موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 19:41)lotttery2015 نوشته: (2015-02-06 ساعت 13:37)behdadK نوشته: http://www.etisalat.ae/en/personal/mobil...scribe.jsp
هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید. فقط یادتون باشه بعدش که کارتون تموم شد و راهی ایران شدید غیر فعالش کنید.
ضمنا الان دیدم یه پلن نامحدود 5 درهم در روز دره که عالیه واسه ماهایی که زیر 1 هفته میریم. میشه 35 درهم مثلا برای 1 هفته نامحدود.
یه مورد من شنیدم از یه مدیر آژانس حالا صحت اش رو مطمئن نیستم که میگفت یکی از مسافراش که دوبی بوده وقتی برگشته سیم کارت اتصالات رو در ایران روشن کرده و بخاطر همین رفته تو بلک لیست امارات که سری بعد که میخواسته بره بهش ویزا نمیدادن و پس از تعهد و دادن هزینه مشکلش حل شده
اين سيم كارت ها كه اعتبارى هست و بنام شخص نيست چطورى مشكل پيش اومده ؟!!
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 23:47)lotttery2015 نوشته: (2015-02-06 ساعت 22:27)ajab1 نوشته: (2015-02-06 ساعت 20:19)laleht نوشته: (2015-02-06 ساعت 19:41)lotttery2015 نوشته: (2015-02-06 ساعت 13:37)behdadK نوشته: http://www.etisalat.ae/en/personal/mobil...scribe.jsp
هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید. فقط یادتون باشه بعدش که کارتون تموم شد و راهی ایران شدید غیر فعالش کنید.
ضمنا الان دیدم یه پلن نامحدود 5 درهم در روز دره که عالیه واسه ماهایی که زیر 1 هفته میریم. میشه 35 درهم مثلا برای 1 هفته نامحدود.
یه مورد من شنیدم از یه مدیر آژانس حالا صحت اش رو مطمئن نیستم که میگفت یکی از مسافراش که دوبی بوده وقتی برگشته سیم کارت اتصالات رو در ایران روشن کرده و بخاطر همین رفته تو بلک لیست امارات که سری بعد که میخواسته بره بهش ویزا نمیدادن و پس از تعهد و دادن هزینه مشکلش حل شده
اين سيم كارت ها كه اعتبارى هست و بنام شخص نيست چطورى مشكل پيش اومده ؟!!
دقیقا خانم لاله درست میگن و این ها اعتباری هستن دوست عزیز ، به دوستتون بگید یکم فکر کنه ببینه مشکل از کجا بوده و به این مربوط شاید نمیشده
بله فرمایش شما متین البته عرض کردم اولش که از صحت حرفاش مطمئن نیستم بخاطر همین گفتم ببینم واقعیت داره یا نه
تو دوبی زمانی که هر شخصی برای دریافت سیم کارت مراجعه میکنه حتما حتما ازش کپی پاسپورت میگیرن و مشخصه هر سیم کارت بنام کی هستش.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید تو رو خدا یکی بهم کمک کنه ، من وقتی ثبت نام میکردم در لاتاری شهر قم رو با GHOM اینطور نوشتم و الان که پاسپورتم اومده QOM نوشته، الان چه کار باید بکنم؟ همه مدارکی که ترجمه کردم GHOM اینطور نوشتم، سفارت مصاحبه ام هم ابوظبی هست، ممنونم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مشکلی نیست. خواستید قبل از قسم خوردن توضیح بدید. اما توضیحم ندادید چیزی نمیشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بگین نگین فرقی نداره. خواستین خیال خودتون رو راحت کنین بگین.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از آقا بهداد عزیز که پاسخ سوال من رو بخوبی در تاپیک واکسیناسیون دادن از دوستان ابوظبی سوال دارم اونایی که مصاحبشون تو عیده واکسن آنفولانزا رو زدن یا نه ؟ اگه زدن کی و کجا زدن ؟
Clear - Interview : March
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-07 ساعت 19:34)lotttery2015 نوشته: با تشکر از آقا بهداد عزیز که پاسخ سوال من رو بخوبی در تاپیک واکسیناسیون دادن از دوستان ابوظبی سوال دارم اونایی که مصاحبشون تو عیده واکسن آنفولانزا رو زدن یا نه ؟ اگه زدن کی و کجا زدن ؟
ما شهريور زديم الان نميدونم تو عيد مصاحبه هست چى ميشه گذاشتم واسه دوز سوم هپاتيت كه ميريم پاستور بپرسم ببينم دكتر چى ميگه چيكار كنم آخه أصولا ديگه اين موقع از سال واكسن آنفولانزا زدن مسخره هست ...... ولى خوب لاتاريه ديگه بايد به همه سازش رقصيد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان اگر اشتباه نکنم شما یک نفرید.
اگر حتی نتونستید گیر بیارید یا پاستور رو قانع کنید نهایتش میرید ابوظبی میزنید. الان با این قیمت درهم 100 درهم هزینه میشه 93 تومن که در ایرانش هم شما باید 33 تومن هزینه میکردید. دیگه 60 تومن هزینه تو کل هزینه ها گمه! فکر کنم پول متروی ما تو سه روز ابوظبی از 60 تومن بیشتر شد! دو وعده غذای فسقلی مک دونالد و برگر کینگ هم از این عدد کمتره. حتی هزینه رفت به فرودگاه با آژانس همین حدود یا بیشتر میوفته!
کلا زیاد سخت نگیرید این مسئله رو. شاید هم کلا شوکلا دید آخر مارچه و دلش به رحم اومد و نزد!