کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-23 ساعت 09:32)Hamraaz Jng نوشته:  منم تو سایت In transit شدم ولی نامه دوم جایگزین نامه اول نشده ! Sad
یعنی چقدر دیگه نامه دوم جایگزین نامه اول میشه ؟

به زودی- مبارک باشه

ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، ican2015 ، p00ya2001 ، bahar101
دوستان درانتظار نامه دوم
لطفا صبرکنید تا صفحه READY بشه و دو سه روز بگذره بعد اگر خواستید برنامه ریزی سفرکنید چون تجربه اش راداشتم که کی سی سی یک تاریخ مصاحبه داده ولی وقتی پرونده ام برای سفارت رفته سفارت تغییر تاریخ را پیشنهاد داده پس حتما تا دو سه روز بعد از READy شدن در سایت، دست نگهدارید و بعد با دکتر هماهنگ کنید و بقیه برنامه های سفرتون را بچینید.
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-06-23 ساعت 09:44)ریحانا نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 09:32)Hamraaz Jng نوشته:  منم تو سایت In transit شدم ولی نامه دوم جایگزین نامه اول نشده ! Sad

به زودی- مبارک باشه

یعنی امروز فردا میاد یا باید 1 هفته ای دیگه صب کنم ؟ Rolleyes
در ضمن ممنون از راهنماییتون Wink
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان: ican2015 ، ریحانا ، p00ya2001 ، bahar101
خبر 22 جون هم گفته که تمام سرورها بنظر میرسد به حالت پایدار رسیدند تعداد زیادی از کیس ها ی درانتظار برای کلیر وجود دارد اما پیشرفت خوبی انجام شده و اکثر مصاحبه ها انجام و پرینت بعضی ویزاها بطور معمول تا پایان هفته قبل انجام شده است.
در حال حل مشکلات سیستمی هستند و پروسس اطلاعات بیومتریک بطورکامل بازیابی نشده و از نیمه شب (الان شروع شده)، حدود نیمی از حجم ویزاهای غیرمهاجرتی کل دنیا انجام شده و سخت تلاش می کنند تا در این هفته بطورکامل اصلاح شود.Big Grin
سفرنامه من
تشکر کنندگان: farzad.ch ، p00ya2001 ، ican2015 ، bahar101 ، mel ، mohammad_sepah
(2015-06-23 ساعت 10:01)Hamraaz Jng نوشته:  

به زودی- مبارک باشه

یعنی امروز فردا میاد یا باید ۱ هفته ای دیگه صب کنم ؟ Rolleyes
از امروز ساعت ۴ به بعد چک کنید همین یکی دو روزه باید بیاد 
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، farzad.ch ، ican2015 ، bahar101
سلام دوستان
ما هم in transit شدیم
معنیش اینه که بزودی نامه یا ایمیلش میاد آیا؟!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ican2015 ، HERMES7 ، bahar101 ، mel ، mohammad_sepah ، parastoo23 ، AliReza.Sh ، Hamraaz Jng
(2015-06-23 ساعت 10:17)ریحانا نوشته:  

به زودی- مبارک باشه

ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، ریحانا ، ican2015 ، bahar101
(2015-06-23 ساعت 10:18)Manamehr نوشته:  سلام دوستان
ما هم in transit شدیم
معنیش اینه که بزودی نامه یا ایمیلش میاد آیا؟!

بببببببببله
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Manamehr ، Hamraaz Jng ، HERMES7 ، ican2015 ، bahar101
(2015-06-23 ساعت 10:17)ریحانا نوشته:  

به زودی- مبارک باشه

آها !
اکی مچکرم Wink
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان: ریحانا ، ican2015 ، bahar101
(2015-06-23 ساعت 10:15)ریحانا نوشته:  خبر 22 جون هم گفته که تمام سرورها بنظر میرسد به حالت پایدار رسیدند تعداد زیادی از کیس ها ی درانتظار برای کلیر وجود دارد اما پیشرفت خوبی انجام شده و اکثر مصاحبه ها انجام و پرینت بعضی ویزاها بطور معمول تا پایان هفته قبل انجام شده است.
در حال حل مشکلات سیستمی هستند و پروسس اطلاعات بیومتریک بطورکامل بازیابی نشده و از نیمه شب (الان شروع شده)، حدود نیمی از حجم ویزاهای غیرمهاجرتی کل دنیا انجام شده و سخت تلاش می کنند تا در این هفته بطورکامل اصلاح شود.Big Grin

این خبرو کجا خوندی ریحانا خانوم ؟
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101
خبر اینجاست:http://travel.state.gov/content/travel/english/news/technological-systems-issue.html
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ریحانا ، ican2015 ، bahar101
سلام
ما هم این ترنزیت شدیم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: ریحانا ، ican2015 ، Macy ، bahar101 ، parastoo23
ما هم اين ترنزيت شديم ?
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: ریحانا ، ican2015 ، HERMES7 ، bahar101 ، mel ، parastoo23
(2015-06-23 ساعت 10:39)farzad.ch نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 10:15)ریحانا نوشته:  خبر 22 جون هم گفته که تمام سرورها بنظر میرسد به حالت پایدار رسیدند تعداد زیادی از کیس ها ی درانتظار برای کلیر وجود دارد اما پیشرفت خوبی انجام شده و اکثر مصاحبه ها انجام و پرینت بعضی ویزاها بطور معمول تا پایان هفته قبل انجام شده است.

این خبرو کجا خوندی ریحانا خانوم ؟

http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
سفرنامه من
تشکر کنندگان: bahar101
سلام
چه روز خوبي خدا را شكر در همه تاپيك ها دوباره اميد برقرار شد. خدا را شكر.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان