موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
1-با کارت نقره ای مترو از دوبی به اوظبی میشه رفت آیا؟من ساعت 8.30 باید سفارت باشم
2-من ساعت چند اونجا باشم؟
3- داخل سفارت همراه میشه برد؟
ممنون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-21 ساعت 22:32)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aghaman» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز ممنون
و همینطور سایر دوستان بزرگوار
ما هم برگشتیم
نه نه هنوز برنگشتیم یعنی داشتیم برمیگشتیم ولی دوتا و نصفی ویزا بهمون دادن از راه فرودگاه دوباره برگشتیم دوبی
سرتون رو درد نیارم
همسر و گل پسر من (آقامن ) یکضرب گرفتن ، بنده هم به سختی ولی با لبخند میرم که برم تو تاپیک کلیرنس
فعلا خسته نباشید تا یه کوچولو بخوابم و با کلی اطلاعات و سفرنامه برگردم خدمتتان
شک ندارم که این دو ویزا بی شک بی ارتباط با دعاهای دوستان و انرژی مثبت آنان نیست
دست همگی درد نکنه
عاشق همتونم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
اتوبوس برای ابوظبی ، ایستگاه الغبیبه مترو پیاده بشید و بیاییید بیرو ترمینال روبروتون هست
با کارت ،سیلور که میگیرید تو همون مترو ، باید با همون از اتوبوس برای رفتن به ابوظبی استفاده کنید و سعی کنید 25 درهم حداقل شارژ داشته باشید برای رفتن به ابوظبی بدون سیلور کارت میگه برید بخرید بعد میزاره سوار بشید. اتوبوس E100 میره ابوظبی
سفارت رو من ساعت 7:30 اونجا بودم ولی 8 اینطور ها فرستاد داخل.
خونسرد باشید، این سوال ها همه تو صفحه اول و چند صفحه بعدش کامل هست. ولی خب من گفتم اشکالی نداره
موفق باشید
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-22 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-22 ساعت 21:16 توسط ajab1.)
من کاری ندارم ملیکا یا بقیه افراد خوب هستن یا بد، نمیدونم برنامه سفرتون چی هست ولی از تجربه ام میگم
یه سری از این حرف های پایین رو یه بار گفتم و الان دیدم میپرستن گفتن یه بار دیگه ام بگم، ببخشیییییییییییید.
من هتل رو از سایت بریم سفر گرفتم در ابوظبی، و کاری به ترانسفر و لیدر ایرانی این ها نداشتم، چون معنی نمیده، تا کی میخواهید خودتون رو محدود کنید به بودن اشخاص دیگر. من به این سفر به چشم سفر کاری نگاه کردم و سعی کردم پول سیو کنم برای آمریکا، اهل اینم نیستم بخوام اینجا کلاس بذارم دوبی و ابوظبی رو هر چی داشت بار کردم آوردم، گر چه هر کسی میتونه از سفرش یه چیزی بخواد و یه برنامه داشته باشه.
برای ابوظبی رفتن کار بزرگی قرار نیست انجام بدین! میتونید یه روز قبل یه هتل بگیرید ابوظبی و روز قبل از مصاحبه ابوظبی باشید و باقی روز ها رو دبی اگر اقامت در ابوظبی رو دوس ندارید. که این سلیقه ای هست.
در کل سعی کنید این سفر یه جور اون اعتماد به نفسی که ماشالا کلا ترکیده در وجودتون و ازش خبری نیست یکم به خودش بیاد چون در امریکا بهش خیلی نیاز دارید.
کیف و اینجور چیز ها نبرید سفارت که میگه برید بذارید حیاط کنار سفارت، که مسلما مسئولیتش با خودتون هست
همراه و اینجور افراد رو راه نمیدن داخل
گوشی موبایل رو میگیرن و یه شماره میدن که برگشت پس بگیرید
چیز نامفهومی اونجا براتون نخواهد داشت.
مصاحبه و سوالات رو کوتاه جواب بدید و از توضیح اضافه صرف نظر کنید.
پوشش فقط تمیز باشید و مهم نیست شما چی پوشیدی، آفیسر سرش تو مانیتور هست، فقط لباس مرتب بپوشید و تمیز، من اونجا افراد با تیشرت، کت و شلوار، با کراوات و با پاپیون گرفته دیدم تا اعرابی که با دشاشه اومده بودن و هندی ها و پاکستانی های عزیز !!!!!!!
به خودتون استرس ندین، صبر کنین صحبت آفیسر تموم بشه بعد پاسخ بدین، نمیدونم این ها چیز هایی بود که به نظرم ساده است و بهتون آرامش میده
5 دقیقه هم نمیشه مصاحبه!!!!
دو هفته فکر کنم شده که از سفر رسیدم ولی اصلا علاقه ای به نوشتن سفرنامه ندارم چون واقعا پیش سفرنامه آقای بهداد و بیات و بقیه دوستان چیزی ندارم بگم و بنده مجرد بودم، ولی ولی ولی ولی هر کی سوال خاصی داشت که میتونستم کمک کنم بگه تو پیام خصوصی.
به امید موفقیت همتون در زندگی و با آرزوی بهترین ها برای همتون
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد