موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-17 ساعت 08:51)p00ya2001 نوشته: (2015-02-17 ساعت 02:44)m.ghoreishi نوشته: [quote='سجاد دال' pid='580106' dateline='1424111136']
دوستان سلام
من چند بار سعی کردم از NMC دوبی وقت بگیرم (هم به دکتر شوکلا ای میل دادم هم خود ان ام سی دوبی) که در جواب یه ای میل کامل و کلی میدن که از ساعت 9 تشریف بیارید و ...ولی اشاره ای به نام من و رزرو و این حرفها نمیکنه ممنون میشم اگه کسی وقت گرفته راهنمایی کنه! آیا همین کافیه؟
تلفناشون هم خیلی قاطیه
راستی مطمئن باشم که ابوظبی CSC نمیخواد دیگه؟!
سلام
دوست عزیز اولا ابوظبی ثبت نام پست نمیخواد ثانیآ برا مدیکال هم وقت قبلی نیاز نیست و همونطور که جواب ایمیل شمارو دادن ساعت 9 به بعد تشریف ببرید بجز ایام تعطیل
[/q
سلام
به منم جواب كلي دادن آخرش نوشتن تاريخ و ساعت اومدنتونو اطلاع بدين ما هم همينكارو كرديم ولي اوكي نكردن NMC دبي رو ميگم
به هر حال ما نزديك ظهر ميرسيم دبي ميريم ببينيم چي ميگن
موفق باشين
ماهم از طریق ایمیل مکاتبه کردیم و در نهایت گفتن می تونید صبح از ساعت 9 و بعد از ظهر از ساعت 5 برای تست ها مراجعه کنید و اگه زمانتون قطعیه اعلام کنید که ما براتون وقت رو بوک کنیم.ما هم اعلام کردیم که عصر میایم.هزینه هم در صورت پاسخ دهی طی 48 ساعت 525 درهم و اگه زودتر پاسخ رو آماده کنن 725 درهم میشه.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه آدم مجرد که نخواد بریز و به پاش کنه تو ابوظبی هم اقامت کنه، چقدر پول ببره حدودا با خودش برای خرج و خورد و خوراک؟ ، منظورم به پول سفارت و مدیکال نیس، به جز اون ها
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-17 ساعت 22:50)ajab1 نوشته: دوستان یه آدم مجرد که نخواد بریز و به پاش کنه تو ابوظبی هم اقامت کنه، چقدر پول ببره حدودا با خودش برای خرج و خورد و خوراک؟ ، منظورم به پول سفارت و مدیکال نیس، به جز اون ها
مرسی
بسته به اين داره بخواى فرارى وورلد و پارك آبى برى يا نه يادمه فرارى وورلد رو مخت بود
خارج از شوخى اگه هتل نهار نداره بايد ببينى كجا ميخواى غذا بخورى مثلا مك دونالد، پيتزا هات ، شيك شك كه خيلى بابت همبرگر امريكاييهاش معروفه و ابوظبى شعبه داره. تو ابوظبى اينطور كه من خوندم غذاي هندى قيمت مناسب با كيفيت بالا داره البته اگه اهل غذاي تند باشين
من اينا تو سرچ هام دستگيرم شد اما بهترين مرجع واسه اين سوال دوست عزيز Mastan1 هست كه ساكن دبى هست به من تو تصميم گيرى واسه اقامت خيلى كمك كرد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 10:27)ajab1 نوشته: مرسی خانم لاله و بهداد جان، خانم لاله فراری ورلد رو میرم حتما
من خودمم بد جوری گیر فراری وورلد هستم شوهرم میگه همه دنبال صرفه جویی هستن تو دنبال بریز به پاش تو این سفر
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
این همه سفر بری به خاطر نفری 250 درهم تفریح نکنی که نمیشه و خیلی حیف میشه همه مسافرت. منم توصیه میکنم حتما تفریح رو در نظر داشته باشید و یه خاطره خوب برای خودتون بسازید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='behdadK' pid='580396' dateline='1424254499']
یه سری کتاب هست به اسم Entertainers واسه 2015 ابوظبی اش رو بتونید گیر بیارید عالیه. داخلش یه سری بن داره که مثلا یکی بخر دو تا ببر. برای دوبی اش بود همه جاهای تفریحی رو داشت. به قیمت 400 درهم (کوچک ترش هم 250 درهم) اگر گیر بیارید میتونید کلی در هزینه صرفه جویی کنید.
-------------------------------------------------------
سلام
من توصیه نمی کنم از این کتاب بخرید چون به دلیل پراکندگی در محل های استفاده ممکنه باعث سردرگمی و حتی محدودیت هم بشه . البته آقا بهداد درست میگن برای خانواده های بالای سه نفر ر که می خواهند حسابی پارک آبی برند و فراری لند و غیره می صرفه. به شرطی که قبل از اومدن جاهایی که باید برید رو انتخاب کنید و بدونید با برنامه چه جوری استفاده کنید که کتابه بصرفه در غیر این صورت خرج کردن وچرها خودش میشه یه پروژه!
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود