کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-02 ساعت 19:14)مهدی هژ نوشته:  هفته اول آگوست دستا بالا.

اخخخخخ واسه منم اومد
هفته اولی هاااااا تبریک به همه
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101 ، mbsamani ، farzad.ch ، مهدی هژ ، Hamraaz Jng ، khalilkhah
بچه ها کسی سر از کار KCC در میاره؟
کیس نامبر **69
ارسال فرمها 19 می
بدون آنلاک
مصاحبه : هفته سوم آگوست Sad
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: bahar101 ، farzad.ch
اومد بالاخره. بده رتبه قشنگه رووووووووو
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: bahar101 ، shayan seyfi ، Hamraaz Jng ، khalilkhah
(2015-07-02 ساعت 19:14)مهدی هژ نوشته:  هفته اول آگوست دستا بالا.

ما هم هفته اول ایروان
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
برای من هم ایمیل اومد ونامه دوم هم جایگزین شد.
تشکر کنندگان: farzad.ch ، shayan seyfi ، bahar101 ، nimanoush
دوستان پس رتبه های من ...WinkBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
با تشکر از دوست عزیز "مهدی هژ" بابت رتبهSmile
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، farzad.ch ، bahar101 ، مهدی هژ ، khalilkhah
(2015-07-02 ساعت 19:12)Aghaman نوشته:  دوستان مبارکه
انشالله این نامه ی دوم آخرین باری باشه که انتظار مدرکی رو میکشید و همتون یکضرب ویزا بگیرید و کسی نباشه که منتظر کلیر شدن بشه

کلامت طلااااااااااااااا
کارنت 10 جون
تشکر کنندگان: mbsamani ، shayan seyfi ، Aghaman ، bahar101 ، مهدی هژ ، Hamraaz Jng
ایمیل همه مختصرو کوتاهه یا فقط مال من اینجوریه؟
ShyShy
انگار اس ام اس داده به دوسپسرش . والااااااااااااا.
یعنی چی بعد از اینهمه انتظار
کارنت 10 جون
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
(2015-07-02 ساعت 19:13)babisondes نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن تبریک میگم
امروز ما اونجا مصاحبه داشتیم، اینقدر راحت انجام شد که فکر میکردیم اومدیم اداره گاز درخواست کنتر بدیم Smile گمون نکنم بقیه سفارتها اینقدر ساده و راحت برگزار کنن این برنامرو. خانومم برنده بود یک ضرب گرفت من سربازی رفتم کلیرنس، در کل مدیکال دبی هم خوب بود. اصلا واکسن نمیزنه مگه اینکه کارتتون تکمیل نباشه. مثل انکارا پوست نمیکنهWink
موفق باشینRolleyesShy

تبریک فراوان، واقعا براتون خوشحالم، امیدوارم شما هم به زودی ویزاتونو بگیرید!
یه سوال! شما برای مدیکال دبی پیش کدوم دکتر رفتید؟ و اگه میشه ایمیلی که ازشون وقت گرفتید هم بدید ممنون میشم
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug  - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
تشکر کنندگان: babisondes
حالا چی بپوووووششششممممممم ؟

TongueTongueCoolCoolCoolTongueTongueTongueBig GrinBig Grin
کارنت 10 جون
تشکر کنندگان: mbsamani ، shayan seyfi ، babisondes ، bahar101 ، مهدی هژ ، Hamraaz Jng ، alireza_iv
(2015-07-02 ساعت 19:34)farzad.ch نوشته:  ایمیل همه مختصرو کوتاهه یا فقط مال من اینجوریه؟
ShyShy
انگار اس ام اس داده به دوسپسرش . والااااااااااااا.
یعنی چی بعد از اینهمه انتظار
کلا 2 خط ایمیل...Wink
تشکر کنندگان: farzad.ch ، shayan seyfi ، bahar101
برای ما هم ایمیل اومد هم نامه دوم دهه ی اول آگوست آنکارا .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: farzad.ch ، shayan seyfi ، mbsamani ، bahar101 ، khalilkhah
(2015-07-02 ساعت 19:37)w5gf نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 19:13)babisondes نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن تبریک میگم
امروز ما اونجا مصاحبه داشتیم، اینقدر راحت انجام شد که فکر میکردیم اومدیم اداره گاز درخواست کنتر بدیم Smile گمون نکنم بقیه سفارتها اینقدر ساده و راحت برگزار کنن این برنامرو. خانومم برنده بود یک ضرب گرفت من سربازی رفتم کلیرنس، در کل مدیکال دبی هم خوب بود. اصلا واکسن نمیزنه مگه اینکه کارتتون تکمیل نباشه. مثل انکارا پوست نمیکنهWink
موفق باشینRolleyesShy

یه سوال! شما برای مدیکال دبی پیش کدوم دکتر رفتید؟ و اگه میشه ایمیلی که ازشون وقت گرفتید هم بدید ممنون میشم

تبریک بسیار زیاد خیلی خوشحال شدم ومرتب جویای احوالات شما بودم.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، babisondes ، bahar101
(2015-07-02 ساعت 19:31)farzad.ch نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 19:12)Aghaman نوشته:  دوستان مبارکه
انشالله این نامه ی دوم آخرین باری باشه که انتظار مدرکی رو میکشید و همتون یکضرب ویزا بگیرید و کسی نباشه که منتظر کلیر شدن بشه

کلامت طلااااااااااااااا

ممنون"خدا کنه اینطوری با شه
تشکر کنندگان: mbsamani ، shayan seyfi ، Aghaman ، bahar101
موفق باشینRolleyesShy

مدیکال nmc ، اصلا وقت گرفتن لازم نیست، ساعت ۸ صبح اونجا باشین خودشون همه کار هارو انجام میدن. خیلی روتینه کارها. فقط شما باید زحمت بکشین به حرفشون گوش کنین. نفری ۴۸۰ تومن به پوا ایران میشه هزینتون اگه واکسن نخورین و معمولا نمیزنه دکتر شوکلاRolleyes

(2015-07-02 ساعت 19:47)sasanoush نوشته:  
موفق باشینRolleyesShy

تبریک بسیار زیاد خیلی خوشحال شدم ومرتب جویای احوالات شما بودم.
مرسی دوستم. لطف داری، ایشالا زودتر نسیبتون بشهShy
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: mbsamani ، areb1356 ، shayan seyfi ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان