موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 12:38)ebrahim1e نوشته: (2015-06-21 ساعت 07:58)khalilkhah نوشته: (2015-06-20 ساعت 23:48)mbsamani نوشته: (2015-06-20 ساعت 22:54)ben123 نوشته: (2015-06-20 ساعت 22:49)mbsamani نوشته: فقط باید تا آخر سپتامبر ویزا رو بگیرین و تا قبل از انقضا تاریخ ویزا ورود به آمریکا بزنید. امکانش هست شما ویزا رو سپتامبر بگیرین ولی ویزاتون ۶ ماه اعتبار داشته باشه.
خیلی خوبه
اینجور که توو این مدت کیس خودتون و بچه های سایت که کلیرنس خوردن رو دیدین میانگین زمان کلیرنس افراد حدودا چقدر بوده تا کلیر بشن و ویزا بگیرن؟
خیلی بستگی به کیس داره اما یه نگاهی به منتظرسرا۲۰۱۵ بندازی خیلی چیزا دستت میاد
http://www.mohajersara.com/thread-7091-post-550749.html
http://montazersara.net/consular.php?location=ankara
کلیرنس برای کیسهای بالا که دیرتر به مصاحبه میرن کوتاه تر میشه.
در واقع اگر بخواهیم دقیق بیان کنیم کیس هایی که توی ماه های اولیه به مصاحبه می روند به دلیل آنکه زمان بیشتری برای کلیرنس شدن دارند غالب آنها کلیر می شوند منتهی برخی در سه تا چهار ماه و اقلیتی در ۶ تا ۷ ماه بدین خاطر به نظر می رسد چک امنیتی طولانی تری دارند, ولی کیس هایی که مدت زمان کمتری برای کلیرنس دارند فقط تعداد کمتری کلیرنس می شوند لذا به نظر می رسد که زمان کلیرنس آنها کوتاه تر است.
اگر منظورتون کلیر شدن هست که اشتباه دارید می فرمایید چون خود خانم سارا گرو توی دو برنامه ای که آمدند هم شبکه TMTV و هم شبکه VOA اعلام فرمودند که ماههای آخر تعداد کارمندانی که روی پرونده ها کار می کنند افزایش می یابد و بالطبع زمان کلیر شدن افراد کوتاه می شود. پس خاهشا نظرات شخصی را بیان نکنید و انرژی منفی ندهید. با تشکر
نکته دوم شما فراموش نکنید که قرار نیست همه افراد ویزا بگیرند و اصلا این برنامه کلیرنس برای حذف کردن افراد مشکل دار است و دولت یو اس اجازه نخواهد داد افراد مورد دار وارد آنجا شوند پس طبیعی است که یک سری افراد هیچگاه کلیر نشوند و آن افراد خودشان بهتر از هر کسی به این موضوع واقف هستند.
بحث نظر منفی نیست و بحث واقعیت آماریه, خانم گروه هم گفته 6 هفته درصورتی که ما حالا بالای هشت ماه هم داریم, همین حالا هم بیش از 800 نفر در چک هستند و تقریبا 60 تا 70 درصد چک امنیتی دنیا مربوط به ایران است. حال اینکه فکر می کنی در چند ماه باقی مانده همه ویزا می گیرند. این آرزوی همه است, ولی خواهشنا فراموش نکن که آرزو با واقعیت همیشه منطبق نیست
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 13:10)khalilkhah نوشته: (2015-06-21 ساعت 12:38)ebrahim1e نوشته: (2015-06-21 ساعت 07:58)khalilkhah نوشته: (2015-06-20 ساعت 23:48)mbsamani نوشته: (2015-06-20 ساعت 22:54)ben123 نوشته: خیلی خوبه
اینجور که توو این مدت کیس خودتون و بچه های سایت که کلیرنس خوردن رو دیدین میانگین زمان کلیرنس افراد حدودا چقدر بوده تا کلیر بشن و ویزا بگیرن؟
خیلی بستگی به کیس داره اما یه نگاهی به منتظرسرا۲۰۱۵ بندازی خیلی چیزا دستت میاد
http://www.mohajersara.com/thread-7091-post-550749.html
http://montazersara.net/consular.php?location=ankara
کلیرنس برای کیسهای بالا که دیرتر به مصاحبه میرن کوتاه تر میشه.
