موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 11:21)مهرگل نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم همه موفق باشید
من عضو جدید هستم وتشکر از اطلاعات مفیدی که مدیر گروه و هم هدفان گرامی گذاشتند
شماره کیس نامبر من ##82هست کمی نگرانم. کسی می دونه تا چه تعدادی رو کلا" قبول اعلام کردند با توجه به این که فقط سپتامبر مونده ممکنه کسی به مصاحبه دعوت نشه ؟
با تشکر
ایشالا تا چند روز دیگه بولتن آخر منتشر میشه و شماره شمام اعلام میشه.
امسال با یه روند منطقی جلو رفتن ایشالا تا روزای آخر و برای همه کارنت شده ها ویزا میمونه.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
ظاهرن سفارت ابوظبی همه زورش رو گذاشته برای کلیرنسی ها
توی تاپیک کلیرنس غوغا کردن بچه های ابوظبی
کاشکی یادشون بیفته یه عده هم منتظر مصاحبه هستن. حداقل توی سیاک وضعیتمون Ready بشه، اگه کارمندان تنبل KCC نامه های دوم رو بفرستن حداقل با خیال راحت بیفتیم دنبال بلیط و ویزا.
رتبه هم نمی خوام بی اعصاب ها
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من زنگ زدم برای تاریخ مصاحبه ایندفعه ی خانم خوش اخلاقی جواب داد البته دیروز زنگ زدم گفت تا اخر هفنه نامه ها رو میتونید از سایت لاتاری چک کنید .و یک سوال هزینه کللی که دکتر میگیره توی انکارا برای یک نفر چقدر میشه و هم چنین هزینه ای ک سفارت باید پرداخت کنیم؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 12:48)P.E نوشته: دوستان سلام من زنگ زدم برای تاریخ مصاحبه ایندفعه ی خانم خوش اخلاقی جواب داد البته دیروز زنگ زدم گفت تا اخر هفنه نامه ها رو میتونید از سایت لاتاری چک کنید .و یک سوال هزینه کللی که دکتر میگیره توی انکارا برای یک نفر چقدر میشه و هم چنین هزینه ای ک سفارت باید پرداخت کنیم؟
سلام.
هزینه مصاحبه برای هر نفر 330 دلاره.
در مورد مدیکال من مال ابوطبی رو بلدم. بقیه بیان نظر بدن.
موفق باشی
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-02 ساعت 14:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-02 ساعت 14:16 توسط areb1356.)
(2015-07-02 ساعت 14:06)AliReza.Sh نوشته: دوستان، همران، بستگان و وابستگان و غریبان و ... خواهشاً خودتون این تاپیک رو ترک کنید وگرنه مجبوریم زیر پاتون رو جارو کنیم.
ما بولتن آخری ها به زودی میایم اینجا و دیگه واسه شما جا نیست.
وقتشه دیگه برید ویزاهاتون رو بگیرید و با دست پر بیاید.
یا حق.
علیرضا خان.
شما که زورتون زیاده زحمت بکش به KCC بگو این نامه های دوم ما رو بزارن تا تکلیفمون روشنا بشه
یا حق
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا امروز دیگه نامه دوم میاد دیگه، پر انرژی باشید
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
طبق لینک زیر خط فقط برای سال 2015 حدود 6000 دلار ( تاکید میکنم به طور متوسط است) توصیه دوستان با تجربه برای تمکن مالی به ازا هر نفر چقدر است؟
2015 POVERTY GUIDELINES FOR THE 48 CONTIGUOUS STATES
AND THE DISTRICT OF COLUMBIA
Persons in family/household Poverty guideline
For families/households with more than 8 persons, add $4,160 for each additional person.
1 $11,770
2 15,930
3 20,090
4 24,250
5 28,410
6 32,570
7 36,730
8 40,890
http://aspe.hhs.gov/poverty/15poverty.cfm
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
توعمرم اینقدر حرص نخورده بودم یه نفر بیاد بگه نامه اش اومده اقا هرکی نفر اول گفت بقیه رتبه بارونش کنیم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 17:41)bahar101 نوشته: [quote='mbsamani' pid='631858' dateline='1435842479']
.
بیا همشهری. اینم مشخصات عکس
البته من این متن رو از سفارت ابوطبی کپی کردم. فکر نکنم بین سفارتها فرقی باشه.
Visa Photograph Requirements
Photo size must be 5 x 5 cm (2" x 2").
Photo must be original, taken within the past 6 months, and show current appearance. Photos taken more than six months before the date of interview will not be accepted. Submitting a photo taken more than six months before the interview will delay visa processing.
Photo background must be plain white.
Photo must be in sharp focus, and correctly exposed (not too dark or too light).
Photo must be taken from a straight frontal view, showing full face including both ears.
Facial dimensions must be between 2.5 cm and 3.5 cm from the top of the head to the bottom of the chin.
Photo should show normal street attire:
Uniforms should not be worn except for religious attire that is worn daily.
Hats or coverings obscuring the hair or hairline are not allowed. Headgear worn for religious purposes is acceptable provided that the face is uncovered and the hairline and jaw line are visible.
Dark or non-prescription glasses with tinted lenses are not acceptable. Prescription glasses, hearing devices, wigs or similar articles, should be shown if normally worn.
Important Information About Photo Standards
Some visa applicants bring photos that we cannot accept because the photo was edited by computer to even out skin tone or remove blemishes. Please instruct your photographer not to change any aspect of the photo before printing it. The photo must look like you. If you bring photos that have been digitally altered you will be asked to get new ones before we can process your application.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز mbsamani
میشه متن ایملی که فرستادی رو هم بزاری ؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...