کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-17 ساعت 00:34)farshad_dg نوشته:  سلام به همه دوستان.
یک سوال ، برای معاینه پزشکی در آنکارا اگر دیر تر از وقتی که گرفتیم برسیم (مثلا وقت ساعت ۱۰:00 میباشد و من ساعت 11:30 برسم دکتر ) قبول میکنن یا نه وقت باطل میشه کلا ؟؟؟
و آیا بدون وقت گرفتن معاینه انجام میدن ؟

سلام هييييچ مشكلي پيش نمياد چون هيچ توجهي به وقت شما نميشه. هر ساعتي بريد مهم نيست. فقط آخر وقتشون نباشه.

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان: bahar101 ، salar5452 ، farshad_dg ، mbsamani ، ican2015
درود
دوستان نامه دوم یا ایمیل دقیقا چه تایمی از روز جایگزین یا ارسال میشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 23:38)mbsamani نوشته:  درود
دوستان نامه دوم یا ایمیل دقیقا چه تایمی از روز جایگزین یا ارسال میشه؟

سلام دقيق نيست براي ما در ماه ايپريل حدوداي ساعت ٧، ٨ شب اومد.
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان: mbsamani ، Hamraaz Jng ، hamed shayan ، bahar101 ، ican2015
(2015-06-17 ساعت 22:33)yekta2015 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 00:34)farshad_dg نوشته:  سلام به همه دوستان.
یک سوال ، برای معاینه پزشکی در آنکارا اگر دیر تر از وقتی که گرفتیم برسیم (مثلا وقت ساعت ۱۰:00 میباشد و من ساعت 11:30 برسم دکتر ) قبول میکنن یا نه وقت باطل میشه کلا ؟؟؟
و آیا بدون وقت گرفتن معاینه انجام میدن ؟

سلام هييييچ مشكلي پيش نمياد چون هيچ توجهي به وقت شما نميشه. هر ساعتي بريد مهم نيست. فقط آخر وقتشون نباشه.

مرسی دوست عزیز.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
سایت دوباره اطلاعیه به تاریخ 17 جون داده که بیش از 100 کارشناس 24 ساعته و هفت روز هفته برای حل این مشکل فعالیت می کنند و ظاهرا مشکل سخت افزاری بوده که سفارتهای صادرکننده ویزا را در پروسس و ارسال اطلاعات دچار مشکل کرده .تا پایان هفته قبل اکثرمصاحبه ها انجام شده و ویزا هم گرفتند و در این هفته خیلی ها مصاحبه شان تغییرکرده و بهرحال ما در روز 50.000 تقاضاکننده را هندل می کنیم. خیلی از متقاضیان که برنامه سفر فوری نداشته و ویزاهایشان را دریافت می کنند.ضمنا دوباره گفته که تا هفته دیگر بعید هست مشکل برطرف شود.
بهرحال تغییر مثبت این پیام اینکه دیگر حرفی از تغییر مصاحبه ها بجز آنچه در بالا گفتم نزده احتمالا دیروز هم تغییر مصاحبه افرادی که تاریخ مصاحبه شان در همین بازه زمانی که سیستم خرابه بوده و انشا الله شامل حال دوستانی که در آینده مصاحبه دارند نشود. امیدوارم دوستان منتظرمون هم زودتر ویزاشونو بگیرند.برای هم انرژی مثبت بفرستیم .
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
بچه ها یه نفر بیاد یه خبر خوب بده همه تایپیکا اساسی خلوته
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ریحانا ، shayan seyfi ، shahin2737 ، bahar101 ، ican2015
فعلا که هیچ جا خبری نیست
نه نامه دومی نه آپدیتی ....
فعلا درگیر برطرف کردن مشکلات سخت افزاری سایت هستن
احتمالا از دوشنبه باید منتظر باشیم
فقط موندم تا دوشنبه چیکار کنیم من که مدام این صفحه ها را دارم رفرش میکنم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: mbsamani ، مهدی هژ ، bahar101 ، ریحانا ، shayan seyfi ، Memolk
اين مشكل فني بد جور اعصاب همه رو خراب كرده،بعد از اون همه انتظار تا ما كارنت شديم. سيستم ها خراب شدن
تشکر کنندگان: مهدی هژ ، bahar101 ، ریحانا ، Memolk
(2015-06-18 ساعت 10:59)sinapco نوشته:  اين مشكل فني بد جور اعصاب همه رو خراب كرده،بعد از اون همه انتظار تا ما كارنت شديم. سيستم ها خراب شدن

سلام
نگران نباشد. بسياري از دوستان 16 و 17 جون آپديت شدن. يعني مشكل حل شده و يا در بدبينانه ترين حالت حداكثر تا يكهفته در همه سفارتخانه ها حل ميشه.
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: mbsamani ، shayan seyfi ، sinapco ، nimanoush ، bahar101 ، Macy
یکی هم نمیاد سفرنامه بزاره ببینیم این هفته چی شده. همه احتمالا منتظر و خسته اند .
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: sinapco ، mbsamani ، bahar101 ، shayan seyfi ، Memolk
دوستان اونایی که برای آگوست کارنت شدن میشه بیان باهم منتطر باشیم؟
خیلی دوست دارم بدونم چند نفریم؟
میشه دوستان ۶۸۵۰ تا ۷۶۵۰ این پست منو لایک کنن باهم آشنا بشیم؟
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: areb1356 ، mohammad_sepah ، shayan seyfi ، nimanoush ، w5gf ، farzad.ch ، Macy ، parastoo23 ، mbsamani ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 18:37)Manamehr نوشته:  دوستان اونایی که برای آگوست کارنت شدن میشه بیان باهم منتطر باشیم؟

سلام.
با هم منتظر بمونیم زودتر میگذره؟ Cool
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، ریحانا ، bahar101
(2015-06-18 ساعت 18:41)areb1356 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 18:37)Manamehr نوشته:  دوستان اونایی که برای آگوست کارنت شدن میشه بیان باهم منتطر باشیم؟

سلام.
با هم منتظر بمونیم زودتر میگذره؟ Cool
بنطر من آره
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: areb1356 ، shayan seyfi ، mbsamani ، bahar101 ، hamed shayan ، منصوری
دوستان تاريخ مصاحبه كسي عوض شده؟
تشکر کنندگان:
سلام،چطور باید اطلاع پیدا کنیم که تاریخ مصآحبه تغییر کرده؟ آیا ایمیل برامون میاد؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان