موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فكر كنم شما بايد از nmcوقت رو با ايميل بگيري و پرينت ايميل رو با خودت ببري حالا اون روز كدوم دكتر باشه شانس توهه
پست اول اين تاپيك رو يه بار ديگه با دقت بخون
عكس هم ٥در ٥ بگير ١٢ ببر خيالت واحت ظاهرا ٥ تا nmc برميداره ٢ تا هم سفارت
موضوعها: 0
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان بهتر نیست اول ویزا امارات بگیریم بعد بلیط!؟
آیا گرفتن بلیط قبل از ویزا اشکال نداره!؟
برای خرید اینترنتی بلیط از ماهان آیا نیاز ب ویزا نامبرو .. اینا نیست!؟
تنکس
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-01 ساعت 23:15)ajab1 نوشته: جواب سوال بالام رو اگه کسی میدونست بگه، دوستان خدانگهدار تا با گزارش از ابوظبی و مصاحبه خدمتتون خواهم رسید، ما چمدانمان را بستیم و رهسپار مصاحبه میشویم، باشد که دعای خیر همه ی شما عزیزان بدرقه ی راه من باشد.
بزن زنگ رو که میخوام چراغ مارچ رو ایشالا روشن کنم....!
خدایا جان عزیزت یکضرب نصیبمون کن، نوکرتم خدااااااااااااااااااااا
فداتون، تا بعد از مصاحبه ... !!!
برو بسلامت ajab1 جان
حتما یک ضربی
منتظر خبرهای خوشت هستیم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-03-02 ساعت 08:03)Iaccept نوشته: سلام
دوستان بهتر نیست اول ویزا امارات بگیریم بعد بلیط!؟
آیا گرفتن بلیط قبل از ویزا اشکال نداره!؟
برای خرید اینترنتی بلیط از ماهان آیا نیاز ب ویزا نامبرو .. اینا نیست!؟
تنکس
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
درسته که موقع پر کردن فرم بلیط اینترنتی ماهان یک قسمتش مخصوص ویزا است ولی بلیط بدون آن هم صادر میشه. خود ویزا عادی طی 7 روز کاری صادر می شه.بنظر من اول بلیط رو از قبل بگیر چون اگه پر بشه باید ایر لاینهای دیگه رو با مبلغی بالاتر گرفت.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-02 ساعت 10:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-02 ساعت 10:54 توسط laleht.)
(2015-03-01 ساعت 18:26)ajab1 نوشته: سلام، سوال فوق عجله ای هست
اینترنت سیم کارت التصالات که در فرودگاه میخریم برای هر گوشی تنظیمات خاص خودش رو داره؟ اصلا تنظیمات لازم داره یا اینه پلن رو که بخریم میتونیم استفاده کنیم و وصل بشیم؟
ببخشید خودم اصلا تو این زمینه اطلاعات ندارم
بهداد هم که 90% حدس میزنم کلیر شده رفته ویزاشو بگیره و الان دبی هست واسه همین این قسمت رو واست از سفرنامه بهداد در آوردم گفتم این روزا وقت سرچ کردن نداری
-------------------------------------درست قبل از سالن خروجی غرفه اتصالات هست که سیمکارت 35 درهمی که 40 درهم میدادید رو دیگه نمیدند و الان شده 50 درهم که 55 درهم باید بپردازید و 5 درهمش شارژه و میگه 5 دقیقه اما 2-3 ساعت بعد فعال میشه. برای گرفتن شارژش هم اونجا به شما کمکی نمیکنند. یه سوپر مارکت برید وشارژ 25، 50، 75، 100 درهمی رو بگیرید که یه کده که باید بگیرید. لازم به ذکره که صفی میشه در این غرفه که حداقل نیم ساعت الافید پس بد نیست یک نفر رو زودتر بفرستید وقتتون تلف نشه. ارائه پاسپورت برای دریافت سیمکارت الزامی است و ازتون میپرسه موبایلتون چیه که به شما سیمکارت مناسب بده . به من مینی داد اما مثل اینکه میکرو هم برای آیفون داشت. اینترنتش که بصورت اتوماتیک رو گوشی تنظیم میشه اما بدون پلن بسیار گرونه (فکر کنم هر مگ 1 درهم!) که با برنامه ای که قبلا بهتون گفتم میتونین با 20 درهم 100 مگ و با 60 درهم 1 گیگ و با 149 درهم 3 گیگ پلن بگیرید. اگر هم خواستید میتونید کد هاش رو از سایت اتصالات پیدا کنید با موبایل مجانی بزنید ستاره 170 مربع ADD100M یا ADD1G یا اس ام اس بزنی به 1010 همین دو تا کلمه رو که 0.3 درهم برات هزینه داره.
تماس با ایران هم 2 تا تماس کمتر از 1 دقیقه داشتیم در این حد که منو بگیر با 3-4 تا اس ام اس بین المللی (هرکدوم 0.1 درهم) که 5 درهم تمام شد. کلا باید شما رو بگیرند و دقیقه ای 700 تومن بدن و یا از وایبر و واتس آپ و اسکایپ و مشابه هاش استفاده کنن که بسته به هتل و سیم کارت میتونه سد غیرقابل عبور باشه یا نباشه----------------------------------------------------
امیدوارم بدردت بخوره و جوابتو بگیری
موفق باشیییییییییییی
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
حيف كه فرمت منتظرسرا ديگه مثل پارسال نيست، مگر نه دعاهاي من هميشه بدرقه ي راهتون بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 11:20)ajab1 نوشته: (2015-03-02 ساعت 10:52)laleht نوشته: (2015-03-01 ساعت 18:26)ajab1 نوشته: سلام، سوال فوق عجله ای هست
اینترنت سیم کارت التصالات که در فرودگاه میخریم برای هر گوشی تنظیمات خاص خودش رو داره؟ اصلا تنظیمات لازم داره یا اینه پلن رو که بخریم میتونیم استفاده کنیم و وصل بشیم؟
بهداد هم که 90% حدس میزنم کلیر شده رفته ویزاشو بگیره و الان دبی هست واسه همین این قسمت رو واست از سفرنامه بهداد در آوردم گفتم این روزا وقت سرچ کردن نداری
-------------------------------------درست قبل از سالن خروجی غرفه اتصالات هست که سیمکارت 35 درهمی که 40 درهم میدادید رو دیگه نمیدند و الان شده 50 درهم که 55 درهم باید بپردازید و 5 درهمش شارژه و میگه 5 دقیقه اما 2-3 ساعت بعد فعال میشه. برای گرفتن شارژش هم اونجا به شما کمکی نمیکنند. یه سوپر مارکت برید وشارژ 25، 50، 75، 100 درهمی رو بگیرید که یه کده که باید بگیرید. لازم به ذکره که صفی میشه در این غرفه که حداقل نیم ساعت الافید پس بد نیست یک نفر رو زودتر بفرستید وقتتون تلف نشه. ارائه پاسپورت برای دریافت سیمکارت الزامی است و ازتون میپرسه موبایلتون چیه که به شما سیمکارت مناسب بده . به من مینی داد اما مثل اینکه میکرو هم برای آیفون داشت. اینترنتش که بصورت اتوماتیک رو گوشی تنظیم میشه اما بدون پلن بسیار گرونه (فکر کنم هر مگ 1 درهم!) که با برنامه ای که قبلا بهتون گفتم میتونین با 20 درهم 100 مگ و با 60 درهم 1 گیگ و با 149 درهم 3 گیگ پلن بگیرید. اگر هم خواستید میتونید کد هاش رو از سایت اتصالات پیدا کنید با موبایل مجانی بزنید ستاره 170 مربع ADD100M یا ADD1G یا اس ام اس بزنی به 1010 همین دو تا کلمه رو که 0.3 درهم برات هزینه داره.
تماس با ایران هم 2 تا تماس کمتر از 1 دقیقه داشتیم در این حد که منو بگیر با 3-4 تا اس ام اس بین المللی (هرکدوم 0.1 درهم) که 5 درهم تمام شد. کلا باید شما رو بگیرند و دقیقه ای 700 تومن بدن و یا از وایبر و واتس آپ و اسکایپ و مشابه هاش استفاده کنن که بسته به هتل و سیم کارت میتونه سد غیرقابل عبور باشه یا نباشه----------------------------------------------------
موفق باشیییییییییییی
خانم لاله یک کلام فقط میتونم بگم اونم ممنون هست ( ببخش من رو آبجی گلم همش زحمت داشتم برات این چند وقت) ، چون احتمالا دیگه نرسم بیام برای پست گذاشتن ، فقط همین رو بگم از همه ی بچه های گل سایت که آرزو موفقیت کردن ممنونم ، ببخشید نمیتونستم تک به تک در جوابتون بگم و در جواب خانم لاله که عین خواهر من هست میگم دست گل همتون درد نکنه و برام دعا کنید. مرسییییییی
good luck داداشیییییییییییییییییییییییییییی
برو بسلامت
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ajab1» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 11:37)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ajab1» عزیزღღღ
تروخدا واسه منم از این دعا ها و آرزوهای خوب بکنین
این تعداد روزهای کلیر شدن شما ها رو که میبینم پاک ناامید میشم که ویزا بهم نرسه چون حتما کلیرنس بهم میخوره
همش دلم انرژی مثبت میخواد امید میخوام اینقدر ناراحتم که چرا اینقدر دیر متوجه قبولیم شدم در حالی که سری اول کارنتی ها بودم
میدونم الان فایده نداره این حرفا
نمیدونم چرا دعای شما رو دیدم دلم خواست اینا رو بنویسم
ایشالا همه با دل خوش از این پروسه بیرون بیان
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 11:20)ajab1 نوشته: (2015-03-02 ساعت 10:52)laleht نوشته: (2015-03-01 ساعت 18:26)ajab1 نوشته: سلام، سوال فوق عجله ای هست
موفق باشیییییییییییی
خانم لاله یک کلام فقط میتونم بگم اونم ممنون هست ( ببخش من رو آبجی گلم همش زحمت داشتم برات این چند وقت) ، چون احتمالا دیگه نرسم بیام برای پست گذاشتن ، فقط همین رو بگم از همه ی بچه های گل سایت که آرزو موفقیت کردن ممنونم ، ببخشید نمیتونستم تک به تک در جوابتون بگم و در جواب خانم لاله که عین خواهر من هست میگم دست گل همتون درد نکنه و برام دعا کنید. مرسییییییی
برا شما و همه ویزای یک ضرب رو از خدا آرزو دارم
موفق باشین
با کلی انرژی مثبت برین و برگردین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «laleht» عزیزღღღ