موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که 5 آگوست ابوظبی مصاحبه دارن
من 3 آگوست بصورت مجردی از تبریز با پرواز فلای دوبی میرم برای مدیکال
اگر کسی مایل بود با هم هماهنگ بشیم
می خواهم محل اقامتو رو برم پیش علی هندی
پاسپورتتون قبل از مصاحبه حتما 6 ماه وقت داشته باشه
این مطلب رو طی 3 بار تماس با سفارت و صحبت با تینا، محمود و تیمور گرفتم و چه خوب شد زود فهمیدم و اقدام به تعویض پاسپورت کردم.
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 09:43)bahar101 نوشته: (2015-07-22 ساعت 23:41)Miip نوشته: سلام
۲ سپتامبر آنکارا کسی هست؟
کیس نامبر **73
شما دیر فرمتون رو فرستادید که مصاحبتون سپتامبره؟
بله، دقیقا
کیس نامبر: **2015AS73
ارسال فرم های اولیه: 25 می 2015 (1سال 25 روز بعد از دریافت نامه قبولی)
دریافت نامه دوم: 22 جولای 2015
تاریخ مصاحبه: 2 سپتامبر 2015
سفارت: آنکارا
س ر ب ا ز: نی... ان...
بازمانده
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 01:43)arveen100 نوشته: دوستانی که ۵ آگوست ابوظبی مصاحبه دارن
من ۳ آگوست بصورت مجردی از تبریز با پرواز فلای دوبی میرم برای مدیکال
اگر کسی مایل بود با هم هماهنگ بشیم
می خواهم محل اقامتو رو برم پیش علی هندی
پاسپورتتون قبل از مصاحبه حتما ۶ ماه وقت داشته باشه
این مطلب رو طی ۳ بار تماس با سفارت و صحبت با تینا، محمود و تیمور گرفتم و چه خوب شد زود فهمیدم و اقدام به تعویض پاسپورت کردم.
دوست عزیز میشه لطف کنی و شماره تماس این علی هندی را بدی ، من سعی کرده بودم ازمیان پست های قبلی بچه ها پیداش کنم اما موفق نشدم. وضع محل اقامتش و قیمتش چطوره ؟
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خوش بحالتونکه نامه بانکتون حاضر شد.
ما که هنوز در به در داریم دنبال یکی میگردیم بهمون کمک کنه.
خواهشا اگه کسی را میشناسید که میتونه کمک کنه درباره نامه تمکن مالی بهما هم بگید.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ایا مبلغ 75 میلیون تومان تمکن برای 1 نفر کافیه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
nillo-980از بانك مي توانيد (با داربودن سپرده ياگذاشتن سند وام هفت روزه بگيريد پول را داخل حسابتان بخوابانيد وبعد ا ز گرفتن نامه تمكن مالي وسر رسيد هفت روز ه تصفيه كنيد با بهره سود هفت روز
به اميد اينكه مفيد واقع شود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 17:10)sak نوشته: nillo-980از بانك مي توانيد (با داربودن سپرده ياگذاشتن سند وام هفت روزه بگيريد پول را داخل حسابتان بخوابانيد وبعد ا ز گرفتن نامه تمكن مالي وسر رسيد هفت روز ه تصفيه كنيد با بهره سود هفت روز
به اميد اينكه مفيد واقع شود
درود دوست عزیز کدام بانک این کار را انجام میده؟ وام 7 روزه؟؟!! با سند خونه میشه؟
ممنون
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت 7عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-25 ساعت 13:05)titi_spring64 نوشته: با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
مصاحبه شما كي بوده؟ به نظر من باهاشون تماس تلفني بگيرين...
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-25 ساعت 14:21)khaleghi نوشته: (2015-07-25 ساعت 13:05)titi_spring64 نوشته: با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
با سلام برای ما هم ایمیلی آمده وتاریخ مصاحبه رو ۴روز عقب تر انداخته اند وچون برای بچه های سری قبل کارنت شده هم همچین اتفاقی افتاده بود فکر نمیکنم درست نباشه فکر میکنم خانم ریحانا بود
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-25 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-25 ساعت 21:55 توسط sasanoush.)
(2015-07-25 ساعت 20:22)titi_spring64 نوشته: (2015-07-25 ساعت 18:27)sasanoush نوشته: (2015-07-25 ساعت 14:21)khaleghi نوشته: (2015-07-25 ساعت 13:05)titi_spring64 نوشته: با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
با سلام برای ما هم ایمیلی آمده وتاریخ مصاحبه رو ۴روز عقب تر انداخته اند وچون برای بچه های سری قبل کارنت شده هم همچین اتفاقی افتاده بود فکر نمیکنم درست نباشه فکر میکنم خانم ریحانا بود
ممنون از اطلاع رسانیتون شما تماس گرفتید یا ایمیل زدید ؟جوابی دریافت کردید ؟بله خانم ریحانای عزیز بودن ولی از ایشان سوال شده بوده که ایا مایلید تاریخو عوض کنیم و ایشان مخالفت نکردن ولی ایمیل ما مبنی بر تغییر بود .ایمیل شما همراه اسم بود ؟مشخصات کیستون داخلش بود؟
برای ما هم فقط با اصطلاح applicant شروع شده هنوز تماسی نگرفتیم چون تعطیلات اونها حالا احتمالا همین ایمیل رو ممکن برای کی سی سی بفرستیم ویا تماس تلفنی بگیریم لطفا شما هم اگه خبری گرفتید اطلاع بدهید.
کیس نامبر ۷۰xx
برنده کیس خودم
همسرم معاف
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تاریخ مصاحبشون تغییر کرده زمانش نزدیک بوده یا نه؟ چون ما فردا داریم میریم ایروان هفته بعد مصاحبه داریم . می خواستم بدونم امکان تغییر واسه ما هم هست یا نه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-25 ساعت 21:55)sasanoush نوشته: (2015-07-25 ساعت 20:22)titi_spring64 نوشته: (2015-07-25 ساعت 18:27)sasanoush نوشته: (2015-07-25 ساعت 14:21)khaleghi نوشته: (2015-07-25 ساعت 13:05)titi_spring64 نوشته: با سلام خدمت دوستان برای ما ایمیلی اومده و تاریخ مصاحبرو چهار روز عقب انداختن جدا از هزینه مالی که برا ما ایجاد شده من از دوستان خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارن کمک کنن اولن که این ایمیل بدون هیچ گونه اسم و مشخصات هستش و با کاربر عزیز شروع شده دو اینکه ایمیل از انکارا و ساعت ۷عصر فرستاده شده و فقط نوشته شده که مصاحبه شما چهار روز به تعویق افتاده البته تاریخ اصلی مصاحبه هم در اون درج شده و یک اپدیت هم به تاریخ ایمیل داریم اما در نامه دوم تاریخمون تغییر نکرده من الان باید بلیطمونو تغییر بدم ایمیل هم فرستادم اما پاسخ ندادن دوستان لطف کنن منو مطمین کنن و اگر متن ایمیل دارن که تاریخ مصاحبشونو تغییر دادن برا من بزارن من مقایسه کنم
ممنون از اطلاع رسانیتون شما تماس گرفتید یا ایمیل زدید ؟جوابی دریافت کردید ؟بله خانم ریحانای عزیز بودن ولی از ایشان سوال شده بوده که ایا مایلید تاریخو عوض کنیم و ایشان مخالفت نکردن ولی ایمیل ما مبنی بر تغییر بود .ایمیل شما همراه اسم بود ؟مشخصات کیستون داخلش بود؟
برای ما هم فقط با اصطلاح applicant شروع شده هنوز تماسی نگرفتیم چون تعطیلات اونها حالا احتمالا همین ایمیل رو ممکن برای کی سی سی بفرستیم ویا تماس تلفنی بگیریم لطفا شما هم اگه خبری گرفتید اطلاع بدهید.
ضمنا تو سایت سیس به تاریخ ایمیل ما یک آپدیبت داشتیم ضمنا من هم برای خودم ایمیل آمده که برنده اصلی هستم وهم برای همسرم وبعید میدونم که اشتباه باشه بهرحال ما تاریخ رو با کلی ضرر تغییر دادیم.
کیس نامبر ۷۰xx
برنده کیس خودم
همسرم معاف