کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-03 ساعت 00:34)nimanoush نوشته:  ما هم آمدیم
11 آگوست آنکارا کسی نیست؟

ما ۱۰ آگوست آنکارا هستیم.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: khalilkhah ، bahar101
دوستان لطفا آدرس پستی که شنبه ها در آنکارا باز است رو بفرمایید ممنون میشم .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان:
سلاممممممممم.منم 3 آگوست.3 آگوستیا پیام بدن هماهنگ کنیم تنها نباشیمممم.راستی شانس من 3 آگوست دوشنبست.باسه مدیکال از کی باید اونجا باشم؟

(2015-07-03 ساعت 02:25)sasanoush نوشته:  دوستان لطفا آدرس پستی که شنبه ها در آنکارا باز است رو بفرمایید ممنون میشم .

yenisehir/mitatpasa
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی Smile
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: shayan seyfi ، bahar101 ، farzad.ch
می بینم که نامه های دوم اومده, با تبریک و انشاالله با دست پر برگردید.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
دوستاني كه نامه دوم دريافت كردن لطفاً اگه KCC محل مصاحبه تون رو تغيير داده يه اطلاع رساني كنيد. ممنون

[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، bahar101 ، w5gf ، Tabi65
(2015-07-03 ساعت 10:46)AliReza.Sh نوشته:  دوستاني كه نامه دوم دريافت كردن لطفاً اگه KCC محل مصاحبه تون رو تغيير داده يه اطلاع رساني كنيد. ممنون

مکان مصاحبه ما را از آنکارا به ایروان تغییر داده
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، مهدی هژ
ما هم از انکارا به ایروان تغییر دادن 3 اگوست
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، bahar101 ، khalilkhah
(2015-07-03 ساعت 00:39)AliReza.Sh نوشته:  و اینم پست سیمون در مورد نامه های دوم:

2NLs for August coming out

Finally people are receiving their 2NLs for August interviews. The 2NL is an email which tells you to check the ESC website for your appointment details. The email itself has no useful information. Like this:Like Loading…

خب سیمون هم به این موضوع اشاره کرده که ایمیل های ارسالی حاوی هیچ اطلاعات مفیدی نیستن و فقط شما رو به چک کردن سایت برای به دست اوردن زمان دقیق مصاحبه راهنمایی میکنن.

موفق باشید ...

دوست عزیز ممنون از اطلاعاتي که ارائه کردين، ميشه نشاني سايـت سیمون را هم به اشتراک بگذاريد؟ راستي اين سيمون کيه؟ يک نفر حقيقي است ، يا نه يک شرکته که در زمينه مهاجرت کار مي کنه؟ راستي به دولت آمريکا وابسته است؟ ممنون مي شم راهنمايي کنين.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان:
چرا همه هفته ی اول و دوم اگوست هستند ؟!؟!؟
بغیه هم همینطوری اند ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان:
(2015-07-03 ساعت 15:19)Azer نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 00:39)AliReza.Sh نوشته:  و اینم پست سیمون در مورد نامه های دوم:
2NLs for August coming out
Finally people are receiving their 2NLs for August interviews. The 2NL is an email which tells you to check the ESC website for your appointment details. The email itself has no useful information. Like this:Like Loading…
خب سیمون هم به این موضوع اشاره کرده که ایمیل های ارسالی حاوی هیچ اطلاعات مفیدی نیستن و فقط شما رو به چک کردن سایت برای به دست اوردن زمان دقیق مصاحبه راهنمایی میکنن.
موفق باشید ...
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتي که ارائه کردين، ميشه نشاني سايـت سیمون را هم به اشتراک بگذاريد؟ راستي اين سيمون کيه؟ يک نفر حقيقي است ، يا نه يک شرکته که در زمينه مهاجرت کار مي کنه؟ راستي به دولت آمريکا وابسته است؟ ممنون مي شم راهنمايي کنين.

سلامت باشید.
بله، حتماً. سایت سیمون: http://britsimonsays.com/
سیمون سوپرمدیتور یه فروم مثه همین مهاجرسرای خودمون هست. آنالیزها و پیش بینی ها ایشون هست که مرتب نقل قول میشه و چندین ساله که در پروسه لاتاری صاحب نظر هستن و ماهانه فایل مربوط به آمار لاتاری رو آپدیت میکنن.
سعی کردم کامل توضیح بدم.
سیمون نفری حقیقی ست و به دولت وابسته نیست.

(2015-07-03 ساعت 16:10)rezasadeghi نوشته:  چرا همه هفته ی اول و دوم اگوست هستند ؟!؟!؟
بغیه هم همینطوری اند ؟؟

تا اینجای کار ظاهراً همه نیمه اول ماه آگوست هستن.
من مورد نقضی ندیدم. شایدم از چشم من دور مونده.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: Azer
(2015-07-03 ساعت 16:10)rezasadeghi نوشته:  چرا همه هفته ی اول و دوم اگوست هستند ؟!؟!؟
بغیه هم همینطوری اند ؟؟

سلام دوستان من با وجودی که کیس نامبرم حول و حوش 7400 افتادم 30 اگوست دلیلش چیه باتوجه به اینکه این ماه تا 7800 کارنت شده بود انتظار داشتم هفته دوم باشم .سوال دیگه اینکه ماه اخر پروسه کلیرنس چقد طول می کشه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، bahar101
سلام دوستان
منم 2 روز مسافرت بودم الان اومدم دیدم واسه منم نامه دوم اومده البته من روز 4شنبه زنگ زدم پرسیدم که البته 5شنبه نامه دوم اومد.
مصاحبه ما 5 آگوست ایروان هست. که البته ما خودمان محل مصاحبه را از آنکارا به ایروان تغییر داده بودیم.
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، shayan seyfi ، bahar101 ، ed2008
(2015-07-02 ساعت 23:16)amirshariati نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 22:29)Macy نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 21:08)amirshariati نوشته:  ۴ اگوست انکارا،نبود؟؟؟؟

من هستم Smile

دوستان ۴ اگوست، اگه مایل هستید شمارتون برام بفرستید تا با هم هماهنگ کنیم.(من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم).
تشکر کنندگان:
(2015-07-03 ساعت 16:52)ebrahim1e نوشته:  سلام دوستان
منم ۲ روز مسافرت بودم الان اومدم دیدم واسه منم نامه دوم اومده البته من روز ۴شنبه زنگ زدم پرسیدم که البته ۵شنبه نامه دوم اومد.
مصاحبه ما ۵ آگوست ایروان هست. که البته ما خودمان محل مصاحبه را از آنکارا به ایروان تغییر داده بودیم.

ما هم 4 آگوست ایروانیم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ed2008
سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان