موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این مشاوره ها که ما میدیم برای دوستان مقیم در ایرانه که از اونجا که اینجا واکسن مفته جوری بزنیم و وارد کنیم که بهانه دست NMC نباشه. شما که به هر حال واکسن اضافی رو با درهم باید اونجا تزریق کنید پیش خود شوکلا برید راهنماییتون میکنه. اصلا لازم نیست وضعیت واکسن های اینجا رو بخونید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 22:28 توسط Mrng93.)
دوستان امروز رفتم براي ويزا اقدام كنم و بهم گفتن چون بيست و يك سالته هنوز نميتوني تنهايي درخواست ويزا بدي و بايد براي پدر يا مادرت هم درخواست ويزا بدي.. من پدرم ايران نيست و مادرم هم پاسپورت نداره نميدونم چيكار كنم . بهم گفتن اگه خودت تنها درخواست ويزا بدي شانس پذيرشت خيلي كمه ، و اگه قبولت نكنن تا شيش ماه نميتوني درخواست ويزا بدي ... خيلي حالم گرفتست
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خدمت دوست عزيز Mrng93
من اولين باره كه ميشنوم اينتوريه ولي ميتوني با تور بري ولي مدتشو بيشتر كني البته درخواست ويزاي فوري دبي معمولا ٣روزه جوابش مياد و اكه بهت ندن هم خرجي نداره وهزينه اي نميدي اونوقت با تور ميتوني بري
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 14:23)MASTAN1 نوشته: (2014-10-22 ساعت 14:03)aidaone نوشته: دوست عزیز MASTAN1 منم همین مشکل خانم فتوحی رو دارم یعنی نوبت دوم واکسن MMR و TD دو هفته قبل از مصاحبه هست با این تفاوت که من آبله مرغان نگرفتم .منم میخوام بدونم نوبت دوم رو اینجا بزنم یا نه. ممنون از لطفی که میکنید .
حتما
سلام
من امروز رفتمNMC. با قسمت کلینیک واکسیناسیون صحبت کردم. ایشون هم با دکتر مشورت کردند.
نتیجه: تنها مسئله مهم رعایت فاصله بین واکسنها است. یعنی اگر فاصله بین واکسن اول و دوم یک ماه، شش ماه یا هر چی هست اون فاصله باید رعایت بشه.
بنابراین شما می توانید مرحله دوم را در ایران انجام دهید.
یا در صورتی که هر گونه نگرانی دارید مرحله دوم را در دبی و زیر نظر دکتر معتمد انجام دهید که موی لاز درزش هم نمی رود فقط هزینه بیشتری دارد.
در این زمینه با دکترهای پاستور هم صحبت کنید.
در مورد واکسن آبله مرغان اگر در بچگی نگرفته باشید اینجا براتون تزریق میشه. برای این مورد اگر تست آنتی بادی بدید در نزدن واکسن در اینجا موثره.
در هر صورت حتی اگر هیچ واکسنی نزده باشید شروع کار می تواند در دبی باشد تنها مسئله هزینه است.
دوستان فقط به این اطلاعات بسنده نکنید و قسمت واکسیناسیون را در مهاجرسرا مطالعه بفرمائید. همچنین با انستیتو پاستور تجریش هم مشاوره کنید.
موفق باشید.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ایوظبی
من زیاد اطلاعاتی برای شما ندارم اما از صمیم قلب آرزو میکنم کارهاتون بدون مشکل پیش بره و با موفقیت و در کوتاه ترین زمان ممکن ویزاتون رو بگیرید
درباره مدارک دانشگاهی و چیزایی که با هم مشترک هستیم هر سوالی باشه چه از تویه پیج و چه با پیام خصوصی با کمال میل خوشحال میشم بتونم کمکی انجام بدم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ، ما هم اومديم ? حالا بايد چكا كنيم !؟ ? اميدوارم همگي انتهاي اين مسير موفق باشين ?
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان صفحات 1 تا 8 این تاپیک بنده هر چی از کل سفرنامه ها و تاپیک های سفر پارسال هست بنده آوردم. البته خیلی خوبه که سفرنامه های 2013 و 2014 رو شخصا بخونید و اگر وقت تدارید تاپیک سفر ها رو.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه بگید مشخصات عکسی که باید با خودمون به سفارت ببریم چیه ؟ میدونم که توی صفحه ثبت نامم هست ولی اگه میشه شما بهم بگید ممنونم