟
مرسى
در ضمن من اين مطلبو چنتا جا ميزارم كه همه هم ببين هم اگه كسى ميدونه پاسخ مارو بده
تشکر کنندگان:

بله سفارت کمی جلوانداخت
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
بعدگذشت ۱۴ ماه هرچی به روز موعود نزدیکتر میشیم زمان سخت تر میگذره امیدوارم برای هممون نتیجه خوبی در راه باشه
سفرنامه من
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، areb1356 ، babisondes ، Manamehr ، Hamraaz Jng ، rezasadeghi
بچه ها کسی زنگ نزده به kcc ببینه این مشکلی که پیش اومده واسه نامه دوم ما هم تاخیر ایجاد میکنه یا نه ؟
یه چیزی بگین حوصلمون سر رفت Tongue
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، ican2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان