2015-04-05 ساعت 21:42
(2015-04-03 ساعت 22:59)matrix84 نوشته:(2015-03-29 ساعت 23:01)lotttery2015 نوشته: سلام برا سفر به دوبی چند تا نکته :
1- بهتره سیم کارت در دوبی بگیرین من نگرفتم پشیمون شدم فقط یه چند تا تماس کوچولو با رومینگ گرفتم 80 تومن قبض برام اومده تازه هزینه های اینترنت جدا که به هتل دادم سیم کارت بگیرین برا اینترنت میتونید از پلن های نامحدود روزانه بقیمت 5 درهم استفاده کنید .
2- بهتره هتل رو در محدوده دیره بگیرین چون دسترسی به اکثر جاها دارین و دور و برتون همه چی هست . حتما هتل رو در سایت های مختلف از قبیل ریت هتل و نظرات افرادی که استفاده کردن چک کنید مثل Tripadvisor . booking . hotels و ...
3- کارت نول نقره ای جهت استفاده مترو و اتوبوس . 25 درهمه که 6 درهمش هزینه کارت بقیه شارژ خود کارته
4- اگه لازم شد پول چنج کنید در فرودگاه انجام ندین نرخش پایینه 3.61 هست من تو ایستگاه مترو انجام دادم 3.64 البته نرخ واقعیش 3.65 هست ( دلار به درهم )
5- برا خرید سوغاتی بنظرم فری شاپ تو فرودگاه بد نباشه من ادکلن خریدم قیمتش خوب بود البته بهتره وقتی خواستین برگردین خرید کنین
6- برای رفتن به ابوظبی اگه واقعا هزینه ها براتون مهمه میتونید از اتوبوس استفاده کنید چون با این ترنسفرهایی که هستن صبح زود میان دنبالتون و ساعت حدود 6:30 میرسونتتون که باید حدود یک ساعت منتظر باشید تا در سفارت رو باز کنن که عملا با کسایی که 8 میان فرق زیادی ندارین .
7- تاکسی های اونجا همه دربستی هستن یعنی اگه کسی سوار باشهایوایدیگه ای رو تو مسیر سوار نمیکنن مثل ایران هم نیست هرجا دست بلند کردین بایستن
سلام
دوست عزیز
در مورد مورد شماره 4 میشه بیشتر توضیح بدی ؟
یعنی چی نرخش 3.64 هست ؟
هر 100 دلار چقدر درهم میدن؟
آیا میشه ریال ایران بدیم دلار یا درهم بگیریم ؟ و چقدر میدن ؟
درکل کدوم بصرفه تره ؟ دلار ببریم چینج کنن ؟ یا ریال ببریم ؟ یا درهم ؟
(2015-04-05 ساعت 19:37)Iaccept نوشته:(2015-04-05 ساعت 19:09)varchandi نوشته: با بهداد موافقم
ببین چی دوست داری اما به شرطی که بلایی که سر لاله آوردن رو سر ما نیارن چون اینجوری هی بین دبی و ابوظبی در رفت و آمد خواهیم بود
آره
اون خانمه باحال بوده ، بنده خدآ فکر کرده VIP هست، بهش حال دادن از ۶۶۰$ گذشتن
روشو برگندونده و گفته اع وآآآآآ
۲آ کن ورچاندی جون عاقبت ب خیر بشیم چ با ویزا یه ضرب چه با ویزا دوضرب