موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه مدت قبل از مصاحبه نامه تمکن مالی رو از بانک باید بگیریم ؟
مثلا منی که 4-5 هفته دیگه مصاحبمه از الان نامه بگیرم زود نیست ؟
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف !
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 14:55)Hamraaz Jng نوشته: دوستان چه مدت قبل از مصاحبه نامه تمکن مالی رو از بانک باید بگیریم ؟
مثلا منی که ۴-۵ هفته دیگه مصاحبمه از الان نامه بگیرم زود نیست ؟
نه دوست عزيز زود نيست
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 12:45)Hamraaz Jng نوشته: (2015-07-12 ساعت 01:53)hamidrkh نوشته: دوستان و مدیران عزیز
مصاحبه ما روز چهارشنبه ایروان هست، با فرض ویزای یکضرب توصیه میکنید بلیط برگشت رو واسه چه روزی بگیرم؟ روز جمعه ساعت ۴ عصر انتخاب خوبیه؟ یا هفته بعدش دوشنبه یا سه شنبه بگیرم؟
دیدم یکی از دوستان نوشته بودن پرینت ویزا رو روزهای خاصی از هفته انجام میدن، ممکن هست منو راهنمایی کنید؟
ممنون
دوست عزیز روز خاصی نداره ، ایشالا که یکضرب می گیرید در اون صورت ۲-۳ روز وقت بزارید بعد مصاحبه برای صادر شدن ویزا.
پیشنهاد من بهتون اینه که همون جمعه بگیرید اگه دیدن تا اون موقع صادر نشده عوضش کنید ، یه هزینه ای باید برای جابهجایی بلیط بدین ولی اگه تا جمعه صادر بشه دیگه هزینه اضافی بابت موندن اونجا نمی دین ، این کاملا یه نظر شخصی البته ، خودتون باید ببینید چی براتون ارزش بیشتری داره .
موفق باشید.
بعضي آژانس هاي هواپيمايي خدماتي دارند به عنوان پيكاپ كه پاس شما رو اينجا ازتون مي گيرند و يك رسيد بابتش بهتون ميدند و يك وكالت نامه ازتون مي گيرند و با برگه سفارت خودشون به سفارت مي رند و ويزاي شما رو به پاستون مي زنند كه هزينه اش متفاوته من 40 دلار نفري قيمت گرفتم تا 265 هزار تومان متفاوتند (بجاي ماندن شبهاي اضافه و يا سفر مجدد جهت كاهش هزينه ها)
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 15:05)khaleghi نوشته: (2015-07-13 ساعت 14:55)Hamraaz Jng نوشته: دوستان چه مدت قبل از مصاحبه نامه تمکن مالی رو از بانک باید بگیریم ؟
مثلا منی که ۴-۵ هفته دیگه مصاحبمه از الان نامه بگیرم زود نیست ؟
نه دوست عزيز زود نيست
بعضي از دوستان با تجربه نوشته بودند بين يك ماه تا 15 روز زودتر باشه خوبه
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ، لطفا توجه داشته باشید که حتما برگ کانفیرمیشن فرم 260را که پر کردید موقعه تحویل مدارک به کانتر مربوطه بدهید. برای ما که نزدیک بود بخاطر همین موضوع مصاحبه مان بتاخیر بیفته(علیرغم اینکه کانفیرمیشن باهمون بود) که انشاله بموقعه تو سفر نامه علتش را میگم. کلا روز مصاحبه ما در ابوظبی روز خوبی نبود وخیلی هم شلوغ بود در حدی که جای نشستن کم بود البته فقط سیزده مورد ویزای مهاجرتی بود ولی برای بقبه ویزاها غلغله بود. جالب اینکه مصاحبه ویزاهای توریستی ایستاده پشت کانتر و بااستفاده از بلند گو انجام میشد که همه به وضوح میشنیدند
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
مصاحبه ها در ارمنستان عمدتا چه روزهایی است. توی فایلی که در سایت است نوشته سه شنبه و 5 شنبه ولی بعضی دوستان نوشتن 4 شنبه هم مصاحبه داشتن!!!
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.من با كيس 2015AS0000803x هيچ اميدي براي صدا كردن نيست؟من هيچ خبري ندارم.مهاجرسرا هم هيچ خبري نداده.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یک سوال
ادرس سفارت آمریکا در ابوظبی کجاست. توی نامه وقت سفارت من زده السودان استریت . ولی وقتی گوگل میکنم که فاصلشو با هتلهای مختلف چک کنم همش سفارت سودانو میاره.
ممکنه لطفا پاسخ بدین؟
ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این فرمهای I-130 and DS-230 parts I and II
چی هستن؟ باید پرشون کنیم؟ لینکشون کجاست؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من مدارک خودم با پست DHL به سفارت پست کردم،
می خواستم بدونم کی می رسه؟
من چطور متوجه میشم که به دستشون رسیده؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 23:50)shayan seyfi نوشته: سلام دوستان عزیز
من مدارک خودم با پست DHL به سفارت پست کردم،
می خواستم بدونم کی می رسه؟
من چطور متوجه میشم که به دستشون رسیده؟
دوست عزيز تو رسيد پست بالا سمت راست يه شماره هست، برين تو سايت dhl اون شماره رو وارد كنين به صورت كامل بهتون ميگه كه بسته شما العان كجاست. اگر باز سوالي بود در خدمت هستم
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015