موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 17:21)Manamehr نوشته: بچه ها ما برای وقت مدیکال شماره کیس ندادیم فقط اسم
مشکلی پیش میاد؟ بهمونم وقت داده
نه مشکلی نیست
شماره کیس: 2015AS 75XX - تاریخ رویت قبولی:1May2015 - کنسولگری:Ankara -> ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :4 - ارسال فرمهای سری اول: 21May - کارنت شدن کیس: june 10 - مصاحبه: هفته اولAug - دریافت کلیرنس: بله دریافت ویزا: ۲ نفر- اپدیت: 10,11 Aug &30 Sep ایشود ورود به آمریکا: ۲ نفر درJan2016 - دریافت گرین کارت:Feb2016
۲ نفر جامانده ۲۰۱۵ : F2A و F2B
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 20:43)hamed shayan نوشته: دوستان بلیط هواپیما از کدوم آژانس گرفتین؟من هرکاری کردم نتونستم بلیط چارتری بگیرم یا حتی با تور تهیه کنم.آژانس ها هم میگن برای ۸ یا ۹ آگوست پر هستن.من مدیکالم ۱۰ آگوسته. لطفا راهنمایی کنید
به الی گشت زنگ زدید؟ ۸۵۴۰
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هر روز یک اشتباه تازه توی فرمها پیدا می کنم بخدا وسواس شدم. تاریخ تولد دخترم توی فرمهای من و همسرم ماه و سالش درسته اما چند روز اختلاف داره اما در فرم خودش دقیقا درست خورده به نظرتون اشکالی داره؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و مدیران عزیز
مصاحبه ما روز چهارشنبه ایروان هست، با فرض ویزای یکضرب توصیه میکنید بلیط برگشت رو واسه چه روزی بگیرم؟ روز جمعه ساعت 4 عصر انتخاب خوبیه؟ یا هفته بعدش دوشنبه یا سه شنبه بگیرم؟
دیدم یکی از دوستان نوشته بودن پرینت ویزا رو روزهای خاصی از هفته انجام میدن، ممکن هست منو راهنمایی کنید؟
ممنون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 22:50)bahar101 نوشته: دوستان من هر روز یک اشتباه تازه توی فرمها پیدا می کنم بخدا وسواس شدم. تاریخ تولد دخترم توی فرمهای من و همسرم ماه و سالش درسته اما چند روز اختلاف داره اما در فرم خودش دقیقا درست خورده به نظرتون اشکالی داره؟
نگران نباش.. ما هم توی فرممون سه تا اشتباه تاریخی داشتیم که تاریخای درست رو روی یک کاغذ کوچیک نوشتیم قبل قسمخوردن گفتیم اینا رو وارد کنه ... روی یک کاغذ بنویس با خودت داشته باش که بدی به آفیسر
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 00:08)farrokh33 نوشته: (2015-07-11 ساعت 22:50)bahar101 نوشته: دوستان من هر روز یک اشتباه تازه توی فرمها پیدا می کنم بخدا وسواس شدم. تاریخ تولد دخترم توی فرمهای من و همسرم ماه و سالش درسته اما چند روز اختلاف داره اما در فرم خودش دقیقا درست خورده به نظرتون اشکالی داره؟
سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش .قبل از قسم خوردن واقعیت رو به آفیسر بگو وبا خونسردی مصاحبه ات روانجام بده آرزو میکنم یکضرب بگیرید .سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
مام دوسه تا اشتباه اینجوری داریم همه گفتن مهم نیست اونموقع بگید
امیدوارم مساله ای نباشه
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 20:49)hamed shayan نوشته: (2015-07-12 ساعت 00:05)farrokh33 نوشته: (2015-07-11 ساعت 20:43)hamed shayan نوشته: دوستان بلیط هواپیما از کدوم آژانس گرفتین؟من هرکاری کردم نتونستم بلیط چارتری بگیرم یا حتی با تور تهیه کنم.آژانس ها هم میگن برای ۸ یا ۹ آگوست پر هستن.من مدیکالم ۱۰ آگوسته. لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز چون ۸و ۹ اگست شنبه ویکشنبه است وتعطیلات آخر هفته است بلیط گیرت نیومده میتونی یکی دو روز زودتر بری حتما بلیط گیرت میاد .شاد باشید
متشکرم از پاسختون. منظورتون اینه که اگر مصاحبم ۱۰ اوت هست مثلا بجای ۸ یا ۹ آگوست برای ۶ آگوست بگیرم بلیط پیدا میشه؟
سایت هواپیمایی ماهان رو چک کردید؟
http://www.mahan.aero
موجودی و قیمت سایت با آژانس های هوایی یکیه.
اگر ماهان نداشت، با دفاتر فروش آسمان تماس بگیرید حتما یکی دو روز اینطرف یا اونطرف گیرتون میاد.
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 20:57)hamidrkh نوشته: (2015-07-12 ساعت 20:49)hamed shayan نوشته: (2015-07-12 ساعت 00:05)farrokh33 نوشته: (2015-07-11 ساعت 20:43)hamed shayan نوشته: دوستان بلیط هواپیما از کدوم آژانس گرفتین؟من هرکاری کردم نتونستم بلیط چارتری بگیرم یا حتی با تور تهیه کنم.آژانس ها هم میگن برای ۸ یا ۹ آگوست پر هستن.من مدیکالم ۱۰ آگوسته. لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز چون ۸و ۹ اگست شنبه ویکشنبه است وتعطیلات آخر هفته است بلیط گیرت نیومده میتونی یکی دو روز زودتر بری حتما بلیط گیرت میاد .شاد باشید
متشکرم از پاسختون. منظورتون اینه که اگر مصاحبم ۱۰ اوت هست مثلا بجای ۸ یا ۹ آگوست برای ۶ آگوست بگیرم بلیط پیدا میشه؟
سایت هواپیمایی ماهان رو چک کردید؟
http://www.mahan.aero ضمنا پرواز ایران ایر رو هم چک کنید .
موجودی و قیمت سایت با آژانس های هوایی یکیه.
اگر ماهان نداشت، با دفاتر فروش آسمان تماس بگیرید حتما یکی دو روز اینطرف یا اونطرف گیرتون میاد.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس