موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-02-26 ساعت 12:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-26 ساعت 12:58 توسط varchandi.)
(2015-02-23 ساعت 12:53)p00ya2001 نوشته: سلام
منم پروازم هفته ديگه پنجشنبه از تهران با ماهانه
همه كارام شده فقط آخر هفته ميرم تهران واسه وارد كردن واكسنامون تو كارت زرد
به اميد موفقيت همه
واسمون دعا كنيد
دعای همه بچه ها بدرقتون
ان شا ا... یه ضرب بگیرین
(2015-02-23 ساعت 21:40)laleht نوشته: بچه ها من سه شنبه ٢٨ بهمن در خواست ويزاى إمارات دادم هنوز نيومده طبيعيه آيا ؟؟ استرس بگيرم يا نگيرم ؟؟
عادیه نگران نباش دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-26 ساعت 12:56)sadri54 نوشته: (2015-02-26 ساعت 12:51)varchandi نوشته: (2015-02-26 ساعت 00:45)sadri54 نوشته: سلام دوستان
مصاحبه من ابوظبی چهارشنبه اول آپریل مصادف با 12 فروردین است. بازه مسافرت من چطوری باید باشه؟
شنبه 8 فروردین تا 15 فروردین خوبه؟
سلام شما 2 روز برای پزشکی نیاز دارین
12 فروردین اگه اشتباه نکنم 4 شنبه است
من برای اطمینان میگم 3 روز قبل برید یعنی 9 فروردین
اگه احتمال یه ضرب میدین 3 روز بعد از مصاحبه هم بمونید یعنی تا 15 فروردین
اما اگه احتمال یه ضرب نمی دین همون 12 یا 13 فروردین برگست بگیرین
البته این راهنمایی ها از منظر کاهش هزینه است
اگه میخوواهید تفریح هم بکنین اون دیگه بستگی به خودتون داره که چقد بمونین و حالشو ببرین
ممنون از راهنمایی شما، یعنی چهارشنبه که مصاحبه است به فرض ویزای یکضرب شنبه پاسپورتهارو به ما تحویل میدن؟ مگه سه روز طول نمیکشه؟ جمعه و شنبه هم که تعطیله.
تا حالا جایی نخوندم بگه سه روز کاری ولی این موضوع را شاید دوستان مدیر یا یک ضرب گرفته بهتر بتونن جواب بدن
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
براي گرفتن ويزا ، صرفاً بايد بريم يه آژانس معتبر و از اونا بخوايم واسمون اقدام كنند.
يعني منظورم اينه كه همه كارهارو خود آژانس انجام ميده ؟تقريباً براي هر كس چقدر هزينه داره؟مدارك چي ميخواد؟چقدر طول ميكشه از زماني كه ما به آژانس مراجعه ميكنيم تا بدستمون برسه؟چه جوري بفهميم اصل يا نه آخه تو يه سفرنامه فكر كنم خوندم يه آقايي با مادرشون رفته بودن تا دبي ولي به خاطر اينكه ويزاشون اعتبار نداشته (قلابي بوده) برگردوندنشون....
در يك نسخه است يا نه؟براي يه خانواده دو نفري هركدام جداست؟
ممنون ميشم كامل جواب بديد.
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه مسئله ای؟؟؟
من وقت مصاحبه ام اومد
2 تا تغییر داشتیم نسبت به چیزی که تو فرم پر کردیم
1- پاسپورت من عوض شده.
2- همسرم کارشو عوض کرده.
قبلاً برای اینکه آنلاک نکنم به KCC خبر ندادم تا نامم به موقع بیاد
نیازی هست الان این دو تا تغییر رو اعلام بکنم یا همون روز مصاحبه به آفیسر بگم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همسفر 14 April کسی نیست ؟؟؟
شماره کیس: 2015AS00001xxx || تاریخ رویت قبولی: May || کنسولگری: Ankara - تغییر کرد به ابوظبی || تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر || ارسال فرمهای سری اول: Sep || کارنت شدن کیس: || دریافت نامه دوم : Feb 24 || مصاحبه: april || دریافت کلیرنس:
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه اهوازیها, پرواز مستقیم از دبی به اهواز با شرکت اماراتی فلای دبی برقرار شد
www.flydubai.com
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مصاحبه من در فرم قبولیی آنکارا اعلام شده بود ولی در نامه دوم وقت مصاحبه ابوظبی تعیین شده برای 13 اپریل(24فروردین)
از دوستان دیگری که دراین تاریخ هستن خواهش میکنم اطلاع بدن که همسفر باشیم ویا به همدیگه کمک کنیم
آیا کسی 13اپریل یا نزدیکش هست؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
یه راهنمایی دیگه هم از دوستان دارم(چندتا سوال)
1.بعد از معلوم شدن وقت مصاحبه باید چیکار کنیم برای مصاحبه در ابوظبی......یعنی مدارکی باید ارسال کنیم یا هماهنگی ایی لازم هست با سفارت یامدیکال یا فرمی باید مجدد پرکنیم
2.عکس برای مدیکال و سفارت چطور باید باشه....بی حجاب یا باحجاب؟
3.اینکه میگن روز مصاحبه باید پرینت ثبت نام csc رو برای سفارت ببریم چیه؟ csc?
4.سو پیشینه چطور باید بگیریم
5.برای ترجمه مدارک مهردادگستری لازم هست یانه؟
درکل من نمیدونم ادامه راه چیه
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری