موضوعها: 0
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم پروازم هفته ديگه پنجشنبه از تهران با ماهانه
همه كارام شده فقط آخر هفته ميرم تهران واسه وارد كردن واكسنامون تو كارت زرد
به اميد موفقيت همه
واسمون دعا كنيد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من سه شنبه ٢٨ بهمن در خواست ويزاى إمارات دادم هنوز نيومده طبيعيه آيا ؟؟ استرس بگيرم يا نگيرم ؟؟
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-23 ساعت 21:40)laleht نوشته: بچه ها من سه شنبه ٢٨ بهمن در خواست ويزاى إمارات دادم هنوز نيومده طبيعيه آيا ؟؟ استرس بگيرم يا نگيرم ؟؟
نگران نباش معمولا همین حدودا کمی بیشتر یا کمتر طول میکشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-23 ساعت 22:20)m.ghoreishi نوشته: (2015-02-23 ساعت 21:40)laleht نوشته: بچه ها من سه شنبه ٢٨ بهمن در خواست ويزاى إمارات دادم هنوز نيومده طبيعيه آيا ؟؟ استرس بگيرم يا نگيرم ؟؟
نگران نباش معمولا همین حدودا کمی بیشتر یا کمتر طول میکشه
ويزاي منم نيومده..هنوز زوده..آژانس گفت نزديك زمان سفارت كه بشه اكي ميكنند..
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا میگذارند یکی دو هفته که مونده بود اقدام میکنند این آژانس ها کل پروسه هم حداکثر 1 هفته طول میکشه به جز ایام ترافیک دار. بهشون تاکید کردید که فوری نمیخواید ؟ بعضی ها نامردی میکنند میگن نرسید و فوری براتون اقدام میکنند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-23 ساعت 22:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-23 ساعت 22:45 توسط MASTAN1.)
دوست عزیز ویزای امارات دو تا سه روزه صادر می شود. اما هر کدام از سرویس دهنده های ویزا یک سقف برای تعداد درخواستی ویزا دارند. مثلا شما از آژانس X تقاضا کرده اید و این آژانس با یک آژانس ویزا در دبی قرارداد دارد و سقف ویزای درخواستی برای آن آژانس 100 ویزا با توجه به اعتبار آژانس است. بنابراین اگر سقف پر شده باشد باید ماه بعد تقاضا کنند یا از روش دیگری ویزا را بگیرند در هر صورت سفارش می کنم حتما آژانس را تحت فشار بگذارید تا ویزای شما را از ده روز قبل به شما بدهند تا آسوده خیال باشید و حتما از آژانس معتبر استفاده کنید خدای نکرده بدلیل ویزای تقلبی دچار مشکل نشوید. متاسفانه هموطنان گرامی گاهی کم لطفی می کنند بدون توجه به پیامدهای آن برای گیرنده ویزا. دوستانی که از ایر اربیا یا امارات برای مسافرت استفاده می کنند این خطوط سرویس ویزا برای مشتریان دارند که معمولا قیمت مناسبی دارد. در ضمن قیمت ویزایی که دو روزه صادر شود 290 درهم است.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از محبت و پاسخ همه
راستش این آژانس که اقدام کردم مدیر فنیش دوستمه که هر سال همه کارامو انجام میده بدون حضور خودم بهش گفتم از این ویزا فوری ها نمی خوام و تا به امروز خیلی واسم عالی عمل کرده حال اگه این دفعه چیزی بشه شانس من که دیگه
حتی چون بلیطم رو آنلاین از خود ایرلاین خریدم گفت بیار برات مهر کنم بتونی ارز مسافرتی بگیری
البته من امسال تابستون ارزم رو گرفتم اما شنیدم در نیمه دوم اسفند میتونم از سهمیه سال 94 استفاده کنم که هنوز وقت نکردم از بانک بپرسم صحتشو.
این مصاحبه تو عید افتادن هم واسه خودش داستانی داره والا..... هم از نظر هزینه هم ترافیک مسافر ............... درد سر های خودشو داره خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که می خواهید برای ویزای امارات اقدام کنید خانمهای متاهل حتما به صفحه کپی پاسپورت صفحه اول و دوم شناسنامه را هم ضمیمه کنید. برای خانمها گاهی نیاز هست. این کار از تاخیر بیهوده جلوگیری می کنه و اگر احیانا این مدرک رو بخوان کار متوقف نمی شه تا شما مدرک رو بفرستید.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز برام ایمیل اومد .
تاریخ مصاحبه1april در ابوظبی!که میشه 12 فروردین
2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1. آیا امکان تغییر زمان مصاحبه هست؟ این زمان برای من واقعا اذیت کننده است.
2. آیا امکان تغییر هست؟ تو فرم اولیه مکان مصاحبم آنکارا بود . آیا امکانش هست تغییر بدن به آنکارا
خواهش می کنم جواب بدین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سوال دوم رو اینجا مطرح می کنم:
دوستانی که شرایط من رو دارن اصلا از کجا باید شروع کنیم؟
من تا این لحظه فقط آزمایشاتم رو انجام دادم ولی کارت زرد رو نگرفتم تورهای دوبی چقدره هزینه اش؟
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سامانتا جان
ببينيد امكان تغيير هست شما بايد ايميل بزنيد به سفارت و بگيد تو اون تازيخ به اين دلايل نميتونيد بيايد و بخواهيد كيستون رو بندازين انكارا ولي اينكار هم زمان بر هست و هم ممكنه انكارا وقت نداشته باشه سعي كنيد تو تاريخ خودتون برين
براي هزينه هاي سفر هم بهترين حالت اينه كه سفر نامه ها رو بخونيد بچه ها اكثرا هتل هاشون و كارهاشون رو نوشتن
بهترين سفر نامه هم براي اقا بهداد هست كه زحمت كشيده كامل نوشته
موفق باشيد