موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
این چند روز خیلی سرحال شده بودم. امیدوار شده بودم که قراره به زودی برم مصاحبه و بعدش هم بلیط و سفر به کشور مقصد.
نیست شمعی که بگوید با من اندکی صبر سحر نزدیک است...
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 08:48)mojgan m نوشته: این چند روز خیلی سرحال شده بودم. امیدوار شده بودم که قراره به زودی برم مصاحبه و بعدش هم بلیط و سفر به کشور مقصد.
نیست شمعی که بگوید با من اندکی صبر سحر نزدیک است...
سرحال بمون عزیزم شک نکن سحر نزدیک است
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
بله مطمئنا درهفته دیگر حل میشه و امیدوارم هم دوستان جون ویزاشونو بگیرند و هم مصاحبه های ما جولای ها تغییر نکنه. سیمون هم احتمال تغییر در ویزاهای توریستی را مقدم بر ویزاهای لاتاری قرارداده.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
کاش باخبر میشدیم مصاحبه ها ی لاتاری در این چندروز داره انجام میشه یا بدلیل مشکل دیتا بیس آنها هم به تعویق افتادند؟؟؟؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان از مدرک ازدواج داخل سفارت چند نسخه ترجمه شده و کپی میخواد اگه امکان داره چک لیست مربوط به مدارک سفارت رو لینکشو بذارید
شماره کیس 2015AS66XX - تعداد نفرات کیس 2 -سفارت:آنکارا تغییر یافته به ابوظبی -زمان مصاحبه 6 JULY -صدور ویزا: خودم یک ضرب همسرم کلیرنس
آپدیت ها: 12 جولای - 20 جولای -کلیر: 14آگوست -مقصد: ویرجینیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من خیلی نگران شدم یعنی ممکنه کسانی که هفته دیگه مصاحبه دارند کنسل بشه؟
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
چه جالب اینها حتما سالی یک بار باید دچار خرابی سیستم بشن !!!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 10:46)soshimohajer نوشته: (2015-06-07 ساعت 17:57)babisondes نوشته: [quote='gholamrezaei' pid='621585' dateline='1433683042']
دوستان ما روی تلگرام یه گروه درست کردیم برای جولایی های امارات اگه دوست داشتین تشریف بیارین خوش حال میشیم . یا به من یا به بابی ساندز آیدی تون رو بگید تا ادتون کنیم .
ما در خدمتیم
سلام دوستان لطفا من رو ادد کنید توی تلگرام. من ٢٣ جولای مصاحبه دارم.
ID: Parimah karimi
id: msaa2
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من يه چنتا نكته مى خواستم بگم و چنتا سوال داشتم خواهشن كسايى كه اطلاع كافى و مطمئنى دارن جواب بدن.من ٣١/٤/٩٣ فارغ التحصيل شدم و ١سال معافيت فراغت از تحصيل دارم.يعنى تا ٣١/٤/٩٤. من ٧/٥/٩٤ زمان مصاحبه من تو ابوظبى هستش.تنها راه ممكنه واسه من و امثال من اينكه دفترچه سربازى رو تو اون يك سال فراغت از تحصيل بفرسته و ترجيحا نزديك به تاريخ مصاحبه كه تاريخ اعزامش ديرتر شه.چون اگر غيبت نداشته باشين تا ٤٥ روز قبل از اعزام ميتونيد خارج شيد از كشور.و چيزى كه به من گفتن اينكه هر چند بار كه بخواى به شرط اينكه غيبت نداشته باشى و سر تايم ايران باشى و تا ٤٥ روز قبل اعزام ميتونى خارج شى از كشور.اون دوستان عزيزى كه ميگن فقط ١بار ميشه خارج شد يا دوبار همش الكيه.نه داشگاه و نه نظام وظيفه مشكلى واسه خروج نداره.فقط اون كسى كه فراغت از تحصيل داره بايد حواسش باشه كه تا دو ماه قبل اون يك سال ميتونه خارج شه.٢ماه اخر نميتونه مگر اينكه دفترچه رو پست كنه ك دوباره يه تايميو تا ٤٥ روز قبل از اعزام بخره كه دوباره خارج شه.
