موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 13:21)p00ya2001 نوشته: (2015-04-06 ساعت 12:35)miyu نوشته: سلام دوستان
من يك ساعت پيش از ابوظبي رسيدم دبي!
راجب مدارك يه چيز مهم: تو سفرنامه ابوظبي امسال يسري از بچه ها گفتن مدارك اصل رو نميخان ولي از من همه رو گرفتن كارت ملي شناسنامه، پاسپورت ،ريزنمرات،ديپلم،پيش دانشگاهي اينارو اصل گرفتن + ترجمه هاشون
خواستم بگم كسي يادش نره
تبريك miyu جان بابت ميزاي قشنگ يكضربت البته راجع به مدارك اصل من ندادم و اونا هم نگفتن بده ولي همشو همراهم بود و همه بايد همراهشون باشه
موفق باشي
از من اصل همه رو گرفتن بعد تو اتاق مصاحبه آفیسر همه رو بهم پس داد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، براي مدارك سفارت ليسانس ترجمه كنم كافيه يا ديپلم هم ميخواد ، ريز نمرات ميخواد؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 14:56)M.d نوشته: سلام، براي مدارك سفارت ليسانس ترجمه كنم كافيه يا ديپلم هم ميخواد ، ريز نمرات ميخواد؟
دیپلم رو (دیپلم+پیش دانشگاهی نظاو جدید) حتماَ ترجمه کنین و همراه داشته باشین
بوده دوستان مدارک بالاتر از دیپلم داشتن و ارائه دادن ولی آفیسر دیپلم رو هم خواسته
راجع به ریز نمرات مطمئن نیستم بهتره مدیران نظر بدن
اما اگه دسترسی دارین داشتن ریز نمرات و ترجمش ضرری نداره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 15:05)varchandi نوشته: (2015-04-06 ساعت 14:56)M.d نوشته: سلام، براي مدارك سفارت ليسانس ترجمه كنم كافيه يا ديپلم هم ميخواد ، ريز نمرات ميخواد؟
دیپلم رو (دیپلم+پیش دانشگاهی نظاو جدید) حتماَ ترجمه کنین و همراه داشته باشین
بوده دوستان مدارک بالاتر از دیپلم داشتن و ارائه دادن ولی آفیسر دیپلم رو هم خواسته
راجع به ریز نمرات مطمئن نیستم بهتره مدیران نظر بدن
اما اگه دسترسی دارین داشتن ریز نمرات و ترجمش ضرری نداره
پس من هم ديپلم +پيش دانشگاهي + ريز نمرات + ليسانس +گواهي اشتغال به تحصيل فوق ببرم؟؟
مدارك نياز هست وزارت علوم تاييد كنه؟؟ ريز نمرات ليسانس هم ميخواد؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. ...دوستان میخواستم بپرسم با توجه به این که یه پسر سه ساله دارم چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشیم؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 16:49)endeavour نوشته: با سلام. ...دوستان میخواستم بپرسم با توجه به این که یه پسر سه ساله دارم چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشیم؟
3 روز کاری برای بچه نیازه البته در شرایط نرمال
دقت کنین با 3 روز کاری به زمانی که میرین و تعطیلات اون کشور (امارات) دقت کنین
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
3 روز کاری برای بچه نیازه البته در شرایط نرمال
دقت کنین با 3 روز کاری به زمانی که میرین و تعطیلات اون کشور (امارات) دقت کنین
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
صدری عزیز سلام
برای کارت پایان خدمت تونستین کاری کنین؟
لطفاً هر نتیجه ای و یا تصمیمی گرفتین من رو هم در جریان بگذارین؟
(البته اگه فضولی نباشه)
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-06 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-06 ساعت 21:08 توسط varchandi.)
خیلی جالبه تو سایت سفارت ابوظبی نوشته برای ایرانی ها Police Certificate و Military Documents مورد نیاز نیست!!!!!:!
این لینکشه:
http://abudhabi.usembassy.gov/note-to-iranians.html
اگر اینطوری باشه صدری عزیز زیاد نگران نباش برای مشکل نگرفتن مدرک سربازیتون
بخش Missing Documents اینو نوشته و این هم عین جملش:
Police certificates and documents related to military service are NOT required from Iran
البته من یکم الان گیجم