کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-07-16 ساعت 18:34)Manamehr نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 16:18)shayan seyfi نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم
من سند خونم رو هم ترجمه کردم فرستادم، البته با این سند 70 میلیون وام گرفتم که پشت سند نوشته در رهن بانک،
الان تو این فاصله که ترجمه کردم و فرستادم دوباره 40 میلیون وام گرفتم و دوباره پشت سند نوشته شد که 40 میلیون در رهن بانک، البته تاریخ داره، من نگرانیم اینه که اونجا گیر ندن، بگن چرا تو سند یه چیز اضافه شده؟ لطفا راهنمایی کنید

قبل از مصاحبه بگید که در این فاصله با وامتون موافقت شده و تونستید بگیرید.
اگه تمکنتون کافیه چرا میخواید سند ارائه بدید؟

اومدم محکم کاری کنم الان باعث نگرانیم شده !
پس فقط بگم با وام موافقت شده کافیه؟
به نظرتون به خاطر این موضوع امکان داره گیر بدن؟ یا ap بدن؟
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان نامه ای که از دکتر برای من اومده دکتر کریستین یک فایل ضمیمه داره که گفته چه چیزهایی بیارید و یک جدول مربوط به واکسن ها آیا باید این جدول رو پر کنیم براشون یا خودشون موقع مدیکال پر می کنند
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان:
دوستان ایروان همگی انگار مصاحبه شون اولای آگوسته بجز ما!
کسی هست ۱۵ آگوست به بعد باشه؟!

(2015-07-18 ساعت 19:29)ahmad3ptop نوشته:  با سلام
دوستان نامه ای که از دکتر برای من اومده دکتر کریستین یک فایل ضمیمه داره که گفته چه چیزهایی بیارید و یک جدول مربوط به واکسن ها آیا باید این جدول رو پر کنیم براشون یا خودشون موقع مدیکال پر می کنند

نیازی به پر کردن نیست شما کارت بین المللی از پاستور ببرید کافیه
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، ebrahim1e ، Hamraaz Jng
چه خلوت شده اینور
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، areb1356 ، ریحانا
خیلیییییییی
شماره کیس: ☆☆☆2015AS6 / تاریخ رویت قبولی:13AUG2014 / کنسولگری:ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : alone / ارسال فرمهای سری اول:6SEP2014/ کارنت : 10JUN2015/مصاحبه:5AGOUST2015/
فقط خدا
تشکر کنندگان: areb1356
ديگه اينور كسي كاري نداره. همه كم كم دارن آماده ميشن برا مصاحبه

كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: shayan seyfi ، areb1356 ، ریحانا
(2015-07-20 ساعت 18:24)khaleghi نوشته:  ديگه اينور كسي كاري نداره. همه كم كم دارن آماده ميشن برا مصاحبه

البته یه احتمال هم هست، دوستان زیر 7650 که بدلیل دیر ارسال کردن فرم 260 DS قبلن نامه هاشون نیومده بوذ] نامه هاشون بیاد و یه خورده شلوغ بشه دوباره اینجا.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، nimanoush
(2015-07-20 ساعت 20:04)areb1356 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 18:24)khaleghi نوشته:  ديگه اينور كسي كاري نداره. همه كم كم دارن آماده ميشن برا مصاحبه

البته یه احتمال هم هست، دوستان زیر 7650 که بدلیل دیر ارسال کردن فرم 260 DS قبلن نامه هاشون نیومده بوذ] نامه هاشون بیاد و یه خورده شلوغ بشه دوباره اینجا.

فکر نمی کنم اینقدر زیاد باشن که تاپیک رو شلوغ کنن
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: areb1356
دوستان با تجربه سوء پیشینه هم فک می کنید نیاز هست گرفته بشه یا نه ؟
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 13:46)Hamraaz Jng نوشته:  دوستان با تجربه سوء پیشینه هم فک می کنید نیاز هست گرفته بشه یا نه ؟
فکر نمی کنم لازم باشه دوستان گفتند سوءپیشینه ایران را قبول ندارند
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng
یکی تو فروم ایمیگریشن زنگ زده کی سی سی و فرم اش رو دیر ارسال کرده تو جولای بهش گفتن فرم های بعد 1 جولای رو دیگه پردازش نمیکنن!!!
بنظرم بد جوری روی کات اف و اینا حساب کردن .
تشکر کنندگان: bahar101 ، nimanoush ، areb1356 ، ahmad3ptop ، آزاده_امین
(2015-07-21 ساعت 15:00)رضا2015 نوشته:  یکی تو فروم ایمیگریشن زنگ زده کی سی سی و فرم اش رو دیر ارسال کرده تو جولای بهش گفتن فرم های بعد ۱ جولای رو دیگه پردازش نمیکنن!!!

من فرمم رو 8 جولای فرستادم ینی واقعا اینطوریه ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 15:16)sinar نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 15:00)رضا۲۰۱۵ نوشته:  یکی تو فروم ایمیگریشن زنگ زده کی سی سی و فرم اش رو دیر ارسال کرده تو جولای بهش گفتن فرم های بعد ۱ جولای رو دیگه پردازش نمیکنن!!!

من فرمم رو ۸ جولای فرستادم ینی واقعا اینطوریه ؟

منظورشون فرم برندگان ٢٠١٥هستش نه ٢٠١٦
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ریحانا ، bahar101 ، mbsamani ، nimanoush
همه سخت در حال آماده شدن واسه مصاحبه هستن گویا Smile
لطفا دوستانی که تو این چند وقت رفتن و دارن میرن مصاحبه ما رو از تجربیاتشون محروم نکنن ، مچکرم . Smile
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان: shayan seyfi ، ahmad3ptop ، bahar101 ، areb1356
(2015-07-21 ساعت 14:51)bahar101 نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 13:46)Hamraaz Jng نوشته:  دوستان با تجربه سوء پیشینه هم فک می کنید نیاز هست گرفته بشه یا نه ؟
فکر نمی کنم لازم باشه دوستان گفتند سوءپیشینه ایران را قبول ندارند

نيازي به سوء پيشينه براي ايراني ها نيست
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
تشکر کنندگان: Hamraaz Jng ، آزاده_امین ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان