موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که در ابوظبی مصاحبه دارند و به دبی هم سفر میکنند. انشاله که همگی ویزا بگیرید. یک مورد که تقریبا در سفر به آمریکا و حتی جاهای دیگه حتما بدردتان میخورد . ویزا کارت است. در دبی در شعب فروشکاههای کارفور (مادرهمین هایپر استار خودمان ) ویزا کارت دبیت میفروشند و براحتی میتونید بخرید وتا سقف 3500درهم یا همون حدود 1000دلار شارژ کنید و هر جای دنیا باهش خرید کنید حتی خریدهای انلاین .هزینه خرید خود کارت 15درهم است و از 100تا 3500درهم را میتونید پول بریزید توش . لطفا توجه داشته باشید که این نوع کارت دوباره شارژ نمیشه و درضمن نقد هم نمیشه گرفت از خودپردازها. هرچند اگر مبالغ بیشتر میخواهید میتوانید تعداد بیشتری کارت بخرید. محل فروش ان پای صندوق ها است . لطفا با گیفت کارت کارفور اشتباهی نگیرید. ظاهر ان دقیقا مثل یک کردیت کارت است بدون نام با شانزده شماره. یعنی مطمین باشید که در آمریکا روزهای اول خیلی بدردتان میخورد.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اميدوارم اين انتظار ما نتيجه اش ويزاي يك ضرب باشه
چند تا سوال دارم!
۱- nmc تو دبی هم هست و ادرس رو کسی داره که وقت بگیریم؟
۲- ایا جمعه و شنبه ها nmc دبی کار میکنه؟
۳- ما هنوز درخواست ویزا برای امارات رو نکردیم، با این اوضاع نمیدون کی بلیط بگیرم که برای درخواست ویزا هم دیر نشه.
۴- اگه از ۲ بانک نامه موجودی بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 00:06)w5gf نوشته: دوستان اميدوارم اين انتظار ما نتيجه اش ويزاي يك ضرب باشه
چند تا سوال دارم!
۳- ما هنوز درخواست ویزا برای امارات رو نکردیم، با این اوضاع نمیدون کی بلیط بگیرم که برای درخواست ویزا هم دیر نشه.
بله دبي هم هست: nmc.ae
0097142339966
از همين العان ميتونين برا ويزاي دبي اقدام كنين. ٢ ماه اعتبار داره. ميتونين فوري هم بگيرين يكم گرونتره
راجب بانك اطلاعي ندارم. شرمنده
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 00:06)w5gf نوشته: دوستان اميدوارم اين انتظار ما نتيجه اش ويزاي يك ضرب باشه
چند تا سوال دارم!
۱،:وقت نمیخاد ، ساعت ۸ یا ۴ عصر اونجا باشین. اگه واکسن نخورین که معمولا نمیزنن اگه کارت تکمیل باشه میشه نفری ۵۲۵ درهم
۲: نمیدونم
۳:درخواست بدین ویزارو اما معمولا هتل به همراه ویزا رزرو میشه و امکانش هست هتل گرون گیرتون بیاد، پس ۲ هفته مونده اقدام کنین، بازم خودتون مختارین
۴: ۲ نسخه داشته باشین بد نیست
۵:ایشالا مابقی راهنمایی فردا بعد مصاحبه در خدمت هستم
۶: شب بخیر فعلا
۷: دعا یادتون نره
۸: خیلی گرمه دبی.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا سوال دارم!
2- جمعه ها جواب میدن فقط ولی شنبه ها هستن
4- اگه تاریخ نامه هاتون توی یک روز باشه مشکلی نیست
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
به قول بچه ها توی تاپیک کلیرنس حالا که اعصاب ها خورده، بیاین به هم رتبه بدین حال و هوای تاپیک عوض بشه.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
با ارزوی موفقیت واسه babisondes عزیز
ایشالا که یکضرب بگیره ...
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم همه موفق باشید
من عضو جدید هستم وتشکر از اطلاعات مفیدی که مدیر گروه و هم هدفان گرامی گذاشتند
شماره کیس نامبر من ##82هست کمی نگرانم. کسی می دونه تا چه تعدادی رو کلا" قبول اعلام کردند با توجه به این که فقط سپتامبر مونده ممکنه کسی به مصاحبه دعوت نشه ؟
با تشکر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه دارم نگران نامه دوم میشم،خانمه خودش گفت تا یکم جولای میاد یعنی چی شده؟!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