در واقع اگر بخواهیم دقیق بیان کنیم کیس هایی که توی ماه های اولیه به مصاحبه می روند به دلیل آنکه زمان بیشتری برای کلیرنس شدن دارند غالب آنها کلیر می شوند منتهی برخی در سه تا چهار ماه و اقلیتی در ۶ تا ۷ ماه بدین خاطر به نظر می رسد چک امنیتی طولانی تری دارند, ولی کیس هایی که مدت زمان کمتری برای کلیرنس دارند فقط تعداد کمتری کلیرنس می شوند لذا به نظر می رسد که زمان کلیرنس آنها کوتاه تر است.
اگر منظورتون کلیر شدن هست که اشتباه دارید می فرمایید چون خود خانم سارا گرو توی دو برنامه ای که آمدند هم شبکه TMTV و هم شبکه VOA اعلام فرمودند که ماههای آخر تعداد کارمندانی که روی پرونده ها کار می کنند افزایش می یابد و بالطبع زمان کلیر شدن افراد کوتاه می شود. پس خاهشا نظرات شخصی را بیان نکنید و انرژی منفی ندهید. با تشکر
نکته دوم شما فراموش نکنید که قرار نیست همه افراد ویزا بگیرند و اصلا این برنامه کلیرنس برای حذف کردن افراد مشکل دار است و دولت یو اس اجازه نخواهد داد افراد مورد دار وارد آنجا شوند پس طبیعی است که یک سری افراد هیچگاه کلیر نشوند و آن افراد خودشان بهتر از هر کسی به این موضوع واقف هستند.
بحث نظر منفی نیست و بحث واقعیت آماریه, خانم گروه هم گفته ۶ هفته درصورتی که ما حالا بالای هشت ماه هم داریم, همین حالا هم بیش از 800 نفر در چک هستند و تقریبا 60 تا 70 درصد چک امنیتی دنیا مربوط به ایران است. حال اینکه فکر می کنی در چند ماه باقی مانده همه ویزا می گیرند. این آرزوی همه است, ولی خواهشنا فراموش نکن که آرزو با واقعیت همیشه منطبق نیست
آرزوی منم اینه که همه ویزا بگیرند برای همینه که جسارت کردم و جواب شما را دادم. اما من خوب یادمه خانم گرو گفت کلیرنس 3، 4 یا 5 هفته طول میکشه حتی از کلمه انشالله هم استفاده کرد.
موفق باشید و سربلند
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من زمان مصاحبم هفته اول جولاي است. يك روز پس از دريافت مداركم توسط سفارت يكبار ديگر آپديت شدم در فايل سيس.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 13:57)ican2015 نوشته: سلام دوستان
من زمان مصاحبم هفته اول جولاي است. يك روز پس از دريافت مداركم توسط سفارت يكبار ديگر آپديت شدم در فايل سيس.
سلام دوست عزیز، شما ایمیل زدین برای تایید رسیدن مدارکتون؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من متوجه نمیشم که کدوم سایت رو باید چک کنیم که ببینیم کیسمون آپدیت شده یا نه؟همون سایت ثبت نامه؟(dv lottery.state. gov )
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-21 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-21 ساعت 15:25 توسط آزاده_امین.)
(2015-06-21 ساعت 15:18)maryamg نوشته: با سلام من متوجه نمیشم که کدوم سایت رو باید چک کنیم که ببینیم کیسمون آپدیت شده یا نه؟همون سایت ثبت نامه؟(dv lottery.state. gov )
سلام، شما این سایت رو باید چک کنین، کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش وارد میکنین و وضعیت کیستون رومیبینین
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 15:24)آزاده_امین نوشته: (2015-06-21 ساعت 15:18)maryamg نوشته: با سلام من متوجه نمیشم که کدوم سایت رو باید چک کنیم که ببینیم کیسمون آپدیت شده یا نه؟همون سایت ثبت نامه؟(dv lottery.state. gov )
سلام، شما این سایت رو باید چک کنین، کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش وارد میکنین و وضعیت کیستون رومیبینین
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
ببخشید الان که هنوز نامه دوم نیومده هم آپ دیت میشیم یا نه؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها عكس باارايش اشكال نداره ؟!
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آغازهفته آپ هاي طلايي و كليرها را تبريك عرض ميكنم.