موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
من روز زن روز فرشته ها رو به همه خانم هاي عزيز مهاجر سرا تبريك ميگم و اميدوارم اين روز واسه همشون خو ب با شه و خبراي خيلي خيلي خوبي دريافت كنن
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
فردا دبی هستم هر کی اومد خبر بده همو ببینیم
میریم واسه یه ضربی به امید خدا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 11:52)matrix84 نوشته: دوستان سلام
منم ایشالا فردا دبی هستم پس ببینیم همو ؛-)
پیش به سوی یضررررررب ....
انرژی های مثبت دوستان رو خواستاریم
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 02:15)samane1363 نوشته: (2015-04-10 ساعت 11:52)matrix84 نوشته: دوستان سلام
منم ایشالا فردا دبی هستم پس ببینیم همو ؛-)
پیش به سوی یضررررررب ....
انرژی های مثبت دوستان رو خواستاریم
سلام برای همتون یه ضرب آرزو میکنم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من چند تا سوال دارم و ممنون میشم کمکم کنین. .......ما یک خانواده سه نفره هستیم که تو یکشنبه 17 می مصاحبه داریم با توجه به این که پسر سه ساله دارم و شنبه 16 می هم در امارات تعطیله (مبعث) و جمعه هم دکترهای nmc نیستن ما چند شنبه اونجا باشیم(با توجه به این که دوستان فرمودن که سه روز کاری لازمه)آیا چهارشنبه اونجا باشیم دیر نیست یه کم؟ و این که تاریخ برگشت رو کی بگیریم با توجه به این که احتمال یک ضرب همسر و فرزندم وجود داره و خودمم هم. احتمال AP.......و دیگه این که اگه نزدیک nmc دبی هتل خوبی هست عزیزان لطفا بگن چون کودک داریم رفت وآمد داستان نشه......ببخشید اندازه پروتکل شده
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-11 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-11 ساعت 16:37 توسط varchandi.)
(2015-04-11 ساعت 16:03)endeavour نوشته: با سلام دوستان من چند تا سوال دارم و ممنون میشم کمکم کنین. .......ما یک خانواده سه نفره هستیم که تو یکشنبه 17 می مصاحبه داریم با توجه به این که پسر سه ساله دارم و شنبه 16 می هم در امارات تعطیله (مبعث) و جمعه هم دکترهای nmc نیستن ما چند شنبه اونجا باشیم(با توجه به این که دوستان فرمودن که سه روز کاری لازمه)آیا چهارشنبه اونجا باشیم دیر نیست یه کم؟ و این که تاریخ برگشت رو کی بگیریم با توجه به این که احتمال یک ضرب همسر و فرزندم وجود داره و خودمم هم. احتمال AP.......و دیگه این که اگه نزدیک nmc دبی هتل خوبی هست عزیزان لطفا بگن چون کودک داریم رفت وآمد داستان نشه......ببخشید اندازه پروتکل شده
سلام
تا جایی که میدونم مناسبت های اسلامی سنی ها با ما شیعه ها فرق داره
این مبعث که میگین اگه تو امارات و بر اساس تقویم اماراته که چهارشنبه دیره بهتره سه شنبه صبح برین و همون روز سه شنبه هم برین برای مدیکال
جهت اطمینان از خود NMC هم وقت بگیرین و تو نامه درخواست وقتتون نام و سن نفرات رو بدین و به سن پسرتون تاکید داشته باشین
من ایمیل زدم سریع جواب دادن
اگه خانمتون برنده است که احتمالاَ اگه کار دولتی نداشته باشه یه ضرب میگیره معمولاَ 4 روز بعد از مصاحبه ویزا رو میدن
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 16:35)varchandi نوشته: (2015-04-11 ساعت 16:03)endeavour نوشته: با سلام دوستان من چند تا سوال دارم و ممنون میشم کمکم کنین. .......ما یک خانواده سه نفره هستیم که تو یکشنبه 17 می مصاحبه داریم با توجه به این که پسر سه ساله دارم و شنبه 16 می هم در امارات تعطیله (مبعث) و جمعه هم دکترهای nmc نیستن ما چند شنبه اونجا باشیم(با توجه به این که دوستان فرمودن که سه روز کاری لازمه)آیا چهارشنبه اونجا باشیم دیر نیست یه کم؟ و این که تاریخ برگشت رو کی بگیریم با توجه به این که احتمال یک ضرب همسر و فرزندم وجود داره و خودمم هم. احتمال AP.......و دیگه این که اگه نزدیک nmc دبی هتل خوبی هست عزیزان لطفا بگن چون کودک داریم رفت وآمد داستان نشه......ببخشید اندازه پروتکل شده
سلام
این مبعث که میگین اگه تو امارات و بر اساس تقویم اماراته که چهارشنبه دیره بهتره سه شنبه صبح برین و همون روز سه شنبه هم برین برای مدیکال
جهت اطمینان از خود NMC هم وقت بگیرین و تو نامه درخواست وقتتون نام و سن نفرات رو بدین و به سن پسرتون تاکید داشته باشین
اگه خانمتون برنده است که احتمالاَ اگه کار دولتی نداشته باشه یه ضرب میگیره معمولاَ 4 روز بعد از مصاحبه ویزا رو میدن
خیلی ممنون از پاسختون...من چک کردم تو تعطیلات رسمی امارات 16 می رو تعطیل رسمی زده.....در مورد تاریخ برگشت یعنی 4 روز بعد از مصاحبه بلیط بگیرم؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 18:18)endeavour نوشته: (2015-04-11 ساعت 16:35)varchandi نوشته: (2015-04-11 ساعت 16:03)endeavour نوشته: با سلام دوستان من چند تا سوال دارم و ممنون میشم کمکم کنین. .......ما یک خانواده سه نفره هستیم که تو یکشنبه 17 می مصاحبه داریم با توجه به این که پسر سه ساله دارم و شنبه 16 می هم در امارات تعطیله (مبعث) و جمعه هم دکترهای nmc نیستن ما چند شنبه اونجا باشیم(با توجه به این که دوستان فرمودن که سه روز کاری لازمه)آیا چهارشنبه اونجا باشیم دیر نیست یه کم؟ و این که تاریخ برگشت رو کی بگیریم با توجه به این که احتمال یک ضرب همسر و فرزندم وجود داره و خودمم هم. احتمال AP.......و دیگه این که اگه نزدیک nmc دبی هتل خوبی هست عزیزان لطفا بگن چون کودک داریم رفت وآمد داستان نشه......ببخشید اندازه پروتکل شده
سلام
خیلی ممنون از پاسختون...من چک کردم تو تعطیلات رسمی امارات 16 می رو تعطیل رسمی زده.....در مورد تاریخ برگشت یعنی 4 روز بعد از مصاحبه بلیط بگیرم؟
به نظرم بله 4 روز خوبه
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مصاحبه رفتن
آیا NMC جواب مدیکال هر شخص رو جداگانه میده یا هر کیس (خانواده) رو تو یه پاکت میده
پیشاپیش ممنون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-11 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-11 ساعت 18:43 توسط laleht.)
(2015-04-11 ساعت 18:40)varchandi نوشته: دوستانی که مصاحبه رفتن
آیا NMC جواب مدیکال هر شخص رو جداگانه میده یا هر کیس (خانواده) رو تو یه پاکت میده
پیشاپیش ممنون
جدا جدا
يعنى اگه دو نفر هستين دو تا پاكت و دو تا CD عكس ريه كه نام هريك روى اون ها درج شده با كيس نامبرتون
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود