کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
میگم ما که دیروز ready شدیم چند روز بعد نامه میاد یعنی بیشتر از دو روز طول میکشه ]
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 23:58)ebrahim1e نوشته:  سلام دوستان
من از همین الان دارم کارای هتل و بلیط و این کارا را انجام میدم و اطلاعات کسب می کنم
اکه کسی راه مناسبی واسه رزرو هتل داشت یا شماره ای چیزی اعلام کنه تا بقیه هم استفاده کنن
ممنون

من دارم از طریق سایت booking.com میگردم موارد خوبی هم هست که قیمت مناسبه و رویوها هم خوبن.

(2015-06-25 ساعت 10:06)مهدی هژ نوشته:  میگم ما که دیروز ready شدیم چند روز بعد نامه میاد یعنی بیشتر از دو روز طول میکشه ]

زنگ بزنید بپرسید خودتونو راحت کنید.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101 ، مهدی هژ ، ebrahim1e
Exclamation 
(2015-06-25 ساعت 10:55)Manamehr نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:58)ebrahim1e نوشته:  سلام دوستان
من از همین الان دارم کارای هتل و بلیط و این کارا را انجام میدم و اطلاعات کسب می کنم
اکه کسی راه مناسبی واسه رزرو هتل داشت یا شماره ای چیزی اعلام کنه تا بقیه هم استفاده کنن
ممنون
من دارم از طریق سایت booking.com میگردم موارد خوبی هم هست که قیمت مناسبه و رویوها هم خوبن.

(2015-06-25 ساعت 10:06)مهدی هژ نوشته:  میگم ما که دیروز ready شدیم چند روز بعد نامه میاد یعنی بیشتر از دو روز طول میکشه ]
زنگ بزنید بپرسید خودتونو راحت کنید.

همین چند روز پیش یکی از دوستان که متأسفانه نام کاربری ش رو یادم نیست یه سایت معرفی کردن برای پیدا کردن محل اقامت: https://www.airbnb.com/
من همون موقع رفتم چک کردم، خیلی جالب به نظر می رسید. دیگه نمیدونم به درد ماها میخوره یا نه. البته توی دو سه کامنت بعدش یادمه یکی دیگه از دوستان گفته بود که از ایران نمیشه Book کرد و اینا. ببخشید دیگه دقیق یادم نیست. Sad
فقط لطفاً اگه کسی از این سایت اطلاعاتی کسب کرد ما رو هم در جریان بذاره. ممنون از همگی و پایدار باشید. Tongue
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: bahar101 ، hamed shayan
ممنون از اطلاعات خوبتون

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-25 ساعت 09:35)مهدی هژ نوشته:  بچه ها عجله نکنید برا گرفتن بلیت چون برا بچه های دیگه پیش امده که تاریخ مصاحبشون عقب و جلو شده . عجله نکنید

یعنی امکان داره بعد از نامه دوم هم تاریخ رو عوض کنند؟
تشکر کنندگان:
بچه ها 16 اگوست ارمنستان جشنواره عسل و توت هست 12 و 11 اگوست هم جشنواره دیگه ایه مربوط به سال نوی قدیمی

ببخشید ببخشید فکر کردم تو تایپیک ارمنستانم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

(2015-06-24 ساعت 18:10)hamidrkh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:07)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

به لینک زیر برید، بعد از اینکه وارد شدید، بالای صفحه میبینیدش:

ceac.state.gov/IV/Login.aspx

من هنوز ready نشدم in transit هستم ولی این لیکن رو که رفتم ابوظبی زده یعنی همین محل مصاحبه مونه؟
(2015-06-25 ساعت 13:01)hamed shayan نوشته:  دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته

اين كه ميگن حساب قدیمی یعنی تاریخ افتتاح حسابتون قدیمی باشه حداقل 2 تا 3 سال پیش البته خیلی مهم نیست ولی اگر مال سال جاری نباشه بهتره
تاریخ موجودی و نامه ی تمکن رو باید یک ماه مونده به مصاحبه بگیرید
اونم بهتره یک ماه تا 15 روز مونده به مصاحبه باشه
اجازه بدین تاریخ مصاحبه دقیق مشخص بشه بعد نامه تمکن رو بگیرید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: bahar101 ، hamed shayan
بعيد ميدونم كه بعد از نامه دوم بخوان تاريخ رو عوض كنن!!!

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان:
(2015-06-25 ساعت 12:57)مهدی هژ نوشته:  بچه ها 16 اگوست ارمنستان جشنواره عسل و توت هست 12 و 11 اگوست هم جشنواره دیگه ایه مربوط به سال نوی قدیمی

ببخشید ببخشید فکر کردم تو تایپیک ارمنستانم
دوست عزیز حالا که شما نوشتید منم سوالم رو می پرسم . یعنی تعطیلی هست یا اینکه واسه اطلاع رسانی جشنواره ها گفتید؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز ممنون از اطلاعاتي كه قرار ميديد سوال داشتم در خصوص اينكه خوندم در يك تاپيك كه اگر شخصي ويزاي يك ضرب بگيره و نفر دوم چك بخوره و نهايتا مثلا يك ماه بعد كلير بشه مي تونند يكيشون وكالت نامه داشته باشه و يك نفر براي گرفتن هر دو ويزا بره اين نحوه گرفتن وكالت نامه به چه صورته در ايران ميشه گرفت؟؟؟ ترجمش كرد؟؟؟ و عنوان وكالت نامش چيه؟؟؟؟؟
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان:
فکر می کنم اگر شخصی غیر از افرادی که در کیس هستند بخواهد ویزا را دریافت کند نیاز به وکالت نامه دارد افراد همان کیس بدون وکالتنامه می توانند دریافت کنند. باز هم تحقیق فرمایید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-06-25 ساعت 13:03)parsa84 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:10)hamidrkh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:07)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

به لینک زیر برید، بعد از اینکه وارد شدید، بالای صفحه میبینیدش:

ceac.state.gov/IV/Login.aspx

من هنوز ready نشدم in transit هستم ولی این لیکن رو که رفتم ابوظبی زده یعنی همین محل مصاحبه مونه؟
به احتمال بسیار زیاد بله دوست عزیز

(2015-06-25 ساعت 13:09)Aghaman نوشته:  
(2015-06-25 ساعت 13:01)hamed shayan نوشته:  دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته

اين كه ميگن حساب قدیمی یعنی تاریخ افتتاح حسابتون قدیمی باشه حداقل ۲ تا ۳ سال پیش البته خیلی مهم نیست ولی اگر مال سال جاری نباشه بهتره
تاریخ موجودی و نامه ی تمکن رو باید یک ماه مونده به مصاحبه بگیرید
اونم بهتره یک ماه تا 15 روز مونده به مصاحبه باشه
اجازه بدین تاریخ مصاحبه دقیق مشخص بشه بعد نامه تمکن رو بگیرید
جناب aghaman بسیار ممنونم از پاسخ.پاینده باشید

تشکر کنندگان: bahar101 ، Aghaman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان