کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-29 ساعت 15:57)khaleghi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:53)areb1356 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:50)khaleghi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:33)areb1356 نوشته:  حالا ماها آخری هستیم خودش
کارنتی ها رو دیر اعلام کردن، اون هم هیچ
سیستمهاشون خراب بود، درست شد
ماه جون هم که داره تموم میشه،
دیگه چشونه پس؟ کشتن خودشون رو با یه نامه گذاشتن
سفارتمون هم که حالشو نداره فایل سیاک رو آپدیت کنه، هنوز تو حالت Intransit موندیم.

سلام شما محل مصاحبتون مشخصه؟

سلام.
من توی فرم 260 ابوظبی رو انتخاب کردم. الانم که میرم تو قسمت DS260 سفارت رو همون ابوطبی زده.
جالبه که ابوطبی دیروز هم روز کاریش بوده.

نه اونجا نرین.. از لینک زیر چک کنین. شمارتون رو بون صفر وارد کنین ببینین چی جواب میاد:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
اینجا که همون جمله معروف In Transit هست.
چون سفارتهای آنکارا و ایروان به حالت Ready در اومدن پس لابد مال ما همون ابوطبی مونده.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 15:59)areb1356 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:57)khaleghi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:53)areb1356 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:50)khaleghi نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 15:33)areb1356 نوشته:  حالا ماها آخری هستیم خودش
کارنتی ها رو دیر اعلام کردن، اون هم هیچ
سیستمهاشون خراب بود، درست شد
ماه جون هم که داره تموم میشه،
دیگه چشونه پس؟ کشتن خودشون رو با یه نامه گذاشتن
سفارتمون هم که حالشو نداره فایل سیاک رو آپدیت کنه، هنوز تو حالت Intransit موندیم.

سلام شما محل مصاحبتون مشخصه؟

سلام.
من توی فرم 260 ابوظبی رو انتخاب کردم. الانم که میرم تو قسمت DS260 سفارت رو همون ابوطبی زده.
جالبه که ابوطبی دیروز هم روز کاریش بوده.

نه اونجا نرین.. از لینک زیر چک کنین. شمارتون رو بون صفر وارد کنین ببینین چی جواب میاد:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
اینجا که همون جمله معروف In Transit هست.
چون سفارتهای آنکارا و ایروان به حالت Ready در اومدن پس لابد مال ما همون ابوطبی مونده.

حتما
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101 ، hamed shayan
دوستان من که زنگ زدم گفتن تا ۱ جولای میاد نامه ها.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
دوستان هم سفر پر انرژی باشید
ایشالا امشب نامه دوم بیاد
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان: sasanoush ، bahar101 ، areb1356 ، mbsamani ، hamed shayan ، ریحانا ، Hamraaz Jng
دوستان من امروز زنگ زدم تاریخ 12 آگوست رو برای مصاحبه اعلام کردند.و خانمه گفت بزودی status check براتون ارسال میشه . سفارت ارمنستان
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، areb1356 ، ریحانا ، Hamraaz Jng ، ahmad3ptop ، HERMES7 ، مهدی هژ
دوستان من زنگ میزنم میره رو پیغامگیر بعدش هم قطع می شه، صفر هم میزنم نمیشه
چی کار کنم؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 20:46)shayan seyfi نوشته:  دوستان من زنگ میزنم میره رو پیغامگیر بعدش هم قطع می شه، صفر هم میزنم نمیشه
چی کار کنم؟

اندكي صبر سحر نزديك است. دوستان عزيز ميدونم سخته من هم نتونستم تحمل كنم و تماس گرفتم. اما صبر كنين همين امروز فردا نامه ها مياد.

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، areb1356
من امروز زنگ زدم ولی نگفت چه روزی مصاحبتون هست گفت تو آگوست هست. شیتونه میگه بلیت بگیرم برم آ م ر ی ک ا خودم کلید رو بزنم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: bahar101 ، areb1356 ، ریحانا ، shayan seyfi
(2015-06-29 ساعت 20:46)shayan seyfi نوشته:  دوستان من زنگ میزنم میره رو پیغامگیر بعدش هم قطع می شه، صفر هم میزنم نمیشه
چی کار کنم؟
دوست عزیز شماره تونو یکبار از روی نامه قبولی اولیتون چک کنید احتمالا یک عدد رو اشتباه وارد کردید
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: shayan seyfi
Sad
(2015-06-29 ساعت 20:49)khaleghi نوشته:  
چی کار کنم؟

اندكي صبر سحر نزديك است. دوستان عزيز ميدونم سخته من هم نتونستم تحمل كنم و تماس گرفتم. اما صبر كنين همين امروز فردا نامه ها مياد.

نيومد
نيومدSadSadSadSad
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-29 ساعت 23:19)مهدی هژ نوشته:  من امروز زنگ زدم ولی نگفت چه روزی مصاحبتون هست گفت تو آگوست هست. شیتونه میگه بلیت بگیرم برم آ م ر ی ک ا خودم کلید رو بزنم

بابا اينا سيستمشون از مملكت ما بدتره همش استرس داريم بزنند ديگه مرديم
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، bahar101 ، shayan seyfi
سوگوتی پا بر جاست تا لحظه موعود
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، bahar101 ، shayan seyfi
دوستان
برای نامه تمکن مالی ریز گردش حساب بانک به فرمت انگلیسی با مهر بانک کفایت نمیکنه یا باید حتما نامه داشته باشیم؟
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 10:03)houshym نوشته:  دوستان
برای نامه تمکن مالی ریز گردش حساب بانک به فرمت انگلیسی با مهر بانک کفایت نمیکنه یا باید حتما نامه داشته باشیم؟
با تشکر
بایستی مانده حساب هم درج شود ولی گردش حساب الزامی نیست مگر خودتان بخواهید که هنگام تکمیل فرم درخواست به بانک تیک مربوط به درج گردش حساب را انتخاب تا در نامه تمکن مالی قیدشوند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: hamed shayan ، ARSAMNEW ، bahar101 ، shayan seyfi
(2015-06-29 ساعت 19:26)hamed shayan نوشته:  دوستان من امروز زنگ زدم تاریخ 12 آگوست رو برای مصاحبه اعلام کردند.و خانمه گفت بزودی status check براتون ارسال میشه . سفارت ارمنستان
ما هم 11 Aguest آنکارا
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان