کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
بچه ها داشتم سفر نامه های ایروان 2013 رو می خوندم به یه امضا بر خوردم که جهت تقویت روحیه می خوام بزارم ایشالا که روند کلیر ها همینجوری سریع بشه در ماه های آخر یعنی کلی امیدوارم شدم .....

c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(۱۰آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: ۷نوامبر، آرامکس❤ ۲نفر❤ تاريخ كارنت شدن:۱۰مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: bahar101 ، آزاده_امین ، farzad.ch ، ican2015 ، areb1356 ، sayat ، Hamraaz Jng
(2015-06-22 ساعت 09:21)ARSAMNEW نوشته:  بچه ها داشتم سفر نامه های ایروان ۲۰۱۳ رو می خوندم به یه امضا بر خوردم که جهت تقویت روحیه می خوام بزارم ایشالا که روند کلیر ها همینجوری سریع بشه در ماه های آخر یعنی کلی امیدوارم شدم .....

مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل

جالبه که فاصله نامه دوم تا مصاحبه فقط 7 روز است
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، ican2015 ، ed2008 ، Hamraaz Jng
(2015-06-22 ساعت 09:29)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 09:21)ARSAMNEW نوشته:  بچه ها داشتم سفر نامه های ایروان ۲۰۱۳ رو می خوندم به یه امضا بر خوردم که جهت تقویت روحیه می خوام بزارم ایشالا که روند کلیر ها همینجوری سریع بشه در ماه های آخر یعنی کلی امیدوارم شدم .....

جالبه که فاصله نامه دوم تا مصاحبه فقط ۷ روز است

البته منظورتون فکنم فاصه اعلام کارنتی تا دریافت نامه دوم هست . مصاحبه 8جولای بوده....
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، آزاده_امین ، ican2015
فکر کنم امروز نامه دوما بیاد.TongueRolleyes
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: bahar101 ، ARSAMNEW ، ican2015 ، areb1356 ، nimanoush ، Hamraaz Jng
(2015-06-22 ساعت 12:08)farzad.ch نوشته:  فکر کنم امروز نامه دوما بیاد.TongueRolleyes

دوستان نگران نامه دوم نباشيد اصلا.اگه كارنت شدين حتما نامه دوم مياد.من خودم جزو كارنتياى جولاى بودم از وقتى كه ايميل واسم اومد تا اينكه نامه دومم بياد حدود ٢٠ روزى طول كشيد در صورتى كه واسه خيلى از كارنتياى جولاى همون اول نامه اومد واسه خيليا مثه من نه.ولى يه راه بهتون پيشنهاد ميكنم اگه عجله دارين و اگه ايميل واستون اومده.زنگ بزنين به كنسولگرى.شمارش تو نامه اولتونم هست.به سفارت زنگ نزنينا.به كنسولگرى ا م ر ي ك ا.با موبايل هم زنگ بزنين چون هزينه خيلى كمترى داره واسه تماس با ا م ر ي ك ا. يه كوچولو انگليسيتون خوب باشه حله. ازتون كيس نامبر ميخواد اسمتون تاريخ تولد و بعدش تاريخ و محل مصاحبتونو ميگه.
تشکر کنندگان: farzad.ch ، hamed shayan ، bahar101 ، AliReza.Sh
(2015-06-22 ساعت 14:49)mojtabatavana نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 12:08)farzad.ch نوشته:  فکر کنم امروز نامه دوما بیاد.TongueRolleyes

دوستان نگران نامه دوم نباشيد اصلا.اگه كارنت شدين حتما نامه دوم مياد.من خودم جزو كارنتياى جولاى بودم از وقتى كه ايميل واسم اومد تا اينكه نامه دومم بياد حدود ٢٠ روزى طول كشيد در صورتى كه واسه خيلى از كارنتياى جولاى همون اول نامه اومد واسه خيليا مثه من نه.ولى يه راه بهتون پيشنهاد ميكنم اگه عجله دارين و اگه ايميل واستون اومده.زنگ بزنين به كنسولگرى.شمارش تو نامه اولتونم هست.به سفارت زنگ نزنينا.به كنسولگرى ا م ر ي ك ا.با موبايل هم زنگ بزنين چون هزينه خيلى كمترى داره واسه تماس با ا م ر ي ك ا. يه كوچولو انگليسيتون خوب باشه حله. ازتون كيس نامبر ميخواد اسمتون تاريخ تولد و بعدش تاريخ و محل مصاحبتونو ميگه.

سلام
برای من هنوز ایمیل هم نیومده واسه کسی ایمیل اومده که چه تاریخی مصاحبه داره؟؟؟؟؟؟
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 15:18)ebrahim1e نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 14:49)mojtabatavana نوشته:  

سلام
برای من هنوز ایمیل هم نیومده واسه کسی ایمیل اومده که چه تاریخی مصاحبه داره؟؟؟؟؟؟
سلام
لطفا اولین کسی که ایمیل یا نامه دوم گرفت اطلاع رسانی کنه
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ican2015 ، shayan seyfi ، hamed shayan ، bahar101 ، mbsamani
ایشالا امشب نامه دوم میاد دیگه؟؟؟؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان: mbsamani ، Hamraaz Jng
ایشالا... ما هم همه منتظریم . 12 روز شد دیگه....
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: mbsamani ، bahar101 ، shayan seyfi
(2015-06-22 ساعت 18:31)mohammad_sepah نوشته:  ایشالا... ما هم همه منتظریم . 12 روز شد دیگه....

امکانش هست مثل ماه پیش باشه، نامه مارو ۳۰ می جایگزین کردن
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mohammad_sepah ، bahar101 ، shayan seyfi
(2015-06-22 ساعت 18:58)babisondes نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 18:31)mohammad_sepah نوشته:  ایشالا... ما هم همه منتظریم . 12 روز شد دیگه....

آخه شما گویا ایمیل براتون اومده بود ولی نامه دومتون دیر جایگزین شد (که اونم فکر کنم به خاطر اعلام نتایج 2016 بود) ولی ما هنوز نه نامه ای گرفتیم نه ایمیلی..
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: bahar101 ، shayan seyfi
(2015-06-22 ساعت 19:03)mohammad_sepah نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 18:58)babisondes نوشته:  

آخه شما گویا ایمیل براتون اومده بود ولی نامه دومتون دیر جایگزین شد (که اونم فکر کنم به خاطر اعلام نتایج ۲۰۱۶ بود) ولی ما هنوز نه نامه ای گرفتیم نه ایمیلی..

زیاد به اینچیزا فکر نکن ، من کمتر از ۲ هفته مونده مصاحبم دارم دیوانه میشم ، شما هم بزودی در مرحله دیوانگی قرار میگیریSmileBig GrinWink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mohammad_sepah ، bahar101 ، Macy ، shayan seyfi ، ARSAMNEW ، Hamraaz Jng
مثل اینکه امشب خبری از ایمیل نیست
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: bahar101 ، mbsamani
نامه بیااااااااا
بیاااااااا
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: bahar101 ، shayan seyfi ، Macy ، Hamraaz Jng
دوستان كسي هست ايميل نامه ي دوم رو دريافت كرده باشه؟
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، areb1356 ، bahar101 ، ican2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان