کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-03 ساعت 17:26)bahar101 نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 16:52)ebrahim1e نوشته:  سلام دوستان
منم ۲ روز مسافرت بودم الان اومدم دیدم واسه منم نامه دوم اومده البته من روز ۴شنبه زنگ زدم پرسیدم که البته ۵شنبه نامه دوم اومد.
مصاحبه ما ۵ آگوست ایروان هست. که البته ما خودمان محل مصاحبه را از آنکارا به ایروان تغییر داده بودیم.

ما هم ۴ آگوست ایروانیم

ما هم 3 آگوست ایروان
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، ahmad3ptop
(2015-07-04 ساعت 01:04)مهدی هژ نوشته:  
منم ۲ روز مسافرت بودم الان اومدم دیدم واسه منم نامه دوم اومده البته من روز ۴شنبه زنگ زدم پرسیدم که البته ۵شنبه نامه دوم اومد.
مصاحبه ما ۵ آگوست ایروان هست. که البته ما خودمان محل مصاحبه را از آنکارا به ایروان تغییر داده بودیم.

ما هم ۴ آگوست ایروانیم

ما هم ۳ آگوست ایروان

ما هم 20 آگوست ايروان
لطفا رفتيد اطلاعاتتون رو از ما دريغ نكنيد
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، hamed shayan
درود بر همه
من مصاحبم 5 شنبه افتاده به نظرتون اگر ويزاي يك ضرب بدند ان شاالله كه بدند. تا كي بايد بليط برگشت رو بگيرم با توجه به اين كه شنبه و يكشنبه سفارت تعطيله
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان:
(2015-07-03 ساعت 20:10)rezasadeghi نوشته:  اقا خیلی عجیبه !!
همه هفته ی اول اگوست هستن نهایت هفته دوم !!

کسی هست هفته سوم یا اخر اگوست باشه ؟؟

بله ما ۲۰ آگوست هستیم Sad
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ahmad3ptop
(2015-07-04 ساعت 09:25)Manamehr نوشته:  
(2015-07-03 ساعت 20:10)rezasadeghi نوشته:  اقا خیلی عجیبه !!
همه هفته ی اول اگوست هستن نهایت هفته دوم !!

کسی هست هفته سوم یا اخر اگوست باشه ؟؟

بله ما ۲۰ آگوست هستیم Sad

منم هفته سوم آگوستم .
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان:
(2015-07-04 ساعت 08:09)ahmad3ptop نوشته:  

ما هم ۴ آگوست ایروانیم

ما هم ۳ آگوست ایروان

ما هم 20 آگوست ايروان

منم 18 آگوست ایروان .
ایمیل مدیکالتونو زدید ؟
من پنجشنبه زدم ولی جواب نگرفتم ، کسی ایمیل زده و جواب گرفته ؟
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

تشکر کنندگان:
منم دیشب ایمیل زدم هنوز جواب نداده
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان:
(2015-07-04 ساعت 12:38)ebrahim1e نوشته:  منم دیشب ایمیل زدم هنوز جواب نداده

این آدرس ایمیل درسته ؟ : kristinekhachatryan@ymail.com
تاریخ و ساعت مصاحبه ، اسم و فامیل و کیس نامبرو فقط باید می نوشتیم دیگه ، درسته ؟

تشکر کنندگان: bahar101 ، hamed shayan ، ebrahim1e
(2015-07-04 ساعت 12:57)Hamraaz Jng نوشته:  

تاریخ و ساعت مصاحبه ، اسم و فامیل و کیس نامبرو فقط باید می نوشتیم دیگه ، درسته ؟
همین اطلاعات کافیه دکتر با توجه به داشتن یا نداشتن بچه کوچک و وقتی که خودش بتونه یه زمانی رو بهتون پیشنهاد میده و ازتون می خواد خبرش رو بهشون بدید
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: hamed shayan ، Hamraaz Jng
دو تا دکتر هست یکی هم دکتر آنوشه اونم خوبه
اینم ایمیلشه:
anushordyan@mail.ru
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: hamed shayan ، Hamraaz Jng ، bahar101
(2015-07-04 ساعت 13:19)Manamehr نوشته:  دو تا دکتر هست یکی هم دکتر آنوشه اونم خوبه
اینم ایمیلشه:
anushordyan@mail.ru

بله فقط دکتر انوش روز های فرد هست گویا که با زمان من جور در نمیاد.

تشکر کنندگان:
(2015-07-04 ساعت 13:11)bahar101 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 12:57)Hamraaz Jng نوشته:  

همین اطلاعات کافیه دکتر با توجه به داشتن یا نداشتن بچه کوچک و وقتی که خودش بتونه یه زمانی رو بهتون پیشنهاد میده و ازتون می خواد خبرش رو بهشون بدید
دوستان عزیز من در ایمیلی که به دکتر دادم به کیس نامبرم اشاره نکردم . آیا ضرورت داره؟آیا دوباره ایمیل بزنم؟متشکر از جوابتون. در ضمن من هفته دومی (12 آگوست) هستم.پرواز رو برای کی بگیرم بهتره؟
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
(2015-07-04 ساعت 12:37)Hamraaz Jng نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 08:09)ahmad3ptop نوشته:  

ما هم ۴ آگوست ایروانیم

ما هم ۳ آگوست ایروان

ما هم 20 آگوست ايروان

منم 18 آگوست ایروان .
ایمیل مدیکالتونو زدید ؟
من پنجشنبه زدم ولی جواب نگرفتم ، کسی ایمیل زده و جواب گرفته ؟

سلام تو ایمیلتون نام و نام خانوادگی- تاریخ تولد- شماره کیس- تاریخ مصاحبه و تاریخی که میخوهید برای مدیکال برید رو مشخص کنید. البته تاریخ مدیکال رو امارات میخواست. شما تو تاپیک وقت مدیکال برای سفارت خودتون چک کنید
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: hamed shayan ، bahar101 ، Hamraaz Jng
(2015-07-03 ساعت 18:16)P.E نوشته:  سلام دوستان عزیز ب امید ویزا گرفتن همه .یک سوال من چندتا اشتباه فاحش توی فرم اولیه ک۲۰۱۳ پر کردم داشتم اما در 260 همه رو اصلاح کردم و یکی از اشتباهات ک ماه تولدم بود و ایمیل زدم و در 260درستش کردم اما اشتباهای بعدی رو هم اینکه وقت گذشته بود متوجه شدم و نمیشد ایمیل بزنم اما با دقت کاملی که در پر کردن260 داشتم همه رو اصلاح کردم و البته تا چند ماه پیش نامه اولی رو چک نکردم ک ب اشتباهم پی ببرم و همش سهوی و ناخواسته بوده یکی دیگش کانتی رو ب اسم ایران پرکردم ک باید نام شهرمو پر میکردم البته نام استان و شهر من یکی هست بعدی که اشتباه نبود کد پستی پشت کارت ملی رو پر کردم اما چند ماه بعد دیدم کد پستی ما ۲ شماره تغییر کرده از 769 ب 771 عوض شده سه رقم اخرش من در 260 درستو نوشتم اما چون نامه اولو چک نکردم این تغییرو ندیدم البته کد پشت کارت ملی در نامه اول ثبت شده و کد جدید رو در 260 وارد کردم و برای این دو موضوع ایمیل نزدم حالا استرس دارم چه مشکلی پیش میاد ریجکت؟کلیرنس؟خواهششششششششششششششششششششششششششش میکنممممممممممممممممممممممممممممممممممممم راهنمایی کنید.
دوست عزیز:درود بر شما.باکسب اجازه ازپیشکسوت ها.من فکر میکنم اینگونه اشتباهات نمیتواند باعث ریجکتی شود.اگر برنامه مصاحبه شما آماده است فقط کافیست قبل از سوگند خوردن اشتباهات را به آفیسر گوشزد کنید.موفق باشید

تشکر کنندگان: P.E
ما از یکی دو روز پیش شروع کردیم به برنامه ریزی برای کلیه کارها .امیدوارم وسط کار سفارتها اقدام به تغییر برنامه ها ندن

تشکر کنندگان: Hamraaz Jng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان