موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 00:51)camel_60 نوشته: سلام دوستان من ۸ تیر ساعت ۸ صبح با پرواز ماهان با خانومم پرواز دارم به سمت ابوظبی 11تیر هم مصاحبه دارم
هتل هم تو دوبی برای ۱۰ شب و11 روز گرفتم به نام هتل می فر
کسی هست تو این تایم بگه.
دوست عزیز میشه بدونم چرا همون ابوظبی هتل نگرفتید؟ چون ما هم حدود ۱ ماه دیگه مصاحبه داریم. بخاطر هزینه هاس یا دل بخواهی؟
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کیس های ابوظبی هنوز In Transit هستن؟ چرااااااااااااااا؟
پس این نامه دوم کجاست؟
دیگه حوصله نداریممممممممممممم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 16:39)hamed shayan نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:09)Aghaman نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:01)hamed shayan نوشته: دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته
اين كه ميگن حساب قدیمی یعنی تاریخ افتتاح حسابتون قدیمی باشه حداقل ۲ تا ۳ سال پیش البته خیلی مهم نیست ولی اگر مال سال جاری نباشه بهتره
تاریخ موجودی و نامه ی تمکن رو باید یک ماه مونده به مصاحبه بگیرید
اونم بهتره یک ماه تا 15 روز مونده به مصاحبه باشه
اجازه بدین تاریخ مصاحبه دقیق مشخص بشه بعد نامه تمکن رو بگیرید
جناب aghaman بسیار ممنونم از پاسخ.پاینده باشید
دوستانی که میگن نامه تمکن یک ماه مونده به حساب باشه بهتره دلیلشون چیه؟ اگر منظورتون این است که نشان بدید ان پول یک ماه در حسابتان است موافقم در غیر اینصورت بهتر است که نامه تمکن به روزترین حالت ممکن باشد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-25 ساعت 19:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-25 ساعت 19:56 توسط Aghaman.)
(2015-06-25 ساعت 19:41)houshym نوشته: (2015-06-25 ساعت 16:39)hamed shayan نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:09)Aghaman نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:01)hamed shayan نوشته: دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته
اين كه ميگن حساب قدیمی یعنی تاریخ افتتاح حسابتون قدیمی باشه حداقل ۲ تا ۳ سال پیش البته خیلی مهم نیست ولی اگر مال سال جاری نباشه بهتره
دوستانی که میگن نامه تمکن یک ماه مونده به حساب باشه بهتره دلیلشون چیه؟ اگر منظورتون این است که نشان بدید ان پول یک ماه در حسابتان است موافقم در غیر اینصورت بهتر است که نامه تمکن به روزترین حالت ممکن باشد
??????????????????????????????????????
این نامه ، نامه ی موجودی حساب است یعنی قطعا ارتباطی به اینکه نشان دهد یکماه پول توی حساب است ندارد .
طبعا هرچه این نامه به مصاحبه نزدیکتر باشد قبول موجود بودن این پول در حساب متقاضی برای سفارت بیشتر است
اینکه گفته میشود یکماه برای این است که فاصله ی گرفتن این نامه از زمان مصاحبه بیشتر از یکماه نشود ( تا باور آن برای سفارت بیشتر باشد البته بودن دوستانی که دو ماه جلوتر هم گرفتند و مشکلی پیش نیامده است )حالا این که کمتر شود نه تنها ضرری ندارد بلکه بهتر هم هست ولیکن چون بیشترین حجم مصاحبه شونده ها مربوط به آنکارا میباشند و باید مدارک خود را قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنند پس بهتر است که نهایتا تا 15 روز مانده به مصاحبه یا اندکی بیشتر و کمتر نامه را بگیرند ضمنا چون مساله بانکی و نامه نوشتن و احتمال انواع خطاهای انسانی و غیر انسانی هم وجود دارد پیشنهاد میشود دیگر 15 روز مانده به مصاحبه گرفته شود حتی اگر سفارت مورد نظر آنکارا نباشد
حالا این که منظور شما از به روز ترین چیه متاسفانه من خیلی متوجه نشدم
ببخشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 19:54)Aghaman نوشته: (2015-06-25 ساعت 19:41)houshym نوشته: (2015-06-25 ساعت 16:39)hamed shayan نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:09)Aghaman نوشته: (2015-06-25 ساعت 13:01)hamed shayan نوشته: دوستان عزیز لطفا یه راهنمایی کنید من امروز موجودی بانکی رو به مبلغ صدو ده میلیون برای دو نفر بخ حساب بانک ملی واریز کردم .حالا نامه تمکن مالی رو چه وقت بگیرم بهتره؟ احتمالا مصاحبه هم اواسطآگوست باشه .البته با توجه به کیس نامبرم.خیلی ممنون.البته برخی دوستان میگن اگه حساب قدیمی باشه بهتره وبرخی میگن یک ماه مونده به مصاحبه بهتره.نمیدونم کدامش درسته
??????????????????????????????????????
این نامه ، نامه ی موجودی حساب است یعنی قطعا ارتباطی به اینکه نشان دهد یکماه پول توی حساب است ندارد .
طبعا هرچه این نامه به مصاحبه نزدیکتر باشد قبول موجود بودن این پول در حساب متقاضی برای سفارت بیشتر است
اینکه گفته میشود یکماه برای این است که فاصله ی گرفتن این نامه از زمان مصاحبه بیشتر از یکماه نشود ( تا باور آن برای سفارت بیشتر باشد البته بودن دوستانی که دو ماه جلوتر هم گرفتند و مشکلی پیش نیامده است )حالا این که کمتر شود نه تنها ضرری ندارد بلکه بهتر هم هست ولیکن چون بیشترین حجم مصاحبه شونده ها مربوط به آنکارا میباشند و باید مدارک خود را قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنند پس بهتر است که نهایتا تا 15 روز مانده به مصاحبه یا اندکی بیشتر و کمتر نامه را بگیرند ضمنا چون مساله بانکی و نامه نوشتن و احتمال انواع خطاهای انسانی و غیر انسانی هم وجود دارد پیشنهاد میشود دیگر 15 روز مانده به مصاحبه گرفته شود حتی اگر سفارت مورد نظر آنکارا نباشد
حالا این که منظور شما از به روز ترین چیه متاسفانه من خیلی متوجه نشدم
ببخشید
منظورم از به روزترین این است که هر چه این زمان به مصاحبه نزدیکتر باشه برای سفارت بهتر است تا جایی که من تجربه دارم اگر فرض کنیم که یک نفر در 30 تیر مصاحبه دارد بهتر است از الان مبلغ را بگذارد و از طرفی تا جای ممکن مثلا به جای 20 ام مثلا 25 بگیرد
کلا منظورم این است که انها احساس تمکن از نامه شما بگیرند.
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
طبق گفته خود State Department سه چهارم سفارتها و کنسولگری ها به سیستم صدور ویزا دوباره وصل شدن و الان ویزا صادر میکنن، آنکارا و ایروان جز اینا بودن. ابوظبی جز اون یک چهارمی هست که هنوز کامل وصل نشده و خیلی زود میشه، برای همین کیس ها با اینکه مصاحبشون معلوم شده هنوز پشت خط سیستم سفارت موندن، و زده in transit. تا موقعی که همه سفارتها تو دنیا راه نیفتن از نامه دوم خبری نیست، امکان داره فردا شبم نشه و بره برای دوشنبه یا بعدش.
اونایی که هنوز نمیدونن روز مصاحبه رو مثل من و خیلیا دیگه زنگ بزنن KCC.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 22:15)psms نوشته: (2015-06-25 ساعت 00:15)مهدی هژ نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:58)ebrahim1e نوشته: سلام دوستان
من از همین الان دارم کارای هتل و بلیط و این کارا را انجام میدم و اطلاعات کسب می کنم
اکه کسی راه مناسبی واسه رزرو هتل داشت یا شماره ای چیزی اعلام کنه تا بقیه هم استفاده کنن
ممنون
بیاین هممون در صورت امکان یه جا هتل بگیریم
ما از booking هاستل رزرو کردیم
فقط پرواز هما بازه برای اگوست که خیلی گرون در میاد دوطرفه ۱۲۵۰۰۰۰ تومان
(2015-06-25 ساعت 22:15)psms نوشته: (2015-06-25 ساعت 00:15)مهدی هژ نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:58)ebrahim1e نوشته: سلام دوستان
من از همین الان دارم کارای هتل و بلیط و این کارا را انجام میدم و اطلاعات کسب می کنم
اکه کسی راه مناسبی واسه رزرو هتل داشت یا شماره ای چیزی اعلام کنه تا بقیه هم استفاده کنن
ممنون
پرواز ماهان
ما بچه داریم هاستل سخته
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 22:19)Manamehr نوشته: (2015-06-25 ساعت 22:15)psms نوشته: (2015-06-25 ساعت 00:15)مهدی هژ نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:58)ebrahim1e نوشته: سلام دوستان
ممنون
ممنون
پرواز ماهان
ما بچه داریم هاستل سخته
دوستان فقط یه نکته رو چک بکنید قبل از رزرو هتل و اونم اینکه تو90 درصد موارد هرچی تاریخ رزرو هتل به تاریخ ورود نزدیک تر باشه قیمتش کمتر میشه، گاهی حتی تا نزدیک به نصف قیمت،
پس به نظرم اصلا عجله نکنید، ( هتل های امارات که لااقل اينجوريه )
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 19:45)parastoo23 نوشته: (2015-06-25 ساعت 17:46)w5gf نوشته: (2015-06-25 ساعت 00:51)camel_60 نوشته: سلام دوستان من ۸ تیر ساعت ۸ صبح با پرواز ماهان با خانومم پرواز دارم به سمت ابوظبی 11تیر هم مصاحبه دارم
کسی هست تو این تایم بگه.
دوست عزیز میشه بدونم چرا همون ابوظبی هتل نگرفتید؟ چون ما هم حدود ۱ ماه دیگه مصاحبه داریم. بخاطر هزینه هاس یا دل بخواهی؟
شما فکر می کنید ابوظبی بهتره؟من هنوز نمی دوم دبی هتل بگیرم یا ابوظبی
من قصد دارم تا قبل از مصاحبه هتل ابوظبی بگیرم و ايشالا بعد از مصاحبه برم دبی، به نظرم برنامه خوبی مياد، اگه براتون مقدوره بهش فکر بکنید، یه سری مزایای خودشو داره به نظرم
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-25 ساعت 19:45)parastoo23 نوشته: (2015-06-25 ساعت 17:46)w5gf نوشته: (2015-06-25 ساعت 00:51)camel_60 نوشته: سلام دوستان من ۸ تیر ساعت ۸ صبح با پرواز ماهان با خانومم پرواز دارم به سمت ابوظبی 11تیر هم مصاحبه دارم
کسی هست تو این تایم بگه.
شما فکر می کنید ابوظبی بهتره؟من هنوز نمی دوم دبی هتل بگیرم یا ابوظبی
منم هنوز نمیدونم کجا بگیرم بهتره که به صرفه باشه
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B