موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 09:06)Maryam1390 نوشته: سلام ما ٧ اپريل مصاحبه داشتيم يك خانواده سه نفري . ويزاي يك ضرب گرفتيم امروز هم ويزامون اماده مي شه ميريم ابوظبي پاسپورتمون رو بگيريم . اگه سؤالي داشتين در خدمت دوستان هستم .
مبارکه دوست من
اگه ممکنه یکم بیشتر از کیستون بگین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من همسرم برنده اصلي بودن . سر بازي نرفته و هيچ كار دولتي هم نداشت . ايشون ليسانس مهندسي صنايع داره و من هم فوق ليسانس اموزش. دخترم هم سه سالشه ....آفيسر ما موريس بود ...كل زمان مصاحبه ٥ دقيقه بود خيلي سؤالات معمولي كه جوابش كاملا مشخص بود . به نظر مي رسيد قبلا تصميم گرفته شده . ما كلي مدارك ترجمه شده برده بوديم تا سوء پيشينه هم داشتيم ولي فقط شناسنامه ، كارت ملي ، كارت معافيت و عقد نامه رو گرفتن . مدرك ليسانس همسرم رو هم يك نگاه سرسري كردن ولي مدارك من رو أصلا نخواستن ...دو قطعه عكس هم گرفتن با تمكن مالي كه حدود ١٧٠ ميليون بود . سه شنبه مصاحبه داشتيم و پنج شنبه ويزامون اماده شد. از اول مصاحبه هي موريس مي گفت مباركه مباركه ...ما روز مصاحبه با هماهنگي خانم مليكا با يك خانوم ديگه رفتيم سفارت و برگشتيم دوبي ولي براي گرفتن پاسپورت ها با اتوبوس رفتيم كه لازم هم نبود من و دخترم بريم . من توصيه مي كنم روز مصاحبه با تاكسي برين چون زمانش با اتوبوس طولاني تره و ادم دچار استرس مي شه...ما ساعت ٧ انجا بوديم و از ساعت ٨:٣٠ كار رو شروع كردن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام هزینه تاکسی از دوبی به ابوظبی چقدر میشه و این که به نظر شما روز مبعث اونجا nmc تعطیله؟(چون فکر کنم اونجا مبعث مثل ایران تعطیل باشه
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 16:27)Maryam1390 نوشته: من همسرم برنده اصلي بودن . سر بازي نرفته و هيچ كار دولتي هم نداشت . ايشون ليسانس مهندسي صنايع داره و من هم فوق ليسانس اموزش. دخترم هم سه سالشه ....آفيسر ما موريس بود ...كل زمان مصاحبه ٥ دقيقه بود خيلي سؤالات معمولي كه جوابش كاملا مشخص بود . به نظر مي رسيد قبلا تصميم گرفته شده . ما كلي مدارك ترجمه شده برده بوديم تا سوء پيشينه هم داشتيم ولي فقط شناسنامه ، كارت ملي ، كارت معافيت و عقد نامه رو گرفتن . مدرك ليسانس همسرم رو هم يك نگاه سرسري كردن ولي مدارك من رو أصلا نخواستن ...دو قطعه عكس هم گرفتن با تمكن مالي كه حدود ١٧٠ ميليون بود . سه شنبه مصاحبه داشتيم و پنج شنبه ويزامون اماده شد. از اول مصاحبه هي موريس مي گفت مباركه مباركه ...ما روز مصاحبه با هماهنگي خانم مليكا با يك خانوم ديگه رفتيم سفارت و برگشتيم دوبي ولي براي گرفتن پاسپورت ها با اتوبوس رفتيم كه لازم هم نبود من و دخترم بريم . من توصيه مي كنم روز مصاحبه با تاكسي برين چون زمانش با اتوبوس طولاني تره و ادم دچار استرس مي شه...ما ساعت ٧ انجا بوديم و از ساعت ٨:٣٠ كار رو شروع كردن
ممنون از توضيحات
پس به نظر ميرسه در صورت داشتن كار دولتي يا رفتن به سربازي قطعا ويزاي يك ضرب نميدن!
ممنون
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-09 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-09 ساعت 19:00 توسط endeavour.)
(2015-04-09 ساعت 18:30)Atis نوشته: (2015-04-09 ساعت 16:27)Maryam1390 نوشته: من همسرم برنده اصلي بودن . سر بازي نرفته و هيچ كار دولتي هم نداشت . ايشون ليسانس مهندسي صنايع داره و من هم فوق ليسانس اموزش. دخترم هم سه سالشه ....آفيسر ما موريس بود ...كل زمان مصاحبه ٥ دقيقه بود خيلي سؤالات معمولي كه جوابش كاملا مشخص بود . به نظر مي رسيد قبلا تصميم گرفته شده . ما كلي مدارك ترجمه شده برده بوديم تا سوء پيشينه هم داشتيم ولي فقط شناسنامه ، كارت ملي ، كارت معافيت و عقد نامه رو گرفتن . مدرك ليسانس همسرم رو هم يك نگاه سرسري كردن ولي مدارك من رو أصلا نخواستن ...دو قطعه عكس هم گرفتن با تمكن مالي كه حدود ١٧٠ ميليون بود . سه شنبه مصاحبه داشتيم و پنج شنبه ويزامون اماده شد. از اول مصاحبه هي موريس مي گفت مباركه مباركه ...ما روز مصاحبه با هماهنگي خانم مليكا با يك خانوم ديگه رفتيم سفارت و برگشتيم دوبي ولي براي گرفتن پاسپورت ها با اتوبوس رفتيم كه لازم هم نبود من و دخترم بريم . من توصيه مي كنم روز مصاحبه با تاكسي برين چون زمانش با اتوبوس طولاني تره و ادم دچار استرس مي شه...ما ساعت ٧ انجا بوديم و از ساعت ٨:٣٠ كار رو شروع كردن
ممنون از توضيحات
پس به نظر ميرسه در صورت داشتن كار دولتي يا رفتن به سربازي قطعا ويزاي يك ضرب نميدن!
ممنون
همیشه قبل از این که سربازی برم شنیده بودم که سربازی از آدم مرد میسازه ولی نمیدونستم که یه روزی ممکنه بزرگترین اشتباه زندگیت باشه که حتی ممکنه که بزرگترین شانس زندگیت رو از دست بدی ولی بهتره همه مثبت اندیش باشیم و برای همه بچه های 2015 آرزوی پایانی شاد و رویایی را دارم
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-09 ساعت 19:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-09 ساعت 19:09 توسط hu24505.)
سلام دوستان
من الان دبی هستم اگر سوالی داشتين در خدمت هستم .
کارهای انجام شده تا امروز : من چهارشنبه ساعت 3:30 بعدظهر رفتم NMC دبی کارم 2 ساعت طول کشید و هزینه ام شد 525 درهم ( واکسن هام تکمیل بود تست Varicella هم تهران انجام داده بودم و پاستور جواب تست رو تو کارت وارد کرده بود منم اینجا جواب تست و کارت واکسن رو به NMC نشون دادم ) و باید جمعه بعدظهر برم نتیجه رو بگیرم
**2015AS22
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی با ماشین شخصی رفته فرودگاه!؟
میخام ماشینو بزارم پارکینگ
تو سایت فرودگاه زده پارکینگ مسقف ۹۰۰۰ و عادی ۶۰۰۰ فک کنم
کسی تجربه داشته!؟
نظرتون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 01:40)Iaccept نوشته: دوستان کسی با ماشین شخصی رفته فرودگاه!؟
کسی تجربه داشته!؟
نظرتون
ما ٤ فروردين پروازمون بود پاركينگ مسقف كه كلا بيخيال شو هيچ يك از پاركينگها جا نداشت اخيراً كنار پاركينگ ٥ دارن زمينى رو آماده سازى ميكنند واسه آينده اونجا پارك كرديم البته زير نظر خود مامور اونجا ١٣ فروردين هم ١٢ شب برگشتيم شد ٦٣ هزار تومن اما قاعدتا الان بايد پاركينگ فرودگاه خلوت تر باشه.
بنظرم حتما با ماشين خودتون برين چون اگه برگشت چند تا پرواز با هم بشينه بد گرفتار ميشى يه كوچولو هم زودتر از زمان بنديتون برين كه وقتى پارك ميكنى با اتوبوسهاى رايگان پاركينگ فرودگاه بايد برگردى سالن دير نشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-10 ساعت 07:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 07:46 توسط Aghaman.)
(2015-04-10 ساعت 01:40)Iaccept نوشته: دوستان کسی با ماشین شخصی رفته فرودگاه!؟
کسی تجربه داشته!؟
نظرتون
اگه بتونی بری تو پارکینگ مسقف ( بسته به ساعت پروازتون هست ) احتمالا مامورهای اونجا جای خوبی بهتون نمیدن ، چاره اش یه 5000 تومانی است ، اون موقع بهترین جای پارکینگ مال شماست
من که نه روز مسافرتم طول کشید ، بنده خدا 2 دفعه هم ماشینم رو دستمال کشیده بود
5000 تومان معجزه میکنه
البته ارزش افزوده و .... هم میگیرن حدودا شبی 10 تا 11 تومان در میاد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه