موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در صفحه ای ویزا دارین بگیرین
موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2015-03-20 ساعت 04:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-20 ساعت 04:19 توسط قصه گو.)
پيرو سخن دوستان، عكس ها رو هم نميخواد پشت نويسي كنيد. هر يك از اعضاي خانواده يك فايل جدا داشته باشه بهتره. كه توي هر صفحه اصل و كپي قرار داده بشه. منظم و هماهنگ. كه بدونيد مادر و پدر و فرزند در فلان صفحه ي مشترك فقط كارت واكسيناسيون دارن.
يادش به خير پارسال ترجمه ي پاسپورت شده بود يه سوژه!
سفرهاي خارجه رو هم به ياد داشته باشيد به تاريخ ميلادي، اگه دوست داشته باشن مي پرسن!!
مبلغ دلارتون رو جدا كنيد.
سفارت دستشويي ايراني داره، به خودتون استرس وارد نكنيد!
روند اين داستان به غير از قسم خوردنش، از كنترل شما خارجه، اگر خداي نكرده كليرنس خورديد، توي دلتون تا ميتونيد از كنترل خارج بشيد! ولي همچنان لبخند داشته باشيد.
خيلي بهتون احترام ميذارن، خودتون رو آماده كنيد! ما نميدونستيم ، هول شديم!
توي سخن و جواب شريك تون نپريد.
( امان از اين دكمه ي ارسال پاسخ ، خيلي بد جاست!)
داشتم مي گفتم ، اگه نتونست جواب مناسب بده شما اول اجازه بگيريد و بعد توضيحات كامل رو بديد.
انگليسي حرف زدن شما يا فرزند دلبندتان ، هيچ گونه دخلي در ويزاي يك ضرب ندارد.
اگه نكته اي يادم اومد، دوباره مزاحم ميشم.
.
.
.
.عيدتون پر از بوي بهار......اين جمله يعني همه چي رو يك جا واستون از خداوند خواستم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
یه مطلب دیگه :
درسته که وایبر و کلا اپلیکیشن های انتقال صوت وتصویر اینجا فیلتره
ولی یادتون باشه که ما ایرانی ها کلا با این موارد بزرگ شدیم
با فیلترشکن ( من از open vpn استفاده میکنم) به راحتی میتونید از وایبر به صورت تماس های صوتی استفاده کنید
من که دارم آقامن ( علیرضا پسرم ) رو میبرم NMC برای بازدید تست سل
اگر سوال دیگری بود درخدمتم
بعضی از پست هایی که من اینجا میذارم پاسخ دوستانی است که در پیام خصوصی میگذارند ، من اینجا جواب میدهم شاید به درد بقیه هم بخورد
اگر زیاد پست گذاشتم تذکر بدهید دیگر نگذارم
فعلا فقط آرزوی موفقیت و خوشی برایتان دارم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها درمورد مدارك اينكه ميگن اصل و ترجمه و كپي، منظور كپي اصله؟فقط كپي و ترجمه رو ميگيرن؟
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-18 ساعت 19:39)1362amin1362 نوشته: (2015-03-18 ساعت 13:06)varchandi نوشته: (2015-03-18 ساعت 11:51)neda733 نوشته: چجوری شد ۲ تومن!منم از الی گشت ۴ ستاره گرفتم بدون ناهار نفری ۲۲۵۰ شد
سلام
من چند جا سرچ کردم
از چند تا آژانس هم جستجو کردم
هتلی رو انتخاب کردم که پیشنهاد خود اپراتور الی گشت بود
همون موقع تو Booking دیدم که استفاده کننده ها امتیاز Fabulous بهش دادن اوکی کردمش
بار نداره
تو دیره است
تو واچر هتل Half included نوشته که به تفسیر الی گشت یعنی ناهار و صبحانه
هرچند تو دیکشنری معنی دیگه هم براش پیدا کردم (صبحانه و عصرانه)
جاش خوبه تا مترو 5 دقیقه پیاده راهه به ایستگاه های اتوبوس هم نزدیکه
من چون با همسرم هستم برام مهم بود بار نداشته باشه و متعاقباَ مسایل بعد از بار رو هم نداشته باشه
راستی Free Wifi هم تو بوکینگ نوشته که داره و من 5 شب رزرو کردم
امروز ویزام هم اومد
کلاَ از کار الی گشت راضی بودم
خوب اسمش رو بگو ما هم بريم همونو بگيريم ديگه
دوست من سلام
چیز مخفیه که نیست
اسمش Suba Hotelاست
میخواستم استفاده کنم و مطمئن بشم بعد به دوستان توصیه کنم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aghaman» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 1 اپریل یا همون 12 فروردین خودمون مصاحبمه
مدارکی که آماده کردم: تمام مدارک تحصیلی و شخصی م ترجمه شده+ کارت زرد+ تمکین مالی+ بلیط و هتل مه با خانوادم میریم
مونده عکس بگیرم که فرداان شااله
راستی من بلیط و هتل رو برای 9 تا 14 فروردین گرفتم - با این دید که 10 فروردین برم مدیکال و 2 روز بعد مصاحبه هم به امید یه ضرب صبر کنم .نظرتون چیه؟؟
--
به چیزی میخوام بگم شاید برای خیلی از بچه های اینجا اصلا غیرقابل هضم باشه من یه خانم مجرد هستم که الان تصمیم ندارم برم آمریکا !!!و تمام کارهامو دارم می کنم که گرین کارتو بگیرم که این فرصت رو از دست ندم و ببینم چی میشه یعنی نمیدونمم چه جوری بگم یه حسی دارم که بعید میدونم دیگران اینجوری باشن احساس می کنم یه نیرویی همه چیز رو داره هدایت میکنه من از اول برنده شدن تا اینجا توی خیلی از مراحل اصلا جدی نبودم و خیلی جاها سد بزرگی داشتم ولی الان میبینم بلیط ام هم گرفتم !!