حالا سوال من اينكه من اگه بخوام با وثيقه براى مصاحبه برم امارات و اگه ويزا يكضرب بگيرم و با وجود داشتن اقامت در امارات(چون اگه يك روزم بگذره از اقامتتون دردسراى زيادى و جريمه هاى سنگينى باس بدين)ايا مىتونم از امارت برم امريكا يا خير؟دوستان مطلع جواب بدن.چون من هم شنيدم ميشه هم شنيدم نميشه و نميزارن از امارات برى ا م ر ي ك ا و هم جريمه و هم زندانى داره.بايد برگردين ايران دوباره وثيقه و از اين داستانا.كسى اطلاعى داره كه ميشه يا نه؟
واينكه واسه ويزاى نيمه علمى چيكار بايد كرد كه بجاى ١٥ ميليون ٨ ميليون بديم؟
واسه تعويق اعزام به خدمت چي باس كرد؟
مرسى
در ضمن من اين مطلبو چنتا جا ميزارم كه همه هم ببين هم اگه كسى ميدونه پاسخ مارو بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من يه چنتا نكته مى خواستم بگم و چنتا سوال داشتم خواهشن كسايى كه اطلاع كافى و مطمئنى دارن جواب بدن.من ٣١/٤/٩٣ فارغ التحصيل شدم و ١سال معافيت فراغت از تحصيل دارم.يعنى تا ٣١/٤/٩٤. من ٧/٥/٩٤ زمان مصاحبه من تو ابوظبى هستش.تنها راه ممكنه واسه من و امثال من اينكه دفترچه سربازى رو تو اون يك سال فراغت از تحصيل بفرسته و ترجيحا نزديك به تاريخ مصاحبه كه تاريخ اعزامش ديرتر شه.چون اگر غيبت نداشته باشين تا ٤٥ روز قبل از اعزام ميتونيد خارج شيد از كشور.و چيزى كه به من گفتن اينكه هر چند بار كه بخواى به شرط اينكه غيبت نداشته باشى و سر تايم ايران باشى و تا ٤٥ روز قبل اعزام ميتونى خارج شى از كشور.اون دوستان عزيزى كه ميگن فقط ١بار ميشه خارج شد يا دوبار همش الكيه.نه داشگاه و نه نظام وظيفه مشكلى واسه خروج نداره.فقط اون كسى كه فراغت از تحصيل داره بايد حواسش باشه كه تا دو ماه قبل اون يك سال ميتونه خارج شه.٢ماه اخر نميتونه مگر اينكه دفترچه رو پست كنه ك دوباره يه تايميو تا ٤٥ روز قبل از اعزام بخره كه دوباره خارج شه.
حالا سوال من اينكه من اگه بخوام با وثيقه براى مصاحبه برم امارات و اگه ويزا يكضرب بگيرم و با وجود داشتن اقامت در امارات(چون اگه يك روزم بگذره از اقامتتون دردسراى زيادى و جريمه هاى سنگينى باس بدين)ايا مىتونم از امارت برم امريكا يا خير؟دوستان مطلع جواب بدن.چون من هم شنيدم ميشه هم شنيدم نميشه و نميزارن از امارات برى ا م ر ي ك ا و هم جريمه و هم زندانى داره.بايد برگردين ايران دوباره وثيقه و از اين داستانا.كسى اطلاعى داره كه ميشه يا نه؟
واينكه واسه ويزاى نيمه علمى چيكار بايد كرد كه بجاى ١٥ ميليون ٨ ميليون بديم؟
واسه تعويق اعزام به خدمت چي باس كرد؟
مرسى
در ضمن من اين مطلبو چنتا جا ميزارم كه همه هم ببين هم اگه كسى ميدونه پاسخ مارو بده