کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-28 ساعت 21:16)Macy نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 20:48)آزاده_امین نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 19:39)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 16:32)ریحانا نوشته:  انتظار این لاتاری از سخت ترین انتظارهای کل زندگیم بوده ولی سخت تر از آن میدونید چیه؟
انتظار این یک هفته مونده به مصاحبه .Sad
ریحانا خانم، من از اوایل عضویت م توی سایت، نمیدونم چرا ولی هر وقت اسم و آواتار شما رو میدیدم حس میکردم شما به راحتی ویزا میگیری. مطمئن باش اگه این چیزیه که خوشحالتون میکنه پس ویزا رو میگیرید و میرید.

نمیدونم چرا ولی منم همین حس رو نسبت به ریحانا داشتم ، ایشالا حسمون درست باشه دوست عزیز

لطفا حستونو نسبت به بنده هم بگين Wink

Big Grin میگن آرزو هم دوز انرژی و خوشحالیش با حس ششم برابری میکنه ، من آرزو دارم شمام به راحتی ویزاتونو بگیرین
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: الناز٢ ، bahar101 ، ریحانا ، mbsamani ، Macy
(2015-06-28 ساعت 22:42)khaleghi نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 22:22)farzad.ch نوشته:  بچه های آنکارا کی هفته اول آگوست مصاحبه داره ؟ هماهنگ کنید برنامتون چیه با هم باشیم.Cool
هتل کجا بگیریم . با چه پروازی بریم

ما ٦ آگوست مصاحبه داريم. شما كي؟

مگه شما نامه دوم رو گرفتید ؟
تشکر کنندگان:
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: bahar101 ، AliReza.Sh
سلام دوستان.
من یک سوال داشتم اونم اینکه من به تازگی شمارم کارنت شده اما نامه دوم را دریافت نکردم می خواستم ببینم که دوستانی که شمارشون در ماه جون کارنت شده نامه دوم را دریافت کرده اند؟
ممنون می شم پاسخ بدید.
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 01:09)javad4338 نوشته:  سلام دوستان.
من یک سوال داشتم اونم اینکه من به تازگی شمارم کارنت شده اما نامه دوم را دریافت نکردم می خواستم ببینم که دوستانی که شمارشون در ماه جون کارنت شده نامه دوم را دریافت کرده اند؟
ممنون می شم پاسخ بدید.

هنوز نامه دوم واسه کسی نیامده.شاید فردا بیاد
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: ریحانا
ممنون می شم پاسخ بدید.

سلام
اگر منظورتون كارنتي جون كه تقريبأ دو هفته پيش اعلام شد،بله،برخي از دوستان نامه دوم رو دريافت كردند،شما هم انشاءالله به زودي بايد دريافت كنيد
CN:2015AS51xx
٢نفر:تعداد افراد منظور در كيس
19may:ارسالds260
March:كارنتي
24march:دريافت نامه دوم
Mayاخر:مصاحبه
يكضرب:ويزا
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-06-29 ساعت 02:37)الناز٢ نوشته:  
ممنون می شم پاسخ بدید.

سلام
اگر منظورتون كارنتي جون كه تقريبأ دو هفته پيش اعلام شد،بله،برخي از دوستان نامه دوم رو دريافت كردند،شما هم انشاءالله به زودي بايد دريافت كنيد

نه عزیز اطلاعات غلط ندید, کسی از کارنتیهای جون نامه دوم رو دریافت نکردند, البته مصاحبه ها از هفته پیش معلوم شده, شما اگه زنگ بزنید بهتون میگن روز مصاحبه کی هست.
ایشالا امروز دوشنبه یا سه شنبه میاد رو سایت نامه ها.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، AliReza.Sh ، الناز٢
(2015-06-28 ساعت 22:22)farzad.ch نوشته:  بچه های آنکارا کی هفته اول آگوست مصاحبه داره ؟ هماهنگ کنید برنامتون چیه با هم باشیم.Cool

من 4 آگوستم Tongue
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، Macy
(2015-06-29 ساعت 07:02)farzad.ch نوشته:  

من ۴ آگوستم Tongue

ان شاالله ويزاي يك ضرب بگيريد براي ما هم دعا كنيد
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: khaleghi ، bahar101
(2015-06-28 ساعت 12:42)mbsamani نوشته:  
(2015-06-28 ساعت 12:05)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:40)mbsamani نوشته:  
(2015-06-27 ساعت 13:15)ahmad3ptop نوشته:  
(2015-06-26 ساعت 18:36)Manamehr نوشته:  آفیسر فارسی زبانه و میدونه منظورتون چیه.

دوست عزيز مگه نامه دوم رو شما با اين شماره كيستون دريافت كرديد كه زديد نيمه دوم اگوست

اگه تو سایت سیس In Transit یا Ready هستین میتونید با KCC تماس بگیرید و زمان مصاحبه رو بپرسید. شماره کیس، اسم و سال تولد میخواد. شماره تلفن تو نامه اول هست. Wink

شما براي سفر فرقي نمي كنه دبي، آنكارا، ايروان، چند روز مد نظر گرفتيد براي رفت و برگشت.

ببینید، این بسته به خودتون داره اما حداقل زمان، قبل از مصاحبه باید دو روز باشه، چون تست مدیکال دو روز وقت میخواد، یک روز تست و فرداش برای گرفتن حواب تستتون. هرجند بودن دوستانی که روز خود مصاحبه جواب مدیکال رو گرفتن و به مصاحبه رفتن!! تو سفرنامه ها میتونید بخونید. اما به نظر من حداقل زمان قبل از مصاحبه ۳ روز خوبه. البته میتونید در روز اول ورود، تست رو انجام بدین، به شرط نداشتن بچه، که میتونید ۲ روز قبل از مصاحبه اونجا باشید. اگه زودتر رفتین که میتونید با حوصله بیشتر این کار رو انجام بدین. بازم میگم بستگی به خودتون داره.
بعد از مصاحبه هم بستگی داره اگه یکضرب بگیرید که ۳،۴ روز باید بمونید و اگر کلیرنس خوردین که دیگه...
فکر کنم بسته به تاریخ مصاحبه و دریافت کلیرنس، ۴ شب خیلی خوبه Wink به نظر من البته.
دوستان با تجربه و مصاحبه رفته بهتر میتونن کمک کنن.

ممنون از پاسخ كاملتون
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-06-29 ساعت 04:19)omid_bl نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 02:37)الناز٢ نوشته:  
ممنون می شم پاسخ بدید.

سلام

نه عزیز اطلاعات غلط ندید, کسی از کارنتیهای جون نامه دوم رو دریافت نکردند, البته مصاحبه ها از هفته پیش معلوم شده, شما اگه زنگ بزنید بهتون میگن روز مصاحبه کی هست.
ایشالا امروز دوشنبه یا سه شنبه میاد رو سایت نامه ها.

اي واي،عذر خواهي بنده رو بپذيرين،من چون عده زيادي از كاربران ،إبراز آگاهي از تاريخ مصاحبشون كردن با توجه به فاصله زماني كه از كارنت شدنشان ميگذره برداشت اشتباه كردم،مرسي كه اصلاح كردين،بازم پوزش......
تشکر کنندگان: omid_bl ، bahar101
(2015-06-29 ساعت 07:02)farzad.ch نوشته:  

من ۴ آگوستم Tongue

منم ٤ آگوستم Smile
كيس نامبر : ٦٩xx / رويت قبولي : ١ مي / تاريخ ارسال فرم : ٢٥ مي / كارنت : ١٠ جون / دريافت نامه ي دوم : ٢ جولاي / تاريخ مصاحبه : ٤ آگوست / دريافت ويزا : يك ضرب Wink ورود به امريكا : ٧ نوامبر
تشکر کنندگان: farzad.ch ، bahar101
دوستان كسي اطلاعات يا تجربه در خصوص محلي براي نگه داشتن اسباب و اثاثيه داره محلي امن كه هر كس بتونه اسباب اثاثيش رو در آنجا بريزه
تشکر کنندگان:
ما كه مرديم از استرس
دوستاني كه ايروان رفتند براي مصاحبه لطفاً از اونجا برامون تعريف كنند
نيازمند دلداري
تشکر کنندگان: bahar101 ، مهدی هژ
(2015-06-29 ساعت 14:32)ahmad3ptop نوشته:  ما كه مرديم از استرس
دوستاني كه ايروان رفتند براي مصاحبه لطفاً از اونجا برامون تعريف كنند
نيازمند دلداري

حتمآ سري به تاپيك سفرنامه ايروان بزنيد،خوندن سفرنامه دوستان كلي از استرس آدم كم ميكنه و اطلاعات خوبي بدست مياريد
تشکر کنندگان: bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